penguen felan hikaye burada amaç webmasterlere adwords dayatmasıdır. işin özü bu.
Aynen hırsızlık ve sömürü ile meşguller vücut geliştirme - evde vücut geliştirme kelimelerine bir bakın durumu çözersiniz .co , .pro ile biten paravan siteler google reklamlarıyla dolu ve dokunulmuyor bunun gibi siteler penguen 2.1 in amacını taşıyor yazıklar olsun ! Birde bu paravan sitelerin tagslarla 5-6 sayfa çıkıyor 1.sayfadan şaka gibi yahu bırak seo yu ben aradığımı bulamıyorum...
Bende Sırrı çözdüm , 4 tane blog spot / paravan blog aç ve 4 tane paravan site al keyword domain , vucutgelistirme.x , evdevucutgelistirme.y bas kelimeyi ,yap iç seoyu linki,bloglarla besle , her yerini google reklamlarıyla doldur (en önemlisi)...
Kendini nasıl bu kadar rezil ediyor google anlamıyorum bence inanılmaz imaj kaybı yaşadı bu güncellemeyle ve güvenirliklerini yitirdiler...
matt cuts denilen trol acilen kovulmalı forza YANDEX ! Bence iş web masterlara düşüyor onbinlerce kişi sitelerinden yandexi önerirlerse banner koyarlarsa bakın görün spammer google'u , ama lafta kalmamak lazım bir program bir web site oluşturulmalı bu konu hakkında...