-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Türknet e 1 ay önce abone oldum tahattüt yok cayma bedeli yok Akn yok 1 ay kullan begenmezsen fatura yok :) bana söylemiş oldukları hızı da veriyorlar. Üstelik her ay ev tlf nu ile 1000 dakika her yöne konuşma hepsi sadece 59 tl herkese tavsiye ederim
http://www.cepradyom.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Yaşamış olduklarınız için geçmiş olsun benim de daha önce çok başıma geldi bu gibi sorunlar. Dsmart , dijitürk, ************* bunların hepsiyle tahattüt sorunu yaşadım tahatut ün varsa bir ton para alıyorlar
http://www.cepradyom.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO & Web Dev.
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
hocam ben firmayı karalamamak için 2 haftadır hiçbir yere şikayet yazmadım kendilerine de belirttim bunu. Bana 200 gb kota size yetmez tamam ama gece 2-8 sınırsız indirirsiniz diye bu paketi sattılar. Ertesi günü farkettim ki bu pakette gece indirdiklerin kotaya yazıyor. Müşteri hizmetlerinden kiminle konuşsam efendim keşke yardımcı olabilsem olamıyorum tarzı konuşuyor. Bu benden kaynaklı bir hata değil. Bana bunu yanlış anlatıp sattılar. Satan saha görevlisine ve yanında gelen bölge müdürüne ulaştım. Saha görevlisinin dün ayağına kadar gittim akşama kadar halledicem dedi akşam 3 4 kere aradım telefonu açmadı. Müdürünü aradım bu sefer oda pazartesi halledicem dedi. Maksadım karalamak değil. Müşteri hizmetleri çözüm sunmuyor. 50 kere görüştüm tablet almışsınız bu pakette değişim olmuyor diyorlar. Hocam günde 3 4 tane en az film dizi bölümü izleyen insanım evde 3 kişi aktif internet kullanıyor. 200 gb kota bize nasıl yetsin. 100 lira fatura ödüyorum. Türkiye şartlarında gayet yüksek bi ücret. Pazartesi bu müdürde sorunu çözmesse kesin kavga ederim. Çünkü onlara kullandığım internetten memnun olduğumu söyledim bana saat 7den en az 8.30a kadar kapıda ısrar ettiler her sorunda yanınızdayız diye müdürü güvence verdi. Sattığı paketi bilmeyen saha görevlisinin ceremesini çekiyorum. 2 kere kota almak durumunda kaldım bu ay. Şu an güncel faturam 170 tl gözüküyor. Bunun siniri var üzerimde.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Borsa
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Superonline kotası kullansan da kullanmasanda gidiyor kardeş enteresan bir şekilde yapacak bir şey yok arıyorsun yok telefon indirmiş yok telefon bağlanmış yok siz kullanmışsınız eziyet resmen
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO & Web Dev.
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
dostum zaten 25 mps platin pakette kota yok beni geçirirlerse sıkıntı kalmayacak kendi hataları yüzünden ben bu pakete geçtim kabul ettiler düzelticeklerini söylediler bekliyorum umarım hallederler
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
POLİS
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
turknet kullanıyorum akk yok kafam rahat tavsiye ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
pc teknisyen
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Açıklama için teşekkürler dikkate alacaz..
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO & Web Dev.
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
şikayet halen güncel şikayetvar sitesinde otomatik botları cevap attı sorun çözülmüş gözüküyor çözülmedi paket değişikliği yapılmadı. Aradık bayramdan sonraya kaldı ayın 6sında hallolacak dediler bekliyoruz.