-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
gece kota zaten hiç kimseye yok modemi kapatıp açın indirin akk doldugunda zaten hızınız 32mbit oluyor çok iyi bence gece tekrar 100 oluyor siz downloadı kablosuz mu yaptınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Turkcell
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tüketici hakem heyetine başvurmayı da deneyebilirsiniz belki bir şeyler çıkar. Maalesef o satıcılar büyük yalancılar keşke kanmasaydınız. Onlar satış yapabilmek için her şeyi yapıyorlar.
Her Türlü Kalitenin Adresi! Hemen Profilimden Sipariş Verin!
deniz412
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
superonline amator bir firma. 8mbit net almıştım kimsenin umurunda değil 1mbit çıktı. illa arayacan öyle düzeltecekler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2 yıllık ayda 100 lira gibi bir fiyatla sözleşme yapacaksınız internet sitelerinde tarifeler var ordan detaylı okumalıısnız veya sözleşmeyi detaylı incelemeliydiniz (hatta bazı tarifeler sınırsız ama AKK sonrası 1mbit oluyor ) bu zamanda kotalı internete geçmek hiç mantıklı değil bence.. benimde sabit hat ve ttnet sözleşmem bittiği için telekom müdürlüğüne gittim istediğim tarifeyi vermediler tablet sözleşmem bitmediği için pahalı tarifelere yönlendirdiler kampanyalı tarifelerde sistem hep hata verdi 3 defa müdürlüğe 3-5 kez 444lü telefonla grüştüm sonuç sıfır... kampanyalı tarifelerden en sonunda hata vermeyen bir tarifeye denk getirdim oda ekopaket 500dk. 24.5 tl , ttnet'i de kapattırıp netspeede geçeceğim . bakalım kaç günde açılacak 8mbit sınırsız AKKsiz 40 tl tahahhütsüz
enucuzmagaza.biz
amway.com.tr/user/enucuzmagaza/invite=yes
shop.flptr.com
Trendium.Moda