-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Lawyer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bu soruyu buradaki insanların cevap verebilecek dini bilgiye vakıf olduğunu düşündüğün için sorduğunu varsayıyorum, cevabını insanların söylediklerinde aramamanı tavsiye ederim zira ilk ayet "Oku" ile başlıyor.
Lawyer
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Dürüstlüğün için teşekkürler ...
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Windows ücretli bir yazılım bildiğiniz gibi, içinde Windows yüklü olan bilgisayar ile windows yuklu olmayan bilgisayarlar arasında nerden bakasınız 150 tl fark var. Yani isletim sisteminin bedeli, yazılımcı olarak görüşüm; kul hakkına girer. Sonuçta ortada bir emek var ve bu o emeği boşa çıkartıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sahipleri kötü diye veya kötü şeyler yaptı diye(yukarıdaki windows veya linux ile ilgili bilgilerinizi görmezden geliyorum) o emeği çalmak için gerekli bir sebep midir?
Komut
www.d-help.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
E-Ticaret Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Şöyle gidelim, bu ürünü siz yazmış olsaydınız ve bunu satıyor olsaydınız başkası gelip sizin eserinizi çoğaltıp çoğaltıp satsaydı yada kursaydı sizce helal bir kazanç mı elde etmiş olurdu? Bu dünyanın devi de olsa dünyanın en küçük piresi de olsa aynı. Şimdi diyelim ki siz Microsoft gibi bir şirketin sahibisiniz. Sattığınız ürünleri dünya çapında tek başınıza takip edebilirmisiniz? Edemeyeceğinize göre bunun ile alakalı iş yapabilen şirketlere verir. Ancak bu iş yapabilen şirketler işini doğru yapamadığı için sen kopya içerik satabiliyorsun. Aslında olaya genel bakışın böyle olmalı diye düşünüyorum.
Özetle para verdiysen yada rıza aldıysan senindir.