phrase
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam siz farkında olmadan kul hakkına girmişsiniz fakat lisanslı yazılımın ücretini müşterilerine söyler ve crack versiyonunuda eklerseniz onlar eğer crackli versiyonu isterse siz değil onlar kul hakkına girer sizde böylelikle görevinizi yapmış olursunuz diye düşünüyorum yani hem yine ücretsiz formatınızı atarsınız hemde kul hakkına girmezsiniz.
Ek olarak: Bu sadece benim kişisel düşüncem en doğrusunu şüphesiz Allah bilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Sağlamindir'in sahibi vip bilet aldı o zaman cehennemden :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
İso'yu indir, crack dosyasını masaüstüne at. Bide benioku.txt diye bir metin yaz crack nasıl yapılır diye.
Öylece teslim et bilgisayarı günahı onun boynuna olur :D
Dolphin
Web Tasarım & SEO Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
N** E**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Yabancılar bizi zaten fazlasıyla sömürüyor. Bir windows kurmuşuz çok mu? Hele ki masum insanların katledilmesinde desteği olanların hizmetlerini ürünlerini ücretsiz bir şekle çevirip kullanmak daha iyi bence.
hayat illegal!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Hosting & Sunucu
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kullan hakkına bu şekilde girersin fakat ,
Müşteriye seçenek sunabilirsin, orjinal yazılımlı isterseniz forma + lisans gibi fiyat verirsiniz. genelde %90 kimse kabul etmez.
istersenizde crack li olanı atarım sadece formak ücreti alırım. Dediğinizde müşteri seçtiği zaman günahı ona yıkarsınız.
diye düşünüyorum.
www.mantikbilisim.com
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kardeş satıcısı kim olursa olsun hangi din ve mezhepten olursa olsun parasıyla satılan bir şeyi ücretsiz kullanmak hırsızlıktır.
Satıcının cani, katil, soyguncu, dinsiz, yahudi vs vs olması bunu değiştirmez.
Dinimizde başka dinlere mensup insanlarla veya dinsizlerle alış-veriş yapmayı engelleyen bir durum yok. İstediğin her insanla iş yapmakta özgürsün. Peygamberimiz vefat ettiğinde bile bir yahudi tüccarda zırhı rehin duruyordu. Yani olaya boşversene yahudi zaten bu para vermeden kullanmakla bir sorun olmaz açısından yaklaşırsan imanını bile kaybedebilirsin.
İmanın şartlarından biri peygamberlere imandır. Yani söylediği her söze inanmak, kabullenmek, tüm yaşam tarzına ve hareketlerine saygı göstermek ve karşı çıkmamaktır.
Aynı şekilde müşteriye ben sana öğreteyim sen kendin kur demekle de işin içinden çıkamazsın. Çünkü öyle yapınca haramı yaymış olursun. Benden çıktı kardeşim adam kendi kuruyor diye yükü üzerinden atamazsın.
Ama adam bilgisayarını getirmiştir, şuna bi ayar çek der. O zaman işletim sisteminin çalıntı olması veya olmaması seni bağlamaz.