-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Rıza Çelik Adan Zye PHP ;)
Rıza Çelik HTML CSS gibi bi kitap olması lazım yine:) Bu ikisini öğrensen yeterde artar
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayır ancak inceledim.Ve bir çok konuda türkçe kaynak bulamayacağınız,ve bugün phpciyim diye ortalarda dolaşan ama bir çoğunun değil neredeyse hepsinin bilmediği bir çok konuya değinmiştir kitapta.Gayet güzel bir kaynak olduğunu düşünüyorum kendim.Ve ilk boş vaktimi bulunca da alacağım.(Soap CURL vs gibi konuları da anlatmıştır bahsettiğim konular bunlar )
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sen bence insanlara sormak yerine önce kendine bir hedef belirle. Okuduğum kadarıyla senin herhangi bir hedefin yok ve insanlardan akıl almaya çalışıyorsun. Böyle yaparak bence hata yaparsın.
Bir sürü farklı alanlarda kitap ismi vermişsin. Sen hangisini öğrenmek istiyorsan veya hangi dalda ilerlemek istiyorsan o konuda ilerle. Örneğin PHP mi öğrenmek istiyorsun. Piyasadaki kitapları araştır ve kararsız kaldığın kitapların isimlerini yazıp insanların fikrini alabilirsin.
Yorum yazanlardan bir kişi de dememiş ki senin hedefin ne, ne yapmak istiyorsun diye. Böyle yaparak o bir ayını boşa geçirirsin ancak. Başkasına sormak yerine kendi kararını kendin ver.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-