-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Eğitim açısından, başka görüşteki insanlar ile tanışmak açısından faydalı. Ben şimdi dışarıya çıksam kahveye ya da cafeye gitsem dönen sohbetler ortada. Kaç kişi bu işten anlayacak. Kaç kişi ile beyin fırtınası yapma imkanı bulabileceğim. Maksimum 1. Ama farklı okumuş bir çevre içinde olur isen bu senin de gelişmene yardımcı oluyor. Bu yüzden bir dahaki yaz stajı yurtdışında yapmaya çalışacağım.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Fazlasıyla var. Türkiyedeki çoğu webmaster her şeyden mahrum kalıyor. Ülkede dün girdiğimiz siteye bugün giremez olduk. Paypal 2 yıldır kapalı, wikipedia 16 aydır kapalı..
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Devlet sadece “Güvenlik,Adalet,Sağlık,Sosyal Haklar” Gibi İnsanların temel hak ve hürriyetlerini koruyacak,kollayacak. Herşeyi ben yapayım ona müdahale edeyim buna müdahale ediyim herşey kontrolümde olsun derse hiçbir şeye yetişemez ve üstüne fazla para masrafı yüklenir. Bu masraf ise vatandaşa fazladan vergi olarak döner ve halkı yaşamaktan-hayattan soğutur. Hayattan soğuyan bir halk üretmez,hayal gücü olmaz. Sabit maaşli bir işe girip robot gibi çalışarak tüketime dayalı yaşar. Kazanmadığı parayı harcar ve o parayı geri kazanmak için sürekli çalışır.
İmkanım olsa 80 milyonu elinden tutup liberal ekonomi mantığı ile süper güç olmuş,halkının alım gücü dünya sıralamasında ilk 10 da olan ülkelere götürmek isterdim.
Kusura bakmayın ama bu ülkede “Devlet” vatandaşa köstek olmaktan başka bir işe yaramıyor.
Kısacası herşeyi kontrol etmeye çalışan devlet sistemi refah getirmez.
Eee boşuna dememişler her işi yapmaya çalışan bir işi adam akıllı yapamaz :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bir kere anlayış çok farklı,
"Baba ben şunu yapacağım" dediğinde "o da neymiş, sende arkadaşların gibi sigortalı işe giriş çalış" diyorken, ne yapabiliriz.
Değil 18 yaşında 23 -24 yaşlarında bile ekonomik özgürlüğümüzü kazanamıyoruz.
Üniversite bitince başlıyor ailen "hadi evlen, torun sevelim" diye. Evlenince durum malum, özgürlük kalmıyor haliyle.
Eğitim sistemi daha baştan yanlış, akıllı, bilgili çocukları diğerleriyle aynı ortamda okutuyoruz. 13 yaşında fabrika kurabilecek çocukları zorla klasik yolla eğitiyoruz. Eriyip gidiyor genç yaşta. Mesala ben 6 yaşında okuma yazma biliyordum, 1 ay farkı ile 8 yaşıma girerken aldılar okula.
İyi de biz taş mı yiyeceğiz. Ekonomimiz çok kötü, 3 kuruşa 5 köfte peşindeyiz. Sigara alacak paramız yok iPhone bilmem kaçla geziyoruz. Kendimiz "adam" olamamışız, elin ecnebisini eleştiriyoruz "dış güçler" diye.
Cin olmadan adam çarpmanın peşindeyiz. Bilgimiz yok, googleye rakip olabileceğimizi sanıyoruz. Sonuç her köşede **************lık feryatları yükseliyor, hak ediyor bir nebze cin olmadan adam çarpacak, çarpacak kendi çarpılıyor işte.
İstanbul'dan kaçıp Çanakkale'de yaşamaya başladım. Daha sakin düşünebiliyorum, ancak çalışmıyor oldam, sapı tutardım şimdiye kadar.
Çekemiyoruz bir birimizi, 3 kişi bir araya gelip adam gibi bir alt yapı kuramıyoruz, tek tabanca nereye kadar, bir sıkımlık mermimiz kalacak. Heba oluyor paralarımız, bir heves uğruna. Her sene en az 2k çöpe atıyorum, o site senin bu tema benim.
Arı kovanı da bile uyum kusursuz, her birey bildiğini yapıyor. Daha doğrusu yapması gerekeni. Biz her şeyi kendimiz yapıyoruz, yapmaya çalışıyoruz. Sonuç 3-5 ayda hüsran.
3 kişi bu mesajı beğendi.
RAZADOR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Software Engineer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yaşanılan bölgenin veya konumun bir önemi yoktur tıpkı cinsiyetlerin ve ırkların bir önemi olmadığı gibi. Kendimizi böyle koşullandırmamalıyız günümüz teknoloji çağı ve en kötü kasabadan bile dünyanın öbür ucuna erişmeniz mümkün ve kendinize engeller koymak yerine bence hedefler koymalısınız hedef koyup o hedef için savaşmalısınız her nerede olursanız olun :) İyi akşamlar dilerim.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
ASametYildirim Ondan bir zamanlar ben de çok çekmiştim;
şu kulaklıktan sonra rahata erdim. Ben kablo püsür sevmediğimden BT'li modelini kullanıyorum ama kablolu modeli baya uygun. Dış dünyayla irtibatını kesmek için birebir :)
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
% ∞ * ∞ = ∞ ∞ ∞ kadar ben trabzondayım burada yaptığımın %1 birini istanbul vb şehirlerde yapmsaşuan farklı mevkilerde olurdum.
ishana
Su akar yolunu bulur.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Eğitimci
-
-
Ad Soyad
İ** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mesele sadece kod yazmak ise evet aslında konumun pek önemi yok. Ama web master olarak ticari faaliyette bulunulacaksa elbette büyük şehirde yaşamak daha avantajlı. Bu araxs küçük şehirdeki web master kendi şehrinden iş alamaz ama büyük şehirdeki küçük şehirden bir sürü iş alır. Bu tür ironilerin yaşandığı bir ülkede konuk önemli diye düşünüyorum.
Bu devirde en zor erdem insan olmaktır.
Keyifle.Net - Keyfine Göre Takıl