-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar donanım uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam mesele onların yapıp yapmaması değil. Madem onlar buzzfeed.com dan alıyorlar sende oradan al kendi düşünelerini kendi kelimelerini yaz bak benim 1.5 senelik sitem var 100 200 tane makale var ve hepsi özgündür. ve aramalarda da çok iyi durumdayım. bir kaç kere kopya yapıştır yaptım normal de 1 kaç saatte index alan sitem o kopyala yapıştır yaptığım konu 2 gunde index almadı. Şuan kopya yapıştır ile devam edip ilerde sildiğin zaman index alan konular hala senin siteni göstericek ve google spam botları da seni emek hırsızı olarak algılayıp diplere çökerticek. Yine de karar senin
Kuva-i Kafsinkaf
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Senarist
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Durumdan ben de fazlasıyla rahatsızım hocam aslında. Ama dediğim gibi yeni yeni öğreniyorum bu işleri. Site nedir, nasıl kurulur daha 1 hafta önce öğrenmiş adamım :) İnternetle ilgili bildiğim her şey sosyal medyaya dair. Ki kendim de senaristim, bu yüzden sosyal medya reklamlarında etkili şeyler yapabiliyorum. Biraz da bunu denemek için giriştim bu işe. Yıllarca başkalarına çalıştım, biraz da kendime çalışayım, bakalım olacak mı diye.
Baktım olmadı kapatırım siteyi, yeni ve özgün bir şey açarım. Nasıl olsa sosyal medyada etki gücüm çok fazla. Biraz uğraşla birkaç ayda ülkede duyulmuş bir proje gerçekleştirebileceğime inanıyorum.
Yani kısaca bu siteye ve etkilerine bir nevi benim web ve seo eğitimim diyebiliriz. Aslında wmaraci'ya girmemin sebebi de buradan insanlarla tanışmak, ortaklıklar kurmak. Yazdığım gibi bir siteyi hiç para harcamadan 1 haftada 10bin tekile getirebiliyorum. Bu, bu site olmaz da başkası olur.
haber58
Doğruluk dost kapısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Bu site tutar ama sosyal medyadan başkaca tanıtım yöntemi bulmalısın. Çok yönlü tanıtım ile ayakta kalabilirsin. Bu arada Twitter hesabınızın takipçi sayısını merak ettim. Başarılar dilerim.
NETFLIX GURUBUMUZA HEMEN ORTAK OLMAK İÇİN TIKLAYIN
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bence Sosyal medya hesabınızla sitenizin tutar ama Biraz Özgün Yazı ve daha güzel bir tasarımla çok iyi yerlere gelebilirsiniz