xrople
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Din üzerinden para kazanmak olmuyor ki bu o zaman imamlar da din üzerinden para kazanıyor ortada bir emek vardır bunun alanı din olabilir , dil olabilir ne fark edecek ki.Ayrıca siten için tavsiye kendi yorumlamalarını yapman yada güvenilir kişilerin yorumlarını okuyup kendi cümlelerin ile ifade etmen fakat bu konuda araştırma yaparken çok dikkatli olmalısın dini baltalamak için yanlış tefsirler olabilir o yüzden tek kaynak üzerinden gitmemekte fayda var ve sadece dua koymamalısın ben imam hatip öğrencisiyim bu sene ezan , kamet okumamız lazım segah makamı en çok araştırılan kelimelerden birisidir.Bu tarz öğrencilerin işine yarayacak bilgileri koyarsan siten daha fazla hit alır , ayrıca site tasarımın iç açıcı değil daha güzel bir şey olabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ne diyelim ki. Bu işte uğraşmak önemli. İllegale girme ne olur ne olmaz. Legal den bir şeyler yapmalısın. Herkesin aradığı ancak piyasada çok fazla bulunmayan bir konu üzerinde yapabilrisiniz. İlla genel olucak diye bir kaide yok daha özel konularda bulabilirsin..
Ama en önemlisi reklamdır reklamını iyi yapcaksın tanıtımın iyi olacak.
Bunları yaparsan kazancın olur diğer türlü biraz zor.
davutkara.com | DAVUT KARA BLOG | Wordpress Uzmanı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
internet işleriyle uğraşan bir yat kaptanı.
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
hocam, eğer profesyonel değilseniz bu işe para kazanma amacı için başlayanlardansınızdır. para kazanmak... sağlam bir site gerektirir. öncelikle paranıza kıyıp sınırsız hosting ve güzel bir domain ismi satın almak zorundasınız. peki. bunu yaptınız. şimdi iyi bir analiz ve iyi bir moderatörlük ihtiyacınız var ki sitenize ziyaretçi çekip hit olabilesiniz. mesela ben blog.tarifdeposu.com'da şampiyonlar ligi maçlarını ve kendi düşüncelerimi yayımlıyorum... daha öncesinde tarifdeposu.com'da öğrediğim kadarıyla "gerçekten" sevdiğin iş üzerine yoğunlaşaksınki o iş hem hobin hemde kazancın olsun...
izmir şehir rehberi.
www.izmiralsancak.com