-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bankacılık
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sizi intihar ettirecek yasam düzenini bozacak sayfadan aylık 20-30 bin kazanıyordun sanırım. Ki ona bile değmez.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Sayfalarda otomatik cevap mı işliyor bilemem ama farklı bir isimle açtığım facebook hesabı şikayet sonucu kapanmıştı ancak ben onu ısrarla mail atmam sonucunda açtırdım. Sadece kendi isim ve soyadımı girmem gerektiğini söyleyerek açtılar ama sonuçta açtılar. Gerekli bilgiler ve ısrar sonucunda açıyorlar tabi ama çok nadiren.
Teamtofas.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benim anlamadığım, insanın rızkını Allah verir, çalışırsanız bir şekilde geçinirsiniz, hayatınız bir facebook sayfası ile mi eşdeğer ? Veya para kazanmakla mı eşdeğer ?
noop
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
domain alınır-satılır
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
adam görevini yapmış nesini şikayet edeceksiniz. facebook ayarında şirketlerde bu tür mesleklerde hazır cevaplar mevcuttur ve çok geniş bir yelpazeye hitabeder. çalışan kafasına göre cümle kuramaz.
anladığım kadarı ile facebook un bir kuralını ihlal etmişsiniz. roman da yazsanız alacağınız cevap tek cümle olacaktı. "kural budur sen de çiğnemişsin. bu da yaptırımımız."
benzer şekilde google a destek birimine mail attım bir sorunu. cevaben gelen mailde copy paste çözümler yazılıydı. şu ihtimlde şu olur bunda bu olur gibi. insan yazmış ama çoğu kısım standart cümlelerdi. yazanın adına bile bakmadım. "ulan ben sana bunu mu sordum müdürünü çağır" diye cevaplamadım. cevabı inceledim ve hatalı olduğum kısımları düzelttim.
bu konuda asıl problem sizin kendi hayatınıza bakışınız. şikayetçi olduğunuz konu facebookla ilgili ama bahsettiğiniz şeyler ailevi, kişisel depresyon, sevgilinin terketmesi, intihar, vb... öğretmenim ödevimi yapamadım çünkü sular kesikti olayı var. devamında daha kötüsü var. kendi hatanızdan kaynaklı bir konuda tamamen profesyonel çalışan bir kişiye zarar vermeyi düşünmek ruh hastalığıdır.
tavsiyem psikoloğa gidiniz. lisedeyseniz (umarım öyledir, yoksa zor bir durum) rehber öğretmeninize bu konuyu gösteriniz.
şiddet hiç bir konuda çözüm değildir. intikam almak da business değildir.
ekleme: bu elemana hiç bir şey yapamazsın. asıl vakit kaybı bunu kafanda kurmakla düşünmekle olur. hiç bir yolu yok. ruh sağlığı konusunda ciddiyim. bana da kızmayın sakın. birinin doğruyu söylemesi gerekiyordu.
ek 2: farkında değilsiniz belki ama komik bir durum. facebookum kapandı ve sevgilim terketti, mark'tan intikam alacağım.
Teveccuh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Facebook ve google türkleri sevmiyor. Bir anlamadınız gitti. Facebook hele müslümanları hiç sevmiyor. Binlerce müslüman öldü, Mark'ın sesi çıkmasını bırak, müslümanlara destek amaçlı logo, etkinlik bile paylaşmadı. İtalyada bir deprem oldu, binlerce euro’yu bağışladı. Google, Atatürk’ün ölüm yılında küçücük bir gül koymakla yetiniyor. Başka yabancılara doodle yapmaktan çekinmiyor. Ya asıl suç bizim hükümetimizde. Yapacaksın sosyal ağını, arama motorunu. Yasaklayacaksın şunları. Millette mecbur bunlara muhtaç oluyoruz. Facebookta +18 video paylaşan birini şikayet ettim, "içeriğe uygundur, herhangi bir duruma rastlamadık" gibi cevap verdi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Media
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%81)
Allah yardımcın olsun, okudum ve üzüldüm.