Diyalog
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Medya Editörü
-
-
Ad Soyad
I** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Mobil kullanimi icin android ve ios uygulamalarini cikartirsaniz guzel olur.
2 kişi bu mesajı beğendi.
mrblithe
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sitenize ne zaman girsem hata veriyor bilmiyorum bana mı denk geliyor ama bence bunların düzeltilmesi gerekli.Şimdide şifre filan istiyor.Benden size tavsiye , yandex bile Türkiye pazarında bu kadar girişim yapıp (tv reklamları , araba dağıtması v.b.) tam başarı elde edemediyse(bana göre) , siz bunu göze alarak yazılımınızı olabildiğince profesyonelleştirmeniz lazım.Yoksa , arama motorunuzu kullanan kişiler tanıdıklarınız ve destek amaçlı kullananlardan başkası olmayacaktır.
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Buray Savas ANIL adlı üyeden alıntı
Değerli metin kaynakları nerden kullandığımızı yazar mısınız diye yazmadım ki eksik yada arada kullanılan kaynak hataları ile ilgili bir sorum oldu. Destek olabilecek arkadaşlardan. belli kaynaklar kullanarak oluşturuluyor browser zaten sıfırdan kendi webkitini yazarak browser yapmak deveye hendek atlatmak ile aynı şey. Burada benim bahsettiğim şey eksik gördüğünüz atladığımız ve gözden kaçırdığımız bir detay var mı, şunu kullanırsanız daha iyi olabilir diyeceğiniz bir detay. Yada şu açıdan bakarsak şunlar daha etkili olabileceğiniz bir detay.
Yukarda belirttiğiniz kaynaklar zaten PDF içerisinde de var, ne kullanıldığı hangi şekilde kullanıldığı nereden faydalanıldığı yazıyor link vermenizi burdan burdan kaynakları elde etmişsiniz demenizi anlamadım yada anlam veremedim. Kullandığımız herşey zaten PDF de yer alıyor linkler neden?
Konuyu ve bahsettiğiniz slayt dosyasını, "Geliyoo Browser" olarak tanımladığınız yazılımı açıklamak üzere açtığınızı belirtmişsiniz. Ben ise içeriklerin, tamamen internet üzerinden kopyala - yapıştır olarak toplandığı bir metin olduğunu belirttim.
Bahsettiğiniz tarayıcı ile alakalı bir detay ve özellik belirtmemişsiniz, kısacası bu slayt dosyası yazılımınızla alakalı herhangi bir tanıtım detayı içermiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bence yapıcağınız şey yandex Browser'e benzemesin hayatta kullanmam Ama chrome gibi olursa bilinki Chromeyi o gün Bilgisayarımdan silerim Saygılarımla.