-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
web
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
12 yıl önce tarafıma dava açılmıştı. O zaman bir haber sitemde ilgili kaynak gösterek bir haber yayımladım bana bir mail geldi avukattan yazıyı kaldırmamı istedi bende ilgili haberi mahkeme kararı olmadan kaldırmam dedim.
Tabi dava açılmış adamlar yazıların haberlerin kaldırılması için mahkemeden izin almışlar tarafıma mail attılar bende yazıyı kaldırdım.
Daha sonra tarafıma dava açmışlar mahkemeye ben bişey sunmadım mahkeme heyetinin elinde zaten haberin kopyası ve altında kaynağı yazıyordu bende durumu aynen beyan ettim hiç birşey çıkmadı birdaha bişeyde duymadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web-Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Geçmiş olsun şimdiden, zor günler sizi bekliyor :) Oldu ki uzlaşamadınız, iş ciddiye gidiyorsa alan adını ben aldım ama sonrasından haberim yok deyin, en azından o dönem hosting sağlayıcıdan IP teminleri filan derken dava uzar da uzar, siz de Uruguay'a filan kaçarsınız :D Şaka bir yana, çok büyük sıkıntı olmaz. Trendyol ile konuşup uzlaşırsınız mutlaka. Zaten elimde bir şey yok alacağınız deyin, özür dileyin, konuyu kapatırlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
hiç bir telif hakkı bildirimi olmadan bu şekilde dava açılması doğru mu sizce ?
Sitede firmayı kötüleyecekte bi şey yapılmadı,
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bugün forumda Turkcell5g com domainini tescil eden biri vardı, turkcell avukatı ona mail atmış, umarım o da sizin yaşadığınız durumu yaşamaz.
WebmasterSozluk.com - Moderatör & Visual Basic Beginner Coder.
Remus
NUMLOCK.COM.TR
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Uzlaşma yolu en güzel çözüm sitenin dnslerini trendyola yönlendirin avukatla görüşün
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Amele
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam size tavsiyem avukatlarıı ile görüşün ve uzlaşmaya gidin durumuda açık açık konuşun kazanmak amaçlı olmadıgını onların ürünlerinin tanıtım amaçlı olduğunu belirtin. Eğer uzlaşamassanız size açık açıık söylüyorum burda birşey olmaz diyenlere hiç bakmayın gerçekten canınızı ciddi yakabilirler. Bu konuda yüzlerce örnek sunabilirim size. Emin olun wipo sizin gibi insanların domainleri ile dolu. İstenirse size yabancı kaynaklardan çekinmeden örnekler gösteririm benzer konuları.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Siteni Ekle WeBDiZiN.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Whois gizli domain bilgileri bulunabilir mi ?