-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Noktalama işareti kullanmayanlar, bağlaç olan "de"yi bitişik yazanlar, cümleye başlarken küçük harfle başlayanlar, "herkes"i "herkez" yazanlar... Ne ararsan var bizim webmasterlarda.
Benim en sinir olduğum şey: Tüm kelimelerin ilk harflerini büyük yazanlar. Hangi akla hizmet bunu yaparlar anlamıyorum. Bir de hiç noktalama işareti kullanmayanlar var. 2-3 kere okuyunca anlayabiliyorsun :D
Kendi adıma söyleyeyim; okumakta zorlandığım yazılar olunca, sayfayı hemen kapatıyorum. Adam gibi Türkçe yazamayan adamın ne yazısını okurum ne de adama yardım ederim.
Technopat gibi banlayacaksın bu üyeleri, akılları başlarına gelecek :)
5 kişi bu mesajı beğendi.
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bana soracak olursan hiç kimse bir diğer ülkenin dilini çok iyi konuşamıyor. Fransa'ya gittiğinizde İngilzice soru sorduğunuzda ya size Fransızca cevap verirler ya da kelimeleri yuvarlayarak pronunciation lara uygun olmaya şekilde hiç bir British, American, Australian aksanına uymuyor. Zar zor anlaşılıyor. Biz de Türkiye'deyiz ve google ı Türkçeleştirmek kötü bir şey değil. yazarken de çok önemsemeye gerek yok. heralde bi bizim toplumumuz doğru düzgün hatasız İngizlice öğrenmeye çalışıyor. Yahudünyada hiç kimse yokki kendi dilinde her şeyi doğru telaffuz etsin. günlük konuşmada kimbilir kaç hata yapıyoruz. öbür milletler de hata yapıyor. yani doğru konuşmaya gerek yok. derdimizi anlatabilelim yeterli