Benim kardeşim şuan Tunceli'de asker, karakola saldırı yapılmış haberini iş yerimde duyduğumda aslını astarını öğrenmek için telefondan haberin ayrıntılarını ararken ellerim titredi. Bu şerefsizlerin öldürülme anı videolarını izleyince oh be dedim iki tanesinden daha kurtulduk. Malesef bunların hepsi silah tutmuyo, bi de böyle kıvıra kıvıra çığırtkanlığını yapanlar var. Allah onları da ıslah etsin.
Okuma yazma öğrenmeden webmaster forumuna nasıl üye oldun hayret ediyorum, neresinde örgüt çığırtkanlığı yapmışım ?
Hiç kusura bakma öyle kıvıracak yapıda bir insan değilim kıvıracak olsam burada hiç çekinmeden, herkes vurun abalıya yaparken düşüncelerimi söylemezdim. Örgütü destekliyor ya da yaptıklarını haklı buluyor olsam bunu da burada söylerdim, yanlış yaptığını hatta barış süreci hikayesinde dağdan inmelerine cezasız bırakılmalarına nasıl izin verileceğini aklımın almadığını aponun nefes almayı bile haketmediğini onlarca sefer yazdım.
Burada bana kızan çıldıran arkadaşlar gibiler yüzünden terör destek buluyor, onlar gibiler yüzünden bölgede neredeyse herkes pkk sempatizanı olmuş.