wmaraci reklam

Mega Holdings Hakkında

84 Mesajlar 34.621 Okunma
pst.net
wmaraci reklam

halilozcevik halilozcevik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Genel Müdür
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 270
  • Beğeniler 233 / 60
  • Ticaret 20, (%100)
sitenize wordpress kurup tema bile yüklemeyen takıldığınız hiçbir yerde size yardımcı olmayan yani parayı aldıktan sorna '' ne haliniz varsa görün '' diyen firma
 

 

www.kadinsalyasam.com
wmaraci
reklam

umitseref umitseref WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Networker, Bilgi Güvenliği Uzmanı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad Ü** Ş**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

LikeSend adlı üyeden alıntı

http://forum.donanimhaber.com/m_88104374/tm.htm

Onlarca bilgi var göz attın mı bunlara ?

Yada sözlük : https://eksisozluk.com/mega-holdings--3286759?p=1

Yada mantık ?

Burası bi webmaster platformu ama amatör ama profesyonel bu işin içinde tonla adam var forumda. Orada 750 dolar yada artık neyse verilen ücretin karşılığı o elinizdeki sitemidir , yada webtasarım eğitimi dedikleri o kurulan tumblr kızları seviyesinin bile altında oluşturulan çöplüklerin yapımımıdır ? Sor şurada istediğine sor o 750 dolara satın aldığınız sattığınız şeyin ederi nedir ? 1 liralık şeyi 100 lirayada satabilirsiniz kimse karışamaz fakat siz ürün değil hayal satıyorsunuz. Sattığınız zenginlik umudu.
Pazarlama anlayışı , seni seven sana değer veren sana en çok güvenen , nazının en çok geçtiği kişilerin bu güvenlerini kullanarak kandırmakmıdır ?


Bütün hepsini geç şöyle bir sistemin nesi savunulur aklım almıyor :

Adamın biri çıkıyor , sana lüks yaşam vaadediyorum , bunca çalışanlar gerizekalı ben kolay para kazanmanın formülünü buldum seninde kazanmanı istiyorum diyor .
Sen : - İyi ama nasıl diyorsuun
Adam : - Şimdi bana 750 dolar vereceksin ve sisteme dahil olacaksın
Sen : - Sonra ?
Adam : - 750 dolar verecek başka enayiler bulup sisteme dahil edecek ve xx kişi getirdiğinde yatırdığın parayı kurtarmış olacaksın , sonrasında onların yaptığı üyelerden de oturduğun yerden para kazanacaksın .
Sen: - Peki sen ne kazanacaksın ?
Adam : - Hepsini !

Yani sistem bu kadar basit . Haybeye arkadaşlarınızın dolandırılmasına vesile olup duruyorsunuz , sisteme her giren de parayı verdikten sonra kafası açılınca yatırdığını telafi için yeni keriz arayışına düşüyor , her bir keriz beraberinde 3-5 kerizi daha sisteme dahil etme zorunluluğunda olduğundan binlerce keriz bir araya toplanmış oluyor . Tepedeki para havuzunda yüzerken , piramitin en altında kalan her zaman çaresizliğe düşüyor . Sistemin işleyişinin sonsuza dek sürmesi imkansız çünkü insan nüfusu sınırlı ve bu sistem mutlak bir yerde tıkanıyor . En altta kalanların hepsi de dolandırılmış oluyor. Şimdi bu **************lık değil mi ? Sistemin en altı keriz tabakasını oluşturuyor , bir üst kata ulaşanda **************lık sıfatına erişmiş oluyor.

O sürekli zenginlik bolluk temalı paylaşımların seminerlerin de asıl sebebi şu : Sizin ulaşma ihtimaliniz olmayan en tepedekilerin zenginliği hayali size satılıyor , siz de yeni üyelere hayal satabilmek için seviyenizin yükseldiğini ispat yükümlülüğüne giriyorsunuz ve her bir tabaka yalanlarla işin sürebilmesi için mecburen bir alt tabakasını kandırıyor. Sonsuz bir yalan döngüsü başlıyor. En samimi arkadaşına üyelik iknası için olmayan kazançlarını göstererek zengin rolüne girmeye çalışıyorsun.


Böyle durumlarda olaylar o kadar değişik bir hal alır ki , insan ne arkadaşını ne ailesini dinlemez , bu **************ların peşinden sürüklenir gider . Çünkü teklifleri reddedilecek gibi birşey değildir : Bu örnek zenginlikti mesela .


Ufak bi benzer durumu anlatıyım , hani şu 00359 falan Bulgaristan , Yunanistan , Romanya numaralarından arayıp da dolandıran kadınlar .

Benim bi arkadaşım ki çok samimi arkadaşım 27 yaşında bekardı olay geçerken , bu gizli gizli konuşmalar , bana yurtdışından biraz soru sormalar falan yüzünde gülücükler :) bi koşuşturmacalar , olum dedim noldu hayırdır ya yok falan zor bela söylettim . Dedi bi kız var , evlenicem ama söyleyemem , olum ne ara buldun kız nereli , dedi kız izmirli ama bulgaristandan falan filan bu bana bi anlattı . Dedim lan tvlerde her gün görmüyomusun basbaya **************lık işte bu . Ya yok bu öyle değil dedi ne desem inandıramadım , peki dedim kız nedir ne değildir nerden biliyosun ya dedi ablası eniştesiyle kalıyomuş ama eniştesi hristiyanmış taciz falan oluyomuş bu kız da namazında niyazında ağlamış telefonda kaçıp türkiyeye gelecekmiş ama parasıda yokmuş (faceden numarasını bulup aramış , arkadaşda namazında niyazında hadis falan paylaşıyor diye o kanaldan girmiş kanına ;) , köyde oturuyolarmış nete bile bi saatte girebiliyomuş merkeze gidip cafeden , telefonu bile yokmuş hattını belli saatte arkadaşının hattına takıp arıyormuş. Bi dünya hikaye anlattı , ben buna dolandırılıyorsun bak sen ne dersen de dolandıracak seni dedim dinlemedi kıza 400 euro para gönderdi mevzu sadece para olsa 3 ay makara geçerim güler geçerdik ahh keşke öyle olsaydı , gittik ev tuttuk , babasına anasına söyledi beyaz eşya sipariş etti peşinat verdi mobilyalar cartlar curtlar salon tutmalar imam ayarlamalar , tabi bütün bu anlarda dolandırılıyorsun kanka bak bu kadar ileri gitme rezil olcaksın herkese dediysemde dinlemedi . Derken işler ortaya dökülmeye başladı , kız pasaport almış da çıkış için vergi gerekiyormuş bi 700 euro daha istedi bu yok öyle biri değil dediysede göndertmedim derken aynı senaryoyu aradım netten buldum okuttum başkasına da aynı senaryoyla yapıp baya bi parasını almışlar .Derken vazgeçti kızada bi daha ulaşamadı param yok diyince bir daha telefonu açmamış kız 400 euro 400 eurodur dediler demek ki . Rezil rüsva olduğuyla kaldı .

Bunu anlattım çünkü **************lıkta mantık hep aynıdır , zayıf tarafından yakalar zaafından faydalanırsın , **************lığın asıl olacağı noktayı kamufle eder dikkatini hep farklı taraflara dağıtırsın algılayabilmesini engellersin , zamanı daraltır sorgulamasına imkan sunmazsın acele ettirirsin ( proflar bunu kullanmaz zamana yayar ) , hayır demesine mümkün olmayan bir teklifle gelirsin , görünüş olarak **************ya hiç benzemezsin ya zenginsin ihtiyacın yoktur ya dindarsın yapmazsındır ya saf masumsundur karşındaki lan ben bunu dolandırıyorum duygusuna kapılır yine **************lığına ihtimal vermez . İşte bunlar olduğunda tam güvendiğin anda dolandırılırsın.

750 dolarla zengin olmak diye bir şey yok yani dolandırılıyorsunuz , zenginlik peşinde koşup , havadan para kazanıcam diye uyanıklık yaparken dolandırılıyorsunuz , bi yandan da milleti dolandırıyorsunuz. Zorla onları da ************** olmaya zorluyorsunuz.


webmaster seviyesinde bir insan misiniz bilmiyorum ama dis piyasada webmaster ihtiyaci duyularak profosyonel is yapilabilir web sitemde bununla ilgili akin bir zamanda yazi paylasaxagim. yani ne tip butcelerle nelerle karsilariyoruz bunlari yazacagim sizde takip edebilirsiniz.

asil takildiginiz noktaya gelelim. is agaci. network marketing sektorunde olusan is agaclarinda ozellik binary calisma sisteminde ustteki her zaman fazla kazanmaz. cunku binary calisma sistemiyle beraber iki koldan organizasyon yurutursunuz. iki organizasyo. arasinda satis dengesi yapilmazsa para kazanamassiniz. yani ust kolu uz dengeli gidemezken siz dengeli giderseniz kazanciniz ust kolunuzdan fazla olur. net anlamaniz iicn en azinda .kagit kalem uzerinden is agacinin cizilip anlatilmasi gerekiyor
gordugum kadariyla calisma sistemleri hakkinda bilgili degilsiniz. network marketing sektorunde para kzanmak oyle sandiginiz kadar kolay degildir neden ? network marketing tamamen pskoljik bir savastir. cunku cok insandan hayir cevabi alicaksiniz,cunku cevrenizdeki isin icerinde olmayan veya olupta basarisiz olan insanlar size reaktif vericek ve is bilincinizi dusurucek. bu tip durumlarla savasmak zorunda kalicaksiniz. bu bir boyutu iid. birde bunum.kariyer basamaklarina alicaginiz onemli egitimler var bu egitimleri almaniz uygulamaniz gerekicek. sattiginiz urunu ve sirketi dogruluk cercevesinde benimsemelisiniz. urununu kullanmayan bir kisinin neden tavsiye ettigi urunu alasinuz ki ?:) sanirim teknuik anlamda bir bilgiye sahip degilsiniz. attiginiz linklerdeki yazilarin etkisi altinda kalip oncrden de okugum.cumleleri sizde aynen yazmissiniz. facebook hakkinda on yargili bir yazisini okumustum.gecmis zamanlardan ister istemez gulmustum. facebook ,rwitter,google vs. bunlar hepsi basit fikirler ve hepsi.basarili olan fikirler. iyi ki elektrigu i ivat eden kiis boylr.dusunmedi on yargi yapmadi ve elektrigi buldu. karmasklik.sizi basit dusundurmekten ve basarili olmaktan alikoyar

Ek Olarak:

chemistrap adlı üyeden alıntı

Ne yazdığına değil ne gördüğüme bakarım , 1.5 yıl bunun için hayli fazla zaman değil mi ?
O çok övdüğünüz adamların içi boş şişirilme balondan ibaret olduğunu gördüğünde sende anlarsın.


network marketing sektorunde her insan basarili olamaz. basarisiklara gogus gerip tekrardan dogrularla beraber devam etmeniz gerekiyor. bugun basarili.insanlar basarisiz insanlati takip etselerdi basarali dedigimiz insanlarda basarisiz olurdu. etki alaninda ki insanlar basarisiz oldu diye sen veya x bir insanda basarisiz olucak diye birsey yoktur. basarisiz insanlara bakmissin etki alanini sinirlandirma.
 

 

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

umitseref adlı üyeden alıntı

webmaster seviyesinde bir insan misiniz bilmiyorum ama dis piyasada webmaster ihtiyaci duyularak profosyonel is yapilabilir web sitemde bununla ilgili akin bir zamanda yazi paylasaxagim. yani ne tip butcelerle nelerle karsilariyoruz bunlari yazacagim sizde takip edebilirsiniz.

asil takildiginiz noktaya gelelim. is agaci. network marketing sektorunde olusan is agaclarinda ozellik binary calisma sisteminde ustteki her zaman fazla kazanmaz. cunku binary calisma sistemiyle beraber iki koldan organizasyon yurutursunuz. iki organizasyo. arasinda satis dengesi yapilmazsa para kazanamassiniz. yani ust kolu uz dengeli gidemezken siz dengeli giderseniz kazanciniz ust kolunuzdan fazla olur. net anlamaniz iicn en azinda .kagit kalem uzerinden is agacinin cizilip anlatilmasi gerekiyor
gordugum kadariyla calisma sistemleri hakkinda bilgili degilsiniz. network marketing sektorunde para kzanmak oyle sandiginiz kadar kolay degildir neden ? network marketing tamamen pskoljik bir savastir. cunku cok insandan hayir cevabi alicaksiniz,cunku cevrenizdeki isin icerinde olmayan veya olupta basarisiz olan insanlar size reaktif vericek ve is bilincinizi dusurucek. bu tip durumlarla savasmak zorunda kalicaksiniz. bu bir boyutu iid. birde bunum.kariyer basamaklarina alicaginiz onemli egitimler var bu egitimleri almaniz uygulamaniz gerekicek. sattiginiz urunu ve sirketi dogruluk cercevesinde benimsemelisiniz. urununu kullanmayan bir kisinin neden tavsiye ettigi urunu alasinuz ki ?:) sanirim teknuik anlamda bir bilgiye sahip degilsiniz. attiginiz linklerdeki yazilarin etkisi altinda kalip oncrden de okugum.cumleleri sizde aynen yazmissiniz. facebook hakkinda on yargili bir yazisini okumustum.gecmis zamanlardan ister istemez gulmustum. facebook ,rwitter,google vs. bunlar hepsi basit fikirler ve hepsi.basarili olan fikirler. iyi ki elektrigu i ivat eden kiis boylr.dusunmedi on yargi yapmadi ve elektrigi buldu. karmasklik.sizi basit dusundurmekten ve basarili olmaktan alikoyar

Ek Olarak:

network marketing sektorunde her insan basarili olamaz. basarisiklara gogus gerip tekrardan dogrularla beraber devam etmeniz gerekiyor. bugun basarili.insanlar basarisiz insanlati takip etselerdi basarali dedigimiz insanlarda basarisiz olurdu. etki alaninda ki insanlar basarisiz oldu diye sen veya x bir insanda basarisiz olucak diye birsey yoktur. basarisiz insanlara bakmissin etki alanini sinirlandirma.


Dostum belli ki seni de kandırmışlar ve kimseye inanmayacak duruma gelmişsin . Network Marketing referans olursun ürünü satar kâr edersin mantığıdır , fakat bu senin içinde bulunduğun organizasyon bir ürün satmıyor. Bildiğin saadet zinciri , hatırlarmısın bilmem bir dönem titan vardı meşhur olan yada geç onu daha bir kaç senelik mevzu qnet vardı benzeri onlarcasını duydum. Bu işin temel noktası x ürünün değeriyle belirlenir , sen birine gidersin web sitesi satıyorsan web sitesinin özelliklerini anlatırsın ve satarsın . Fakat bu mega holdingin kim ne söylerse söylesin sattığı websitesi paket falan değil bildiğin umut . İşinizin merkezinde ürün değil bu yayılım politikası var , kazanç vaadi var. Yani insanların aldığı sattığı pazarlamaya teşvik edildiği şey bir ürün değil . Ürün bu işin kılıfı olmuş yoksa 15 bin liraya da website satabilirsin bu hazır bir sisteme hazır ücretsiz bi tema da olabilir buna hiç itirazım olmaz , fakat sizin satmaya çalıştığınız tekrar tekrar söylüyorum bir ürün değil bir hayal , üstelik bu hayal gerçekleşse bile zincirin son halkalarını perişan edebilecek bir hayal .
29 yaşındayım ve bu programların nicelerini gördüm nice tanıdığım insanlar bunlarla uğraştı hayallerle geldiler gittiler bir yere varamadılar. Zaten benim gözümde amaç bir yere varmak da değil çünkü sen ne kadar kabul etmesen de bu bir tür **************lık . Titandan hiç bir farkı yok yada diğer benzerlerinden.
Bu öğrendiklerimi de bu sitelerden değil reel hayattan yaşayarak görerek duyarak öğrendim . Hayatta en nefret ettiğim konu dürüst olmayan insanlar . Senin yaptığın sözde ticarette de ortada reel bir mal/hizmet yok , şemanın adı şekli her ne olursa olsun sonuç aynı çıkmaza varır . Sen istediğin kadar kılıf uydur , paranı sebepsiz yere kaybettin kandırıldın , şimdi de başkalarını kandırmaya ikna edip sisteme dahil etmeye çalışıyorsun. Kanuni olarak bir açık olabilir , buna istinaden bu doladırıcılığın adına ticaret deniyor olabilir , yasal olarak şu an için bir yaptırımı olmayabilir fakat bu **************lık olduğu gerçeğini değiştirmez.
Konuşmanızdan da belli ki size dayattıkları şey insanların bilmediği , insanların bilmeden yorumladığı , insanların hiç birşeyden haberlerinin olmadığı , sistemdekilrin herşeyden haberdar oldukları , bilinmeyen birşey buldukları , en doğruyu sizin bildiğiniz. Tavrınız hep bu şekilde ve örnek geçmiş benzer örneklerine bakınca da dolandırılanların hep sizin bakış açınıza sahip dolandırılan ve yakın çevresinin dolandırılmasına sebep olan insanlar olduklarını görürsünüz.
Size kim ne dese boşa konuşur çünkü gerçekten inandırılmışsınız vazgeçirmeye çalışılacak bir durumda yok.
Fakat forumdan niyetlenen arkadaşlara özellikle uzak durmalarını tavsiye ediyorum , ne kendiniz dolandırılın ne çevrenizin günahına girin. Bu tür tüm yapılardan uzak durun. İkna kabiliyetiniz satış beceriniz varsa reel elle tutulur gözle görülür hizmetler ürünler satın zaten çok iyi paralar kazanırsınız , ama bu tür zincirlerde umudunuzu da kaybetmeyin.
 

 

chemistrap chemistrap WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Seyyah-ı Avare
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 253
  • Beğeniler 20 / 67
  • Ticaret 2, (%100)

umitseref adlı üyeden alıntı


network marketing sektorunde her insan basarili olamaz. basarisiklara gogus gerip tekrardan dogrularla beraber devam etmeniz gerekiyor. bugun basarili.insanlar basarisiz insanlati takip etselerdi basarali dedigimiz insanlarda basarisiz olurdu. etki alaninda ki insanlar basarisiz oldu diye sen veya x bir insanda basarisiz olucak diye birsey yoktur. basarisiz insanlara bakmissin etki alanini sinirlandirma.


Bu senin düşüncelerin mi yoksa senin üstündeki adamların sana öğrettikleri mi ? Kitap cümlelerimi senin deneyimlerin mi ? İlk önce bunu bir düşün sonra tekrar konuşmaya başlayalım .

Fiyatlar hakkında yeni makale yazmana gerek yok kardeşim ben makalemde belirtiyorum zaten .

Website : 750$
KDV : 135$
Havale : 15$
Fatura : 5$
Eğitim Seti : 25$
Online Video : 20$

Website fiyatını açayım : 25$ domain ücreti geri kalan host..
Host dedikleri ;
1 Mysql
5 Subdomain ( Açabilirsen tabii )
Sınırsız trafik ve sınırsız alan ..
Sınırsız alan dediklerinin içinde "Easy Builder " dedikleri sistem varki çalıntı bir sistem olup hosting firmaları bu sistemin 100 kat gelişmişini 15 dolara satıyor.

Ben bunları açıkladım sen online videoyu açıklasana eğitim setini açıklasana ?
 

 

wmaraci
Mersin evden eve nakliyat

umitseref umitseref WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Networker, Bilgi Güvenliği Uzmanı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad Ü** Ş**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

chemistrap adlı üyeden alıntı

Bu senin düşüncelerin mi yoksa senin üstündeki adamların sana öğrettikleri mi ? Kitap cümlelerimi senin deneyimlerin mi ? İlk önce bunu bir düşün sonra tekrar konuşmaya başlayalım .

Fiyatlar hakkında yeni makale yazmana gerek yok kardeşim ben makalemde belirtiyorum zaten .

Website : 750$
KDV : 135$
Havale : 15$
Fatura : 5$
Eğitim Seti : 25$
Online Video : 20$

Website fiyatını açayım : 25$ domain ücreti geri kalan host..
Host dedikleri ;
1 Mysql
5 Subdomain ( Açabilirsen tabii )
Sınırsız trafik ve sınırsız alan ..
Sınırsız alan dediklerinin içinde "Easy Builder " dedikleri sistem varki çalıntı bir sistem olup hosting firmaları bu sistemin 100 kat gelişmişini 15 dolara satıyor.

Ben bunları açıkladım sen online videoyu açıklasana eğitim setini açıklasana ?


http://www.motocms.com/
satın almaya kalkarsan 8500 dolar değerindedir. sanırım anlayabilirsin sitenin içerisine girip ne için bunu attım diye.

http://megaholdingsnetwork.org/easybuilderegitim.html
sanırım bunuda anlayabilirsin.
farklı eğitim setlerini de bilinçli kullanıcılarla paylaşmak isterdim ama emek lazım neyse :)
eğitim seti fatura adresine kaşeli faturanla fatura adresine geliyor.şimdi baktığım web siteside küçümsediğin easy builder ile oluşturulmuş bir web sitedir. kendimin tasarladığı.

söylediklerimi sordun. söylediklerim benim 6 7 aylık tecrübelerimden ibarettir. ayrıca bu işi yapan sen değil benim. düşünsene senin yaptığın işi ben daha iyi biliyorum diye inkar ediyorum ve yaptığın işi bu zamana kadar yapmamış ne kadar gülünç dimi :) he bu arada online video 20 dolar diye bir şey yok :)
 

 

Quiet Quiet Life or Death Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 290
  • Beğeniler 29 / 65
  • Ticaret 0, (%0)
Farklı platformlarda konusunu gördüm, ne halt olduklarını çok iyi öğrendim. Güvenmenizi kesinlikle tavsiye etmiyorum.
 

 

Denemegen.blogspot.com.tr - "Korkacak bir şey yok, sadece deniyoruz."

JpnTr26 JpnTr26 EskişehirSpor! Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 653
  • Beğeniler 319 / 175
  • Ticaret 3, (%100)

umitseref adlı üyeden alıntı

http://www.motocms.com/
satın almaya kalkarsan 8500 dolar değerindedir. sanırım anlayabilirsin sitenin içerisine girip ne için bunu attım diye.

http://megaholdingsnetwork.org/easybuilderegitim.html
sanırım bunuda anlayabilirsin.
farklı eğitim setlerini de bilinçli kullanıcılarla paylaşmak isterdim ama emek lazım neyse :)
eğitim seti fatura adresine kaşeli faturanla fatura adresine geliyor.şimdi baktığım web siteside küçümsediğin easy builder ile oluşturulmuş bir web sitedir. kendimin tasarladığı.

söylediklerimi sordun. söylediklerim benim 6 7 aylık tecrübelerimden ibarettir. ayrıca bu işi yapan sen değil benim. düşünsene senin yaptığın işi ben daha iyi biliyorum diye inkar ediyorum ve yaptığın işi bu zamana kadar yapmamış ne kadar gülünç dimi :) he bu arada online video 20 dolar diye bir şey yok :)


Sonradan konuya dahil olmuş gibi oluyorum ancak söylemeden edemeyeceğim :) hadi diyelim easybuilder çook sağlam bir script. Ticaret işinin bi adabı vardır dünya genelinde, eğer yaptığınız birşeyi 1den fazla kişiye satacaksanız fahiş fiyat vermeniz hoş karşılanmaz.Themeforest sitesine bakarsanız bakmaya doyamayacağınız wp temalarının fiyatları 50$ civarıdır hadi bilemedin 70$.Bu adamlar da herkese 200-300 $ arası satmayı bilirler değil mi ?

O denilen kursları halk eğitim merkezleri bedavaya veriyor.o kadar para harcamaya gerek yok.Sanırım bu megaholdingsnetwork.org sizin siteniz, affedersiniz ancak tasarım 90'lardan kalma easybuilder ile bu mu yapılıyor :) benim gördüğüm 1 site bile adam gibi tasarıma sahip değil Mega Holdingsçilerden.

http://www.yigitali.com/network-marketing-ve-webmasterlik.html buraya bu kadar uzun yazıyı yazmak istemedim o yüzden siteme girip üşenmeden okursanız beni daha iyi anlayabilirsiniz.

Ayrıca sınırsız alan sınırsız trafik olan bir sitenin videolarını neden youtube üzerinden yayınlıyorsunuz ki :) onca alan var onca trafik var ve sağlam serverlarınız varmış ya :) bi player kurup dosyaları ftpye atmak zor olmasa gerek. Bakalım ne kadar dayanacak SINIRSIZ alanınız :)
 

 

umitseref umitseref WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Networker, Bilgi Güvenliği Uzmanı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad Ü** Ş**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

JpnTr26 adlı üyeden alıntı

Sonradan konuya dahil olmuş gibi oluyorum ancak söylemeden edemeyeceğim :) hadi diyelim easybuilder çook sağlam bir script. Ticaret işinin bi adabı vardır dünya genelinde, eğer yaptığınız birşeyi 1den fazla kişiye satacaksanız fahiş fiyat vermeniz hoş karşılanmaz.Themeforest sitesine bakarsanız bakmaya doyamayacağınız wp temalarının fiyatları 50$ civarıdır hadi bilemedin 70$.Bu adamlar da herkese 200-300 $ arası satmayı bilirler değil mi ?

O denilen kursları halk eğitim merkezleri bedavaya veriyor.o kadar para harcamaya gerek yok.Sanırım bu megaholdingsnetwork.org sizin siteniz, affedersiniz ancak tasarım 90'lardan kalma easybuilder ile bu mu yapılıyor :) benim gördüğüm 1 site bile adam gibi tasarıma sahip değil Mega Holdingsçilerden.

http://www.yigitali.com/network-marketing-ve-webmasterlik.html buraya bu kadar uzun yazıyı yazmak istemedim o yüzden siteme girip üşenmeden okursanız beni daha iyi anlayabilirsiniz.

Ayrıca sınırsız alan sınırsız trafik olan bir sitenin videolarını neden youtube üzerinden yayınlıyorsunuz ki :) onca alan var onca trafik var ve sağlam serverlarınız varmış ya :) bi player kurup dosyaları ftpye atmak zor olmasa gerek. Bakalım ne kadar dayanacak SINIRSIZ alanınız :)



Haha:) cunki YouTube en iyisi. Sitene girdim. Worlpress ile oluşturulmuş http://www.yigitali.com . World press ile olusturulmus bir web sitesine 90 like görüntüsü veya bu kaşar az içerikli bir görüntü verdin anlamadım. Cunki wordpress en iyisidir ve google bu kadar çok severken.

YouTube en iyisi demek isterken ne demek istedigimi anladın sanırım. İstersen tek tek teknik anlamdada açıklayabilirim. Dünya mega holdings I konuşurken neden doğru olmayan için içerisinde hiçbir deneyime sahip olmayan kişiler neden sürekli laf atıyor. Meg holdinsin başarısı Türkiye 'nine başarısına. Eskiden biz yabancı network şirketlerine gidrrken şimdi onlar Türkiye de mega holdings in için geliyorlar. Fikirlerini
ucumsemeyin, gelişmeyi küçümsemeyin, yeni gelişen ticaret sistemini küçümsemeyin. Siz şuan doğru yada yalnis yüzde birlik kısmını biliyorken mega aktif nustrri yüzde 90ni yuzde100 nü biliyor. Oturduğumuz yerden istedigimiz kadar konuşalım ayağa kalkmadikca sahaya inmedikce hiçbir şeyi uygulamalı bu kadar net ogrenemeyiz.

Ek Olarak: Ve siten gerçekten çok az içeriğe sahip.
 

 

chemistrap chemistrap WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Seyyah-ı Avare
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 253
  • Beğeniler 20 / 67
  • Ticaret 2, (%100)

umitseref adlı üyeden alıntı

http://www.motocms.com/
satın almaya kalkarsan 8500 dolar değerindedir. sanırım anlayabilirsin sitenin içerisine girip ne için bunu attım diye.

http://megaholdingsnetwork.org/easybuilderegitim.html
sanırım bunuda anlayabilirsin.
farklı eğitim setlerini de bilinçli kullanıcılarla paylaşmak isterdim ama emek lazım neyse :)
eğitim seti fatura adresine kaşeli faturanla fatura adresine geliyor.şimdi baktığım web siteside küçümsediğin easy builder ile oluşturulmuş bir web sitedir. kendimin tasarladığı.

söylediklerimi sordun. söylediklerim benim 6 7 aylık tecrübelerimden ibarettir. ayrıca bu işi yapan sen değil benim. düşünsene senin yaptığın işi ben daha iyi biliyorum diye inkar ediyorum ve yaptığın işi bu zamana kadar yapmamış ne kadar gülünç dimi :) he bu arada online video 20 dolar diye bir şey yok :)

Ben anlatamıyorum sana galiba veya anlamamakta direnmek istiyorsun :) 1.5 yıl bu işin içindeyim senin göremediğim tüm pislikleri gördüm kapito ?

motocms ile easybuilder'ı karşılaştırabiliyorsan burada yerin bile yok senin, benim yerime sana ilber ortaylı cevap verse daha yerinde olur.
 

 

ismail03 ismail03 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Ameliyathane Hemşiresi
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad I** Ç**
  • Mesajlar 2633
  • Beğeniler 344 / 487
  • Ticaret 12, (%100)
vay be desene ben 750$ kardayım bedavaya öğrenmek varken neyin kafası bu :D
 

 

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al