Web Sitesi Olanlara Kötü Haber! AdBlock Yeni tarayıcısını Tanıttı |
53 Mesajlar | 7.927 Okunma |
revolution1234 adlı üyeden alıntı
Peki neden kimse addblock un bu kadar yaygınlaştığı konusuna değinmiyor, daha doğrusu popüler olduğu ve web site sahiplerini tedirgin edecek düzeyde yaygınlaşma nedenini düşünün.revolution1234 adlı üyeden alıntı
Hiiiiç alakası yok hocam, teşbihte hata olmaz derler ama senin benzetmen daha çok alakaya maydanoz ekmek sözü ile açıklanır.revolution1234 adlı üyeden alıntı
Yanılıyorsun, tek gelir kaynağı reklam değildir, backlink, makale satışı, tanıtım yazısı, firmalardan resim şeklinde alınabilecek reklamlar, bağış ....vs... gibi bir çok geliri olabilir sitelerin, dolayısı ile tek kazanç kaynağı kodlarla eklenmiş reklamlardır demek yanlış..... Tabi bunlardan kazanç için belli bir kaliteyi yakalamak gerek o da başka konu. :)Karikatürname adlı üyeden alıntı
Nasıl yani? Sen bira içmeyi sevmiyorsun diye bira üretilmesi yasaklansın diyemiyorsan, reklam görmek istemediğin için site kurulmasın da diyemezsin. Bira içen vardır, üreticiler de üretir. Sitelerin de ziyaretçileri vardır, siteler de kurulur. Sen tv de dizi izlerken arada çıkan reklamı zaplayarak geçiyorsun, ama dizi devam ederken altta çıkan reklamı zaplayamıyorsun. Yada dizide yemek yerken masanın ortasına konmuş koskoca coca cola kutusunu görmemezlik edemiyorsun. Ha dersen ki ben bunları istemiyorum, o zaman diziyi izlemezsin. Web siteleri için de aynı şey geçerli. Ben reklam yayınlıyorum, eğer reklam görmekten rahatsız olan varsa benim siteme gelmesin, başka sitelere gitsin.