Ucube
HAKKSIZSIN!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Yaşım 18 bu yaşıma kadar 7/24 bilgisayardayım öyle ki hayatım da hiç dışarı çıkmaz (çok nadir) alış veriş merkezine bile 2 kere falan gitmisimdir.
Dediğim gibi 18 kilo 135 oldu öküz gibi yiyorum :)
Malum Ramazan oruç tutuyorum sahurda daha beter tok kalayım diye daha çok yiyorum biraz önce tam uykuya dalacaktım kalbime bir ağrı girdi anlık değildi ama 2-3sn. sürdü.
Bir tekledi ve beni uyardı :)
Artık kilo vermem gerektiğini söylüyor hareketsiz geçen yıllara ek kilo vermek istiyorum spor salonuna yazılacağım, önerilerinizi bekliyorum. :)
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yazıl hocam, alıştıra alıştıra spora başla beslenmene dikkat iyi gelecektir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Spor salonu yerine yapmaktan hoşlanacağın bir sporu seçmen bence daha faydalı olur.Seçeceğin spora başlamadan önce bir diyetisyene gidip yapacağın spora ve sağlığına uygun bir diyet belirleyebilirsin.Şeçtiğin spor haricinde bol bol yüzmen etkili olacaktır.Ramazan boyunca ekmek yememeğe çalış.Bildiğim kadarı ile ekmek glikojeni yükseltiyor ve düşürmek için bir hormonumuz varken glikojeni düşürmek için 6 hormonumuz var.
2 kişi bu mesajı beğendi.
200$ Google Cloud kodları için profilimi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Dostum kilo vermek vücudun ihtiyaçlarını kısmak değildir. Bunun farkında olarak gerekli protein ve vitaminlerini ihmal etme. Bir danışman ile diyete başlayabilirsin spor salonunda. Bir çok kişi sadece ac kalmakla kilo vereceğini sanıyor. Evet veriyor ama bünye kaldıramıyor ve ölümle sonuçlanıyor. Vücuda zararli besinleri azaltıp cips,kola vs. sağlıklı besinleri yemeye çalış. Ölmeyecek kadar ye. :D
Başarılar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aman kardeş ne yapıyorsun sen. Artık kilo verdiğini söylemiyor, geç bile kalmışsın ki kalbin iflas etmemek için direniyor resmen. Ne yap et o spora başla. Tabi öncesinde bir uzman doktora da görün bence. 18 yaş ve 135 kilo diyorsun. Yeme hastalığı da kendini bağımlılığa bırakır. Bir süre sonra yemek yiyemezsen etrafındakilere saldırmaya veya kendine zarar vermeye başlarsın yemek için. Youtube'da 200 kilo üzeri olan insanların zayıflama çabaları var belgesel seklinde. Mutlaka izle onları. Erteleyetek aynı hataya düşme. Allah şifa ve gayret versin inşallah...
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
2010 senesinde 168 Kiloydum, diyete başlayıp 1 yılda 98 kiloya inmiştim. Bu süre zarfında hiç spora gitmedim yeme alışkanlığını değiştirmediğin sürece istediğin kadar spora git bir halta yaramayacak.
Bu iş %70 diyet ile başlıyor. Geri kalan %30 da sporla destekle tamamsın.
2012 senesi olduğunda 65 kiloydum tabii bana masraf çıktı evdeki bütün giysileri ve ayakkabıları çöpe bastım XXL giyerken bir anda M ye düştüm. Güzel zamanlardı.
karaciğer yağlanmasına bağlı olarak bir takım sorunlar yaşayabilirsin şimdiden hazırlıklı ol.
Mikado
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Daha çok gençsiniz dikkat edin kendinize. Diyetisyen kontrolünde kilo vermenizi öneririm.