lostyazilim
tr.link

R10.net Satıldı

100 Mesajlar 42.657 Okunma
acebozum
tr.link

CETINKAYAM CETINKAYAM Akupunktu Freze :D Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek swp
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 116 / 60
  • Ticaret 0, (%0)

KadirMelih adlı üyeden alıntı

Hocam alıntılar arasında bende varım, "alıntı yaptıklarım arasında hiç *** üyesi olamamış arkadaşlar var" demişsiniz. Öncelikle ön yargılarınızı bir kenara bırakın, MelihCan kullanıcı adı ile ***'a üyeydim 2012 yılında LiderNetworks tarafından davet edilmiştim. *** veri kaybından sonra üyeliklerin geri verileceği söylendi fakat öyle bir şey olmadı forum 2011 yılına geri döndü, davetiye bulanlar tekrardan üye oldular ben davetiye istemek yerine ***'a onlarca mail ve destek formu gönderdim tek bir cevap bile gelmedi. ***'dan ümidi kestim, ***'un tek şikayetçi olduğum yanı yönetim sistemi, çok şükür *** sayesinde iyi paralar kazandım iyi arkadaşlıklar edindim. Burda da hiçbir şekilde ***'u kötülemedim sadece wmaracı'nın daha iyi yerlere geleceğinden bahsettim.

Hocam alıntılar sadece laf sokma amacı gütmüyor.Evet yönetime ulaşmak çok sıkıntı benim *** hesabımın şuan 1 aylık tatil modu kaldı iptal edilmesi için 3 kere mesaj attım hala dönüş olmadı.Yeni yönetim kadrosu ***`un elitleri olarak nitelendirdiğimiz arkadaşlardan oluşuyor.Bu yönetimdende memnun olunmayacağı kanısındayım bende pek olumlu şeyler düşünmüyorum ondan dolayı wmaracındayım :)

Ve mesajımı düzgün okusaydınız hesap problemi yaşayan arkadaşlar içinde biraz yazdım :) Lütfen yapmayın böyle :)

wmaraci
reklam

KadirMelih KadirMelih WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisliği Öğrencisi
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad K** C**
  • Mesajlar 249
  • Beğeniler 5 / 44
  • Ticaret 17, (%88)

CETINKAYA adlı üyeden alıntı

Hocam alıntılar sadece laf sokma amacı gütmüyor.Evet yönetime ulaşmak çok sıkıntı benim *** hesabımın şuan 1 aylık tatil modu kaldı iptal edilmesi için 3 kere mesaj attım hala dönüş olmadı.Yeni yönetim kadrosu ***`un elitleri olarak nitelendirdiğimiz arkadaşlardan oluşuyor.Bu yönetimdende memnun olunmayacağı kanısındayım bende pek olumlu şeyler düşünmüyorum ondan dolayı wmaracındayım :)

Ve mesajımı düzgün okusaydınız hesap problemi yaşayan arkadaşlar içinde biraz yazdım :) Lütfen yapmayın böyle :)

wmaracı iyidir hocam :) , burasının yönetiminin ordan daha iyi olduğu kanısındayım. Ticarette belli başlı sorunlar oluyor, bugüne 20 TL kayıpla başladım ama hayırlısı diyelim. Eminim yöneticiler bir çözüm bulacaklardır.

• Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek swp
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 116 / 60
  • Ticaret 0, (%0)

KadirMelih adlı üyeden alıntı

wmaracı iyidir hocam :) , burasının yönetiminin ordan daha iyi olduğu kanısındayım. Ticarette belli başlı sorunlar oluyor, bugüne 20 TL kayıpla başladım ama hayırlısı diyelim. Eminim yöneticiler bir çözüm bulacaklardır.

Bende daha iyi olduğu kanısındayım ego yok burada.Moderatör(İsmini hatırlıyamadım:D) olsun isousluer olsun çok yardımcı oldular.

Mesaj anlatımım biraz ağır kaçmış olabilir bunun için herkesten özür dilerim fakat ***`u gözünde çok büyüten daha önce *** girmemiş arkadaşlara açıklama amacıda güttüm.En iyi örneklerden biriyiz gittik sonra koşa koşa geri döndük :D

Zombi konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlar içinde anlatımda bulunmak istedim.Veri tabanı kaybı gerçekten altüst etti herşeyi :(

Neyse bundan sonra buradayız ağırlıklı olarak :D ***da 1 ayda yazdığım mesajları burada 1 günde yazdım :D

Kozba Kozba SEO ve Editörlük Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Blog Yazarı
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 594
  • Beğeniler 6 / 174
  • Ticaret 12, (%100)
Wmaracı'nın bir *** olacağını düşünmüyorum çünkü gözlemlerime göre Wmaracının %40'ı işin daha başında olan insanlar. Bu insanların egoları olmaz bu yüzden Wmaracında arkadaşlık, dostluk çok fazla. ***'da ki üyelerin %70'i kendi sektörlerinde baya yol katetmiş insanlar bu yüzden bazı insanların haliyle egoları fazla olabiliyor mesela ***'da ben hosting, domain nasıl alabilirim diye bir soru çok nadir sorulur çünkü *** bu konularda bilgisi olmayan insanları arasına almaz aldıysa bile en kısa zamanda *** halkının kışkırtması sonucu o üye banlanır. ***'da ticaretin, Wmaracında da Dostluğun fazla olmasının sebebi budur. Ne *** Wmaracı olabilir nede Wmaracı *** olabilir. Diğer konuya gelmek gerekirse; Labidu ve Hititajans yönetimleri başarısız yönetimlerdi fakat yeni gelen yönetim aldığı net ve doğru kararlarla birlikte ***'u çok daha üst seviyeye taşıyacaktır.
FilmleriTV

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

KadirMelih KadirMelih WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisliği Öğrencisi
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad K** C**
  • Mesajlar 249
  • Beğeniler 5 / 44
  • Ticaret 17, (%88)

Kozba adlı üyeden alıntı

Wmaracı'nın bir *** olacağını düşünmüyorum çünkü gözlemlerime göre Wmaracının %40'ı işin daha başında olan insanlar. Bu insanların egoları olmaz bu yüzden Wmaracında arkadaşlık, dostluk çok fazla. ***'da ki üyelerin %70'i kendi sektörlerinde baya yol katetmiş insanlar bu yüzden bazı insanların haliyle egoları fazla olabiliyor mesela ***'da ben hosting, domain nasıl alabilirim diye bir soru çok nadir sorulur çünkü *** bu konularda bilgisi olmayan insanları arasına almaz aldıysa bile en kısa zamanda *** halkının kışkırtması sonucu o üye banlanır. ***'da ticaretin, Wmaracında da Dostluğun fazla olmasının sebebi budur. Ne *** Wmaracı olabilir nede Wmaracı *** olabilir. Diğer konuya gelmek gerekirse; Labidu ve Hititajans yönetimleri başarısız yönetimlerdi fakat yeni gelen yönetim aldığı net ve doğru kararlarla birlikte ***'u çok daha üst seviyeye taşıyacaktır.

Zaman her şeyin ilacıdır hocam :)

• Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek swp
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 116 / 60
  • Ticaret 0, (%0)

Kozba adlı üyeden alıntı

Wmaracı'nın bir *** olacağını düşünmüyorum çünkü gözlemlerime göre Wmaracının %40'ı işin daha başında olan insanlar. Bu insanların egoları olmaz bu yüzden Wmaracında arkadaşlık, dostluk çok fazla. ***'da ki üyelerin %70'i kendi sektörlerinde baya yol katetmiş insanlar bu yüzden bazı insanların haliyle egoları fazla olabiliyor mesela ***'da ben hosting, domain nasıl alabilirim diye bir soru çok nadir sorulur çünkü *** bu konularda bilgisi olmayan insanları arasına almaz aldıysa bile en kısa zamanda *** halkının kışkırtması sonucu o üye banlanır. ***'da ticaretin, Wmaracında da Dostluğun fazla olmasının sebebi budur. Ne *** Wmaracı olabilir nede Wmaracı *** olabilir.

İsabetli ve yerinde mesajınız için teşkkür ederim fakar wmaracının ***`a benzetilmemesi gerekiyorki böyle güzel ve özgün kalsın.Üyelikler kapatılırsa *** gibi olacaktır adım kadar eminim.

***da dediğiniz kadar bilgisiz arkadaşlar var onu biraz abarttığınızı düşünüyorum.Öğrenmeyende *** sayesinde öğrenmek zorunda kalıyor diyelim :D Kötü komşu insanı mal sahibi yapar hesabı.:D

Kozba Kozba SEO ve Editörlük Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Blog Yazarı
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 594
  • Beğeniler 6 / 174
  • Ticaret 12, (%100)

CETINKAYA adlı üyeden alıntı

İsabetli ve yerinde mesajınız için teşkkür ederim fakar wmaracının ***`a benzetilmemesi gerekiyorki böyle güzel ve özgün kalsın.Üyelikler kapatılırsa *** gibi olacaktır adım kadar eminim.

***da dediğiniz kadar bilgisiz arkadaşlar var onu biraz abarttığınızı düşünüyorum.Öğrenmeyende *** sayesinde öğrenmek zorunda kalıyor diyelim :D Kötü komşu insanı mal sahibi yapar hesabı.:D

%70 olmasa da %60 hocam. Kötü komşu ... olayına da sonuna kadar katılıyorum. İnsan ister istemez zorda kalıyor ve bir şeyler öğreniyor çünkü baskı fazla. Ama Wmaracında ki tat başka ***'da ki tat başka. Bence karıştırılmaması lazım.

• Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek swp
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 116 / 60
  • Ticaret 0, (%0)

Kozba adlı üyeden alıntı

%70 olmasa da %60 hocam. Kötü komşu ... olayına da sonuna kadar katılıyorum. İnsan ister istemez zorda kalıyor ve bir şeyler öğreniyor çünkü baskı fazla. Ama Wmaracında ki tat başka ***'da ki tat başka. Bence karıştırılmaması lazım.

Aynı fikirdeyim hocam kesinlikle.***daki tat para tadı:D Wmaracında arkadaş tadı :D(yam yammı olduk yav :D)

polathinyo polathinyo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek SEO | Web Tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** P**
  • Mesajlar 242
  • Beğeniler 43 / 37
  • Ticaret 58, (%97)
Başlık ile konu içereği tamamen çekilişkili.
***'nun satıldığı felan yok sadece siteye yatırım yapılmış, eğer site satılmış olsa yönetim ekibi tamamen değişir ve yerine alıcıları gelirdi.

***'nun bu yatırımı ne kadar iyi kullanabileceğini ileride göreceğiz ama benim ***'dan pek umudum yok.
Ticareti her ne kadar iyi olursa olsun, adil olmayan, görevlerini zamanında yapmayan ve üyelerine nazik davranmayan bir yönetimden hiç bir şey olmaz.

Bir vip üyelik alıyorsun arkadaş sen oraya para yatırıyorsun üyeliğin bile 20 gün 1 ay sonra veriliyor, bu ne kadar sorumsuzluktur.
Parayı çok kazanmalarından dolayı (milleti sömürmeleri diyelim) umursamıyorlar artık sanırım.

Eğer ***'daki ticareti başka bir sitede bulabilsem daha doğrusu wmaraci'nda bu kadar ticaret sistemi ilerlemiş olsa hiç kimse wmaraci'ni bırakmaz..

Edit: Bu arada ***'na göz attığımda yeni isimlerin geldiğini ve isimlerini vermek istediğini görüyorum :D Bu çok çelişkili bir durum yani, anlam veremedim. Bir insan büyük bir işe yaptığında ismini verip reklam yaptırmak istemez mi? Bence bu iş çok çelişkili, yönetimin değiştiğine insanları inandırıp yollarına kaldıkları yerden devam ediyor olabilirler.

Karacahan Karacahan Teknoloji Filozofu Kullanıcı
  • Üyelik 06.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Bilgi İşlem
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 138
  • Beğeniler 15 / 28
  • Ticaret 0, (%0)
@ÇETİNKAYA: Öncelikle bilgilendirme için teşekkürler. En azından boş yere banlanmamış olduğumu anladım. Yalnız yine kızdığım bir nokta var. Ben defalarca iletişim bölümünden mesaj gönderdiğim halde geri dönüş yapılmadı. Telefon açıp kimlik onayı yapıldığını bilmiyordum. Ben aktif bir üyeydim. Sadece çok gerekmedikçe mesaj yazma gereği duymuyordum. İkincisi ilgim dışındaki konulara da girdiğim olmuyordu. Yani olan bitenden bi haberim yoktu. 5 yıllık üyeliğimde (belki de daha fazla) toplasan 10 tane mesajım vardır veya yoktur. Kaldı ki ticaretle ilgili konulara da yazdığımı hatırlamıyorum. Her neyse, alınan bir güvenlik önlemi var ve ben de bunun bir şekilde kurbanı oldum. Düzeltmeye çalıştım ama sonuç da alamadım. Çok kızıyorum. Çünkü bir cümle lafı esirgeyecek bir yapıda olduklarını öğrenmiş oldum şimdi. Yolladığım onca şikayete "Kimliğinizi onaylamanız için xxx numaralı telefondan bize ulaşmanız gerek" diye bir cevap verecekler altı üstü. Bu çok zor bir şey olmasa gerek...

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al