-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bankacı
-
-
Ad Soyad
E** L**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Herkes Ticaret demiş , para demiş , makale satışı demiş demişte demiş ..
Wmaracı sadece ticari platform mu ? ben baktığımda bunu göremiyorum benim gözlerimde mi sorun var acaba. Yıllardır Wmaraci webmaster yardımlaşma platformu Ticaret yapmak isteyenler için ise ufak bir alan ayrılmış durumda zaten daha fazla para kazanmak isteyen farklı arayışlara girmeli bence burada yazmak çokta anlamlı değil.
Düşüncelerim çoğu kişinin canını sıkabilir fakat gerçekler bu para iş yerinde kazanılır evde değil..
syg
1 kişi bu mesajı beğendi.
Baykus
kula minnet eylemem.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Coder & Developer
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
***'da Hala Aktif olarak Ticaretin devam ediyor, Şahsen 3 günde 10 Trader aldım.
Ticaret aktif, ancak wmaraci'nda ticaret biraz daha sönük duruyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Web Blog
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%100)
Wmaracı ticaret platformu olmayabilir fakat burada ufakta olsa bir ticaret dönüyormu dönüyor insanlar ekmek yiyormu yiyor.. Ticaret ticarettir ufakta olsa büyükte olsa bir yerde ticaret dönüyorsa bence daha dikkatli ve katı kurallar konulmalı çünkü insanlar mağdur oluyorlar.. Bu mağduriyeti gidermekte wmaracı yetkililerine düşüyor... Para iş yerinde kazanılırmı derseniz katılmıyorum para her yerde kazanılabilir.. evde oturararkta işe giderekte önemli olan nerede degil nasıl kazanabildiğindir..! Saygılar
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Web Blog
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%100)
Kesinlikle ticarette kesin kural koymalılar mademki üyeligi zorlaştırmıyacaklar en azından ticaret formuna özel üyelikler getirilmeli nebilim telefonla üyelik yada davetiye ile davetiye ile olursa en azından davet eden kişi sorumlusu olucak..! çünkü wm aracına ben sadece ticaret için giriyorum mesala...yani &85 ticaret alış veriş ve benim gibi kaç kişi bu şekilde giriyor o yüzden bence ticarete özel üyelik getirmeliler ve ticaret formuna giricek olan üye alışı zorlaştırılmalı...
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Web Blog
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%100)
Bende almak için düşünüyorum neden diceksin dedigim gibi daha önceden iki kere darbe yedim ticaretten birdaha yermiyim çünkü yersem birdaha burada girmemde yavaşlıcak ozamanda üyelik almamın bir anlamı kalmıyacak..!
Not: Keşke gerçekten bizlerin yorumlarını görselerde azda olsa şu üyelikleri zorlaştırsalar inanın platin üyeligi seve seve alırım.. destek çıkmak adına wmaracına