Merhaba Arkadaşlar,
Yakınımda bulunan bir firmadan toplu olarak zayıflama ürünleri satın alacağım ufak komisyon oranları ile internette satış yapacağım aynı ürünü satan birçok site olabilir zaten benim amacım milyarlar kazanmak değil günde birkaç tane satıp ufak gelirler elde etsem yeterli olacaktır ancak site için yardıma ihtiyacım var
Açtığım sitede SADECE 1 ÜRÜNÜ TANITIP SATACAĞIM
Ödeme Yolları: Banka(EFT/HAVALE), PayPal, Mobil Ödeme
Yeni olduğum için başıma iş gelmesin diye uzun süre kredi kartı ile ödeme almayacağım
Ancak siteyi açarken herhangi bir yere kayıt olacakmıyım vergi verecekmiyim yazar kasa alacakmıyım bilmiyorum
GENEL SORULARIM?
1-) Devletin herhangi bir kurumuna üye olmam gerekiyormu?
2-) Vergi ödemem gerekiyormu?
2-) Ürün satışı sonrası kargo ile yolladığım ürünün yanında ürün adeti ve ücretine göre fatura kesip onuda ürün yanında göndermem gerekiyormu?
3-) Banka hesabı kendi şahsıma ait olması sorun olurmu yoksa sitemin üzerine bir banka hesabı mı açmalıyım?
4-) Sanal Pos veya Şirket falan açmam şartmı?
- Bireysel olarak iş yapacağım ürünleri ben saklayıp ben satacağım herhangi bir işçi veya muhasebe olmayacak dediğim gibi sadece ufak kazançlar için açıyorum siteyi
Birde bir ürün satış sitesi ile birkaç ürün alıp aynı siteye koysam(hepsiburada n11 vs.) tarzı sitelerin üyelik vergi fatura sanal pos tarzı işlerde farklılıkları varmı?
Kısaca bana yardım ederseniz çok çok sevinirim herkese teşekkürler