lostyazilim
tr.link

.CO Domainler Çok Para Edecek Efsanesi! Paranızı Boşa Harcamayın!

126 Mesajlar 20.538 Okunma
lstbozum
tr.link

Skateboard Skateboard Sms Onayı Gerekli Telefon Onaysız
  • Üyelik 23.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek üniversite
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 260
  • Beğeniler 0 / 26
  • Ticaret 1, (%100)

Economist adlı üyeden alıntı

Her konuna yazmıyorum, her insanın tartışacak bir karakteri, prensibi vardır. Sana bakıyorum da gerçekten tartışma içerisine girmedigim için halime şükrediyorum. :)

Yahu merak ediyorum gerçekten bu insanı kaideye alan var mı? Varsada, kendisiyle aynı benzer karakterli kişilerdir. Bu konuları hangi niyetle açıldıgının farkındayız, herkes farkında ben bu adama niye cevap vermiyorum? Kör degilsiniz görüyorsunuz. Yönetim tarafından her konun takip altında, bunuda unutma. Yaşın, yanında çırada yanmasın şu adama artık itibar etmeyin. Açtıgı konu bile gülünç, ilginç Domain bilgisi deseniz yerler altında. Farklı bir tartışmaya girmeyecem, yani bu konu altında farklı bir yorumum olmayacak. :) sonra demesinler yazmıyor, itibar etmiyorum bu sahıslara. Az sonra kankalarıda gelir, gülerler, oynarlar ohh derler Economist bitiyor, sen beni reklam ediyorsun, teşekkür ederim bu davranışın için reklam iyidir. :) Kolay gelsin..

Saygılarımla,
Economist

kelimeleri ağzımdan aldınız hocam.daha nasıl domaini yöneteceklerini bilmiyorlar .com dışında domain almayın felan diyorlar.İşini İyi Yapan Hertürlü Yapar bilmem anlatabildim mi? inşallah mesaj yerine ulaşmıştır çakma seoculardan sonra çakma domain uzmanları çıkmasında.
Economist

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

KerimYaman KerimYaman Fikir Doktoru Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 105 / 291
  • Ticaret 9, (%100)
Ferdi abi, FilmleriTv isimli abi amacınız ne şuan gündemi rahatsız ediyorsun. Sanane kim isterse alır. Konunun ne amaçla açıldığını herkes anlıyor. Bu sizin yaptığınız egoistlik ve forumdan satış yapan bazı kişileri karalamak amacın ne bilmiyorum ama Emre abinin dediği gibi reklamın iyisi kötüsü olmaz. Ferdi abi Emre abinin adına gelince ben de telefonu var. Bilinmeyen servislerine sorunca nedense anonim değil de Emre Döner diyorlar. Ayrıca bu yaptığınızı şikayet edicem.
viplcruel Economist

kişi bu mesajı beğendi.

FilmleriTV FilmleriTV WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

Skateboard adlı üyeden alıntı

hocam bırakın zaten herkes kimin ne olduğunu biliyor sorun yok.Her zaman böyleleri oluyor yönetiminde yapacağı şey bunları bulmak daha doğrusu ortamı bozanları.

hadi ya. açık arttırmalara baksanıza bi forumdaki.Ayrıca projelendirmesek bile istanbul.co boştaysa alıcaz tabi arkadaş konusundada belirttiği gibi jenerikleri alıyoruz heralde.

Bakıyorum zaten .org'ların jenerikleri bile 10 liraya gidiyor. Ona bakarsanız istanbul.me'yi de regleyin. Bir farkı yok nasıl olsa. Benim demek istediğimi hala anlayamıyorsunuz. Bahsettiğim GccTLD uzantılardan bir farkı olmadığını söyledim. Çok çok jenerik olmadığı sürece. Kapi.co para etmez ama jenerik televizyon.co para etmez ama jenerik gibi.

KerimYaman KerimYaman Fikir Doktoru Kullanıcı
  • Üyelik 29.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 1868
  • Beğeniler 105 / 291
  • Ticaret 9, (%100)

FilmleriTV adlı üyeden alıntı

Yahu kardeşim bak en basite indirgenmiş şekilde sana anlatıyorum burda. Diyorumki eğer projelendirecekseniz .CO harika bir uzantıdır. Tamam buraya kadar anladık? Konuda da yazdım. Ancak ilerde satarım diye alıyorsanız bana kalırsa bu uzantı para etmez neden? Domain piyasası çökmüş durumda .org'lar bile para etmiyor. Ki bu uzantı GccTLD'dir. Anladık bunu da.

Kerim kardeşim,
Bak ufaksın daha neler neler göreceksin. Konu insanların boş umutlara kapılıp eldeki paralarını çarçur etmemeleri için açıldı. Dediğim gibi yapacak bir projeniz varsa uzantı çok fark etmez. GccTLD uzantıların herhangi biri de olabilir. Ancak siz ilerde satarım para getirir diye alıyorsanız o zaman hata yapıyorsunuzdur. gTLD bile olmayan bir uzantıya ne yatırımı Allah aşkına?

Ek Olarak:

Niye banlayacak yönetim. Economistin sattığı uzantıyı karalıyor diye mi:)

Para benim dilediğimden alır istediğim gibi kullanırım. Küçük olabilirim ama herşeyin farkındayım.

wmaraci
wmaraci

Economist Economist Bla, bla, bla.. Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1945
  • Beğeniler 1098 / 1106
  • Ticaret 312, (%100)
Buradan belirtiyorum, bu insanların niyetide farklı yaptıgı işlerde eger yönetimin bu konuda hala gözü körse tek kelime etmiyorum. Adım anonim yaşım anonim verdim kanıtı üstte, Kredi kartlarıma kadarda eklendi.

Tekrarlıyorum yönetim açsın gözünü, yada versin bana banı razıyım yada açsın gözünüm buraya ben kimseyi toplamıyorum toplasaydım burada rezillikten öte kalırdınız. Sizin gibi çevremide toplayıp post kastırmıyorum.

Yönetim karar versin son diyecegimi dedim, bu iki şahıstan yeterince bunalım geldi tek bir konu daha üstelenirse bu şahıslar tarafından gereken işlemlerle birlikte savcılıga gidecegimi de buradan belirtiyorum.

Kolay gelsin..
Sueda

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

Kerim Yaman adlı üyeden alıntı

Para benim dilediğimden alır istediğim gibi kullanırım. Küçük olabilirim ama herşeyin farkındayım.

Tamam kardeşim al istediğini. .CO hakkında görüşlerimi yazdım ben. İsteyen alır isteyen almaz. İstediğini yapabilirsin. Ben alanı dövüyorum mu dedim:D

• Üyelik 23.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek üniversite
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 260
  • Beğeniler 0 / 26
  • Ticaret 1, (%100)

Bakıyorum zaten .org'ların jenerikleri bile 10 liraya gidiyor. Ona bakarsanız istanbul.me'yi de regleyin. Bir farkı yok nasıl olsa. Benim demek istediğimi hala anlayamıyorsunuz. Bahsettiğim GccTLD uzantılardan bir farkı olmadığını söyledim. Çok çok jenerik olmadığı sürece. Kapi.co para etmez ama jenerik televizyon.co para etmez ama jenerik gibi.

kapi.co yu kim napsın jenerikse bile güzel olması gerek gidin cool.co felan alın bak nasıl para ediyor yani burada siz domain alanları ve satanları baltalıyorsunuz.ileride bir gün yardıma ihtiyacınız felan olursa bu insanlar pek yardımsever olmazlar iyi anlamda anlatabildiysem ne mutlu bana.

• Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

kapi.co yu kim napsın jenerikse bile güzel olması gerek gidin cool.co felan alın bak nasıl para ediyor yani burada siz domain alanları ve satanları baltalıyorsunuz.ileride bir gün yardıma ihtiyacınız felan olursa bu insanlar pek yardımsever olmazlar iyi anlamda anlatabildiysem ne mutlu bana.

Siz merak etmeyin bana yardımcı olacak çevrem var. Benim demek istediğim hocam cool.me cool.as cool.de gibi domainlerde aynı şekilde para eder. Yani özel bir uzantı değildir. Gereksiz şişirilmiştir.
Jengawer

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 23.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek üniversite
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 260
  • Beğeniler 0 / 26
  • Ticaret 1, (%100)

Siz merak etmeyin bana yardımcı olacak çevrem var. Benim demek istediğim hocam cool.me cool.as cool.de gibi domainlerde aynı şekilde para eder. Yani özel bir uzantı değildir. Gereksiz şişirilmiştir.

şişirilmedi hocam siz kendinizi şişirmişsiniz.adam sadece domaini yaymaya çalışıyor daha çok kullanılsın ve insanlar .co domaine alışsın diye kusura bakmayın ama normalde insanları sınıflandırmam, sizin gibi insanlar bu domainin seoda öne çıkıcağını felan sanıyor bu kişilere nedeniyor onuda siz aynaya bakıp söylersiniz.konu report.
Sueda

kişi bu mesajı beğendi.

Economist Economist Bla, bla, bla.. Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Sosyal Medya
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1945
  • Beğeniler 1098 / 1106
  • Ticaret 312, (%100)

Arkadaşlar artık yorum yapmayın lütfen, konuyu report ettim. Bu kadar yeterli kâfi bunların ettigi de..

Yönetimin işini zora sokmayın, yazmayın bırakın incelesinler.

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al