Öncelikle günaydın, merhaba arkadaşlar.
Fitness ve protein tozu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Ben fitness'a başlayacağım. Fakat amacım kas yapmak değil öyle çok fazla.
Zayıfım ve spor yapınca hem iştahım açılır, acıkırım, hem de kilo alıp vücudumu fit ve sağlıklı bir hale getiririm düşüncesi ile fitness a başlamaya karar verdim. Spor yapınca acıkacağımı biliyorum çünkü bir zamanlar yüzüyordum ve 1,5-2 saatte bir acıkıyordum diyebilirim.
Bugün evimin yakınındaki Türkiye'de tanınmış bir fitness merkezinin şubesine gittim. Danıştım, hoca ile konuştum.. Ve bana toz kullanman gerekiyor dedi. Sen spor yapınca kasların acıkacak ve öyle 2 yumurta, 2 but tavuk ve pilavla olacak iş değil dedi. Ben protein tozları hakkında iyi şeyler duymadım ayrıca kalbimde de rahatsızlık var. Kesinlikle protein tozu kullanmak istemiyorum. Hoca bana hamile eşine bile kullandırdığını hiçbir zararı olmadığını söylese de ben protein tozu kullanmak istemiyorum..
İştahım pek yok diyebilirim, yemek yemeyi hiç sevmiyorum. Protein tozu yerine bir doktora gidip iştah açıcı bir ilaç vb bir şey istesem ve doğal besinlerden protein, karbonhidrat ve yağı alsam, olmaz mı? Ve bir de protein tozu hakkındaki görüşleriniz neler?
Uzun uzun okuduğunuz için teşekkür ederim. Cevaplarınızı bekliyorum.