lostyazilim
tr.link

İngilizce Site

10 Mesajlar 1.372 Okunma
lstbozum
tr.link

Aliihsansaran Aliihsansaran Türk büyüktür,üstündür! E-Mail Onaysız
  • Üyelik 07.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 1568
  • Beğeniler 31 / 308
  • Ticaret 2, (%50)
Merabalar, arkadaşlar ileri derece ingilizce bilen iki editör ile bir websitesi açmayı planlıyorum. İlk önce konu daha sonra domain araştırması yapacağım, adsense de değeri yüksek olan,rağbet gören konular nelerdir. Ne üzerine bir site açmalıyım?

wmaraci
reklam

sinans1996 sinans1996 twitch.tv/romanticarcher Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Twitch Partner Streamer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 1225
  • Beğeniler 110 / 260
  • Ticaret 20, (%90)
İngilizcem orta düzey.

Sosyal olan her şey.

UrcBilisim UrcBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)
sağlık sigortası hakkında açarsanız, ve doğru aramayla hit gelirde tıklarsa reklama en az tık başı ortalama 5-6 tl alırsınız. Veyahut sağlık sitesi açın. Ortalama bundada tık başı 1 tl alacağınızı düşünüyorum reklama göre değişir ancak bu oranlarda. Çünkü sağlık sigortası ve kanser konularında birçok reklamda reklam veren adwordsa göre 80 tl bile ödüyor tık başı.

Ek Olarak: Aynı zamanda, ingilizce sitelerden aynı hitle türkçe sitelere nazaran %100den daha fazla gelir elde edersiniz konu ne olursa olsun.. Hatta %200 derim. Deneme amaçlı sağlık sitesi açtım ben google çeviri ile 10 kadar makale koydum 10 günde günlük hiti 10 falan.

• Üyelik 07.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 1568
  • Beğeniler 31 / 308
  • Ticaret 2, (%50)

sinans1996 adlı üyeden alıntı

İngilizcem orta düzey.

Editörüm var dostum, gerek olursa ilk sana yazarım.

C-Uruc adlı üyeden alıntı

sağlık sigortası hakkında açarsanız, ve doğru aramayla hit gelirde tıklarsa reklama en az tık başı ortalama 5-6 tl alırsınız. Veyahut sağlık sitesi açın. Ortalama bundada tık başı 1 tl alacağınızı düşünüyorum reklama göre değişir ancak bu oranlarda. Çünkü sağlık sigortası ve kanser konularında birçok reklamda reklam veren adwordsa göre 80 tl bile ödüyor tık başı.

Ek Olarak: Aynı zamanda, ingilizce sitelerden aynı hitle türkçe sitelere nazaran %100den daha fazla gelir elde edersiniz konu ne olursa olsun.. Hatta %200 derim. Deneme amaçlı sağlık sitesi açtım ben google çeviri ile 10 kadar makale koydum 10 günde günlük hiti 10 falan.

Senin konun üzerine kafama yattı iyice, aslında bende sigortacıyım yabancı olmadığım bir konu tabii yurtdışında nasıl işleyiş bilmek lazım. Sağlık sitesi olayı güzel, editörüm moda sitesi olsun diyor o çok ilgili modayla felan :) tek tek mi açayım, yoksa genel blog mu açayım sence?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)

Ali İhsan SARAN adlı üyeden alıntı

Editörüm var dostum, gerek olursa ilk sana yazarım.

Senin konun üzerine kafama yattı iyice, aslında bende sigortacıyım yabancı olmadığım bir konu tabii yurtdışında nasıl işleyiş bilmek lazım. Sağlık sitesi olayı güzel, editörüm moda sitesi olsun diyor o çok ilgili modayla felan :) tek tek mi açayım, yoksa genel blog mu açayım sence?

Hocam birinden başlayın. Her konuyu bir siteye doldurmayın. Mesela bi sağlık açın ileride birde moda vs vs gidin. Genel bloglar bana mantıksız geliyor. En azından anahtar kelimeleriniz tam uyumlu olur. Ben adwordstan araştırdım. Sağlıkta özellikle kanser ve sağlık sigortası konularında iyi para var yapabilirsiniz. Adam bir tık için 25-80 arası ödeme yapabiliyor rekabet çok yüksek çünkü. Yani dogru reklamla gelindiginde google yarısını verse 50 liranın 25 lira alırsınız bir tıkla bile ;) Domain isterseniz satabilirim ben deneme amaçlı açtım çünkü ingilizcem yok kursa gidecem sonra açacam. Healthppp.com health=saglık

Ek Olarak: Şuan son girenler als ve ebola virüsü hakkında girdi zaten 10 yazı var:) Son salgınlarla vs ile beslerseniz daha cok hit alırsınız. Ben anlamadığım halde 10 günde 8-10 hit alıyorsam:)

• Üyelik 07.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 1568
  • Beğeniler 31 / 308
  • Ticaret 2, (%50)
Bi bakalım araştıralım, tanıtım işini nasıl yapabilirim peki? Google'a reklam vererek mi? Bir de hostingin lokasyonu önemli mi Türkiyeden mi alayım yurt dışı vs. mi?

• Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)

Bi bakalım araştıralım, tanıtım işini nasıl yapabilirim peki? Google'a reklam vererek mi? Bir de hostingin lokasyonu önemli mi Türkiyeden mi alayım yurt dışı vs. mi?

Bence yurtdışı alın. Ayrıca admin paneli dahil herseyı ıngılızce kullanın derim. Kesin emin olmasamda yararı olur diye düşünüyorum. Tanıtım işini ise, yabancı arkadaşlar edinin derim. Sosyal ağ sayfaları oluşturun yada bilindik sayfalarda spam olarak paylaşın reklamı. Sağlık konusunda pek fazla reklam veremezsiniz çünkü rekabet çok yüksek kaldıramazsınız:) Özgün makaleler ve biraz seo ile getiri sağlayacaktır. Onbinlerce hite gerek yok. Zamanla günde 100 tık alsanız yeter aylık diye düşünüyorum. Günlük 75-150 arası belki daha fazla.

• Üyelik 07.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 1568
  • Beğeniler 31 / 308
  • Ticaret 2, (%50)

C-Uruc adlı üyeden alıntı

Bence yurtdışı alın. Ayrıca admin paneli dahil herseyı ıngılızce kullanın derim. Kesin emin olmasamda yararı olur diye düşünüyorum. Tanıtım işini ise, yabancı arkadaşlar edinin derim. Sosyal ağ sayfaları oluşturun yada bilindik sayfalarda spam olarak paylaşın reklamı. Sağlık konusunda pek fazla reklam veremezsiniz çünkü rekabet çok yüksek kaldıramazsınız:) Özgün makaleler ve biraz seo ile getiri sağlayacaktır. Onbinlerce hite gerek yok. Zamanla günde 100 tık alsanız yeter aylık diye düşünüyorum. Günlük 75-150 arası belki daha fazla.

Domain önerisi yapabilirmisin

• Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)

Domain önerisi yapabilirmisin

domain bulmak zor hocam. Yinede iyi araştırma lazım şimdi ne söylesem dolu olacak ben 7-8 saat arastırdım adwordstan vs vs ama genel sağlık sitesi açtığım için healthppp.com u ancak bulabıldım yoksa cok uuzun olacaktı domaın isimleri kısa olarak sonuna p ekledim uc tane

• Üyelik 07.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 1568
  • Beğeniler 31 / 308
  • Ticaret 2, (%50)
540.570 aranma hacmi var.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği