lostyazilim
tr.link

Edit.

17 Mesajlar 1.894 Okunma
acebozum
tr.link

riko riko Skype: oogunoozturk Kullanıcı
  • Üyelik 26.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 116 / 154
  • Ticaret 21, (%100)

android3 adlı üyeden alıntı

düşüncen güzel ama satış işi demek kargo demek. Ekstra kargoya para vermektense direk ihtiyacı olanlara verilse daha iyi olur kanaatindeyim.

Doğru diyorsunuz. Benimkisi sadece bir fikir. Böyle bir girişimde bulunursak binlerce fikir üretilebilir.
Düşüncem gittigidiyor,n11 gibi sitelere de ilan verebilmekti. Böylece daha iyi sonuçlar alabilirdik. Gerçi webmasterlar olarak buna gerek bile yok ama. Bizde sanal bağış kupası yaparız. Bir şey yaparız usta. Önemli olan toplanmak.

webimgo

Sirius Sirius WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Youtube
  • Konum ABD
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 1332
  • Beğeniler 0 / 468
  • Ticaret 17, (%100)

riko adlı üyeden alıntı

Doğru diyorsunuz. Benimkisi sadece bir fikir. Böyle bir girişimde bulunursak binlerce fikir üretilebilir.
Düşüncem gittigidiyor,n11 gibi sitelere de ilan verebilmekti. Böylece daha iyi sonuçlar alabilirdik. Gerçi webmasterlar olarak buna gerek bile yok ama. Bizde sanal bağış kupası yaparız. Bir şey yaparız usta. Önemli olan toplanmak.

İnternet sistemini kurarsak reklama gerek yok bence çünki hepimiz wm rız. Yüzlerde site ve facebook sayfaları.

• Üyelik 26.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 116 / 154
  • Ticaret 21, (%100)

underworld adlı üyeden alıntı

İnternet sistemini kurarsak reklama gerek yok bence çünki hepimiz wm rız. Yüzlerde site ve facebook sayfaları.

Sistem kurulumuna eminim ki gönüllü arkadaşlar çıkacaktır. Ben grafik işlerini halledebilirim. Logo,banner vs...

kodcu kodcu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 103
  • Beğeniler 9 / 27
  • Ticaret 0, (%0)
Hayvana ne yardım etcen. Hayvana vercegin parayla git fakiri fukarayı doyur daha iyi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 26.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 116 / 154
  • Ticaret 21, (%100)

kodcu adlı üyeden alıntı

Hayvana ne yardım etcen. Hayvana vercegin parayla git fakiri fukarayı doyur daha iyi.

Sorun bu değilki hocam :) Doğru diyorsunuz ama. Sosyal ağlarda dolaşan bir sürü ameliyata ihtiyacı olan bebekler,çocuklar var. Bunlarla ilk önce yüz yüze görüşüp,bunları belgeleyedebiliriz.
Yeterki heves,şevk olsun.

nettebilgi nettebilgi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1454
  • Beğeniler 254 / 430
  • Ticaret 8, (%100)
Güzel fikir ama yardım yapılacak kişiyi kim belirleyecek. Para nerde toplacak. Yasal olarak yardım parası toplayabilmen için vakıf dernek kurman gerekli yoksa para toplayanın başı yanar. Böyle büyük bir topluluk oluşturamazsın ama birkaç fakire fukaraya bu forumdan toplaşarak yardım edelim anca böyle olur.

Ek Olarak:

riko adlı üyeden alıntı

Sorun bu değilki hocam :) Doğru diyorsunuz ama. Sosyal ağlarda dolaşan bir sürü ameliyata ihtiyacı olan bebekler,çocuklar var. Bunlarla ilk önce yüz yüze görüşüp,bunları belgeleyedebiliriz.
Yeterki heves,şevk olsun.

Katılıyorum hasta lösemili çocuklar var onlara moral olması amacıyla birşeyler yapılabilir. Ailesi düşkünse maddi yardım yapılabilir. Birde şu var taşıma suyla deirmen dönmüyor. birine yardım edersin 3 gün yarasına merhem olur. Devlet fakirine fukarasına bahmiiiir

• Üyelik 26.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 116 / 154
  • Ticaret 21, (%100)

nettebilgi adlı üyeden alıntı

Güzel fikir ama yardım yapılacak kişiyi kim belirleyecek. Para nerde toplacak. Yasal olarak yardım parası toplayabilmen için vakıf dernek kurman gerekli yoksa para toplayanın başı yanar. Böyle büyük bir topluluk oluşturamazsın ama birkaç fakire fukaraya bu forumdan toplaşarak yardım edelim anca böyle olur.

Ek Olarak:

Katılıyorum hasta lösemili çocuklar var onlara moral olması amacıyla birşeyler yapılabilir. Ailesi düşkünse maddi yardım yapılabilir. Birde şu var taşıma suyla deirmen dönmüyor. birine yardım edersin 3 gün yarasına merhem olur. Devlet fakirine fukarasına bahmiiiir

Kişiler de yardım kampanyası düzenleyebilir. Dernek olmaya gerek yok diye biliyorum. Biz yardım ederiz bu önemli değil. Önemli olan dikkat çekmek. Ses getirmek. En kötü ihtimal resmi olarak bir yardım derneği kurulur. Yönetim seçilir. Para da yönetimin banka hesabında toplanabilir. İnternet sitesi üstünden ne kadar para toplanmış yayını yapılabilir. Bunu banka hesabıyla karşılaştırırız. Sorun olacağını düşünmüyorum.

Ayrıca bkz:http://www.dernekler.gov.tr/tr/Mevzuat/2860-Sayili-Yardim-Toplama-Kanunu.aspx
Meğer çok yanlışımız varmış. Olsun. Halledilemeyecek şeyler değil.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al