lostyazilim
tr.link

Ben nerde hata yaptım

14 Mesajlar 1.775 Okunma
acebozum
tr.link

gunlukekonomi gunlukekonomi www.gunlukekonomi.com Kullanıcı
  • Üyelik 03.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 222
  • Beğeniler 25 / 28
  • Ticaret 8, (%100)
Hocam sizin sitedeki konular genel google kullanıcısının arayıp okuyacağı konular değil. Bu alanlarda özel olarak ilgisi bulunanların konuları

Adam site adresi yazıp girecek yani çoğu kez.

Bence ekşi sozluk gibi mecralara link vermeye bakın. Yazarlık alın. Sizinle aynı tarz yazan bloggerlarla diyaloglar gelistirin. Kitap satış vb sitelerle sponsorluk yazışmaları da yapabilirsiniz iyice büyüdüğünüz zaman. Festival , bienal vs gibi yerlerin içeriklerini reklam alabilirsiniz. Ama önce siteyi iyice büyütmeniz lazım

elektronikssl
webimgo

Genc Genc Computer Engineer Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1606
  • Beğeniler 760 / 441
  • Ticaret 49, (%98)
Ben sitenizi oldukça beğendim ancak böyle siteler malesef ilgi çekmiyor.Bence biraz nasıl ilgi çekebilirim diye düşünmelisiniz ve ona göre hareket etmelisiniz :)

Ayrıca alexa bir işe yaramıyor demişsiniz ancak buna katılmıyorum , globalde 180k iken nasıl reklamlar aldığımı iyi bilirim.

Ek olarakta her yolu denemişsiniz , size en büyük tavsiyem artık bir işin üstünde durun farklı yollara başvurmayın.Tek ve öz bir işiniz olsun.Bütünleşin yani.

" Çok işte çırak olacağına , bir işte usta ol " demiş İmam-ı Gazali :)

başarılar dilerim..

ebubekiragbaba ebubekiragbaba http://ebubekir.org Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek E-ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 1112
  • Beğeniler 202 / 160
  • Ticaret 23, (%100)

01101011 adlı üyeden alıntı

Kolaylıklar ve başarılar dilerim.

hocam yazınızı okudum ancak daha sonra sildiniz tekrar göndermenizi sabırsızlıkla bekliyorum.

gunluk ekonomi adlı üyeden alıntı

Hocam sizin sitedeki konular genel google kullanıcısının arayıp okuyacağı konular değil. Bu alanlarda özel olarak ilgisi bulunanların konuları

Adam site adresi yazıp girecek yani çoğu kez.

Bence ekşi sozluk gibi mecralara link vermeye bakın. Yazarlık alın. Sizinle aynı tarz yazan bloggerlarla diyaloglar gelistirin. Kitap satış vb sitelerle sponsorluk yazışmaları da yapabilirsiniz iyice büyüdüğünüz zaman. Festival , bienal vs gibi yerlerin içeriklerini reklam alabilirsiniz. Ama önce siteyi iyice büyütmeniz lazım

teşekkür ederim tavsiyeleriniz için dikkate alıcam.

Genç adlı üyeden alıntı

Ben sitenizi oldukça beğendim ancak böyle siteler malesef ilgi çekmiyor.Bence biraz nasıl ilgi çekebilirim diye düşünmelisiniz ve ona göre hareket etmelisiniz :)

Ayrıca alexa bir işe yaramıyor demişsiniz ancak buna katılmıyorum , globalde 180k iken nasıl reklamlar aldığımı iyi bilirim.

Ek olarakta her yolu denemişsiniz , size en büyük tavsiyem artık bir işin üstünde durun farklı yollara başvurmayın.Tek ve öz bir işiniz olsun.Bütünleşin yani.

" Çok işte çırak olacağına , bir işte usta ol " demiş İmam-ı Gazali :)

başarılar dilerim..

hocam teşekkürler yorumlarınız için. Alexa bir işe yaramıyor çünkü globalde benim 190 bin olmamın bana bir faydası yok. Ancak siteyi kaliteli gibi gösteren bir faktör olduğu aşikar bu şekilde tanıtım yazısı vs de siteye eklenerek para kazanılabilir.
Genc

kişi bu mesajı beğendi.

ismailweb ismailweb Mühendis Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Makine Mühendisi
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 349
  • Beğeniler 4 / 52
  • Ticaret 0, (%0)

ebubekiragbaba adlı üyeden alıntı

hocam yazar alımı yapayım da herkes ücret istiyor sonuçta.Sorun reklam yerleşiminden cok hit sayısı.

benim edebiyat dergim var 5 tane birbirinden değerli yazar arkadaşlar var hatta bir yazar arkadaş kitabını çıkardı, tabiiki bir 10-15 tane yazar olmalıkı günlük yazı girdisi olsun bunun için çalışmalar yapıyorum bende

reklam yerleşimi önemli bir faktör 300 sayfa görüntülenme ile günlük 50-60 kuruş gördüğüm sitem var düşün hit sayısı 1000 olsa günlük 1.5-2 TL yi görebilir

size yol gösterebilirler fakat yalnız yürümek zorundasınız !
wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al