-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam sizin sitedeki konular genel google kullanıcısının arayıp okuyacağı konular değil. Bu alanlarda özel olarak ilgisi bulunanların konuları
Adam site adresi yazıp girecek yani çoğu kez.
Bence ekşi sozluk gibi mecralara link vermeye bakın. Yazarlık alın. Sizinle aynı tarz yazan bloggerlarla diyaloglar gelistirin. Kitap satış vb sitelerle sponsorluk yazışmaları da yapabilirsiniz iyice büyüdüğünüz zaman. Festival , bienal vs gibi yerlerin içeriklerini reklam alabilirsiniz. Ama önce siteyi iyice büyütmeniz lazım
Genc
Computer Engineer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
49, (%98)
Ben sitenizi oldukça beğendim ancak böyle siteler malesef ilgi çekmiyor.Bence biraz nasıl ilgi çekebilirim diye düşünmelisiniz ve ona göre hareket etmelisiniz :)
Ayrıca alexa bir işe yaramıyor demişsiniz ancak buna katılmıyorum , globalde 180k iken nasıl reklamlar aldığımı iyi bilirim.
Ek olarakta her yolu denemişsiniz , size en büyük tavsiyem artık bir işin üstünde durun farklı yollara başvurmayın.Tek ve öz bir işiniz olsun.Bütünleşin yani.
" Çok işte çırak olacağına , bir işte usta ol " demiş İmam-ı Gazali :)
başarılar dilerim..
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benim edebiyat dergim var 5 tane birbirinden değerli yazar arkadaşlar var hatta bir yazar arkadaş kitabını çıkardı, tabiiki bir 10-15 tane yazar olmalıkı günlük yazı girdisi olsun bunun için çalışmalar yapıyorum bende
reklam yerleşimi önemli bir faktör 300 sayfa görüntülenme ile günlük 50-60 kuruş gördüğüm sitem var düşün hit sayısı 1000 olsa günlük 1.5-2 TL yi görebilir
size yol gösterebilirler fakat yalnız yürümek zorundasınız !