Kolaylıklar ve başarılar dilerim.
hocam yazınızı okudum ancak daha sonra sildiniz tekrar göndermenizi sabırsızlıkla bekliyorum.
gunluk ekonomi adlı üyeden alıntı
Hocam sizin sitedeki konular genel google kullanıcısının arayıp okuyacağı konular değil. Bu alanlarda özel olarak ilgisi bulunanların konularıAdam site adresi yazıp girecek yani çoğu kez.
Bence ekşi sozluk gibi mecralara link vermeye bakın. Yazarlık alın. Sizinle aynı tarz yazan bloggerlarla diyaloglar gelistirin. Kitap satış vb sitelerle sponsorluk yazışmaları da yapabilirsiniz iyice büyüdüğünüz zaman. Festival , bienal vs gibi yerlerin içeriklerini reklam alabilirsiniz. Ama önce siteyi iyice büyütmeniz lazım
teşekkür ederim tavsiyeleriniz için dikkate alıcam.
Ben sitenizi oldukça beğendim ancak böyle siteler malesef ilgi çekmiyor.Bence biraz nasıl ilgi çekebilirim diye düşünmelisiniz ve ona göre hareket etmelisiniz :)
Ayrıca alexa bir işe yaramıyor demişsiniz ancak buna katılmıyorum , globalde 180k iken nasıl reklamlar aldığımı iyi bilirim.
Ek olarakta her yolu denemişsiniz , size en büyük tavsiyem artık bir işin üstünde durun farklı yollara başvurmayın.Tek ve öz bir işiniz olsun.Bütünleşin yani.
" Çok işte çırak olacağına , bir işte usta ol " demiş İmam-ı Gazali :)
başarılar dilerim..
Ayrıca alexa bir işe yaramıyor demişsiniz ancak buna katılmıyorum , globalde 180k iken nasıl reklamlar aldığımı iyi bilirim.
Ek olarakta her yolu denemişsiniz , size en büyük tavsiyem artık bir işin üstünde durun farklı yollara başvurmayın.Tek ve öz bir işiniz olsun.Bütünleşin yani.
" Çok işte çırak olacağına , bir işte usta ol " demiş İmam-ı Gazali :)
başarılar dilerim..
hocam teşekkürler yorumlarınız için. Alexa bir işe yaramıyor çünkü globalde benim 190 bin olmamın bana bir faydası yok. Ancak siteyi kaliteli gibi gösteren bir faktör olduğu aşikar bu şekilde tanıtım yazısı vs de siteye eklenerek para kazanılabilir.