lostyazilim
tr.link

Yatırım İçin Fikirler

18 Mesajlar 2.055 Okunma
lstbozum
tr.link

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)

cwt adlı üyeden alıntı

bence gerksiz ve sert olmamış o sizin düşünceniz.
fikirlerinize de ihtiyacım yok. ilk web sitemi 1998'de açtım
elimde hayata geçiremediğim ve geçirmke istediğim çok sayıda proje ve fikir var.

eee o zaman gelipte kimse sizinle fikir paylaşmaz kendisi yapar diye yorum yapmayın.
ben paylaşırım sizede fikir sunarım kazanırsınız dedim siz sizin fikirlerinize ihtiyacım yok yazıyorsunuz demekki sorun sizin yaklaşımınız ve bakış açınız.

bu çerçevede konuyu açan arkadaşa tepki vermeniz yanlış.

artı 1998 de ilk web sitemi açtım demekle başarı elde ettim demek olmuyor
googlede ilk websitesini yani kendisiniz 1998 de kurdu şuan google sitesi nerede sizin siteniz nerede bu konuda empati yapınız demekki sizin fikirleriniz bir yere kadar belki başka fikir ve yol göstermeleri dinleyip uygulasaydınız sizde çok iyi yerlere gelebilir birşeyler başarabillirdiniz.

wmaraci
reklam

cwt cwt Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ...
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1469
  • Beğeniler 384 / 373
  • Ticaret 20, (%100)

ermaneray adlı üyeden alıntı

eee o zaman gelipte kimse sizinle fikir paylaşmaz kendisi yapar diye yorum yapmayın.
ben paylaşırım sizede fikir sunarım kazanırsınız dedim siz sizin fikirlerinize ihtiyacım yok yazıyorsunuz demekki sorun sizin yaklaşımınız ve bakış açınız.

bu çerçevede konuyu açan arkadaşa tepki vermeniz yanlış.

artı 1998 de ilk web sitemi açtım demekle başarı elde ettim demek olmuyor
googlede ilk websitesini yani kendisiniz 1998 de kurdu şuan google sitesi nerede sizin siteniz nerede bu konuda empati yapınız demekki sizin fikirleriniz bir yere kadar belki başka fikir ve yol göstermeleri dinleyip uygulasaydınız sizde çok iyi yerlere gelebilir birşeyler başarabillirdiniz.

paylaşır ama sizin gibi paylaşmaz
"Haa fikir dersen ben sanada fikir veririm guzelde kazanırsın"
benim ne kadar kazandığımı, nerede olduğumu ve neler başarmadığımı nerden biliyorsunuz?

arama motoru sektöründe çalışmadığım için kendimi google ile kıyaslayamam.
ama kuruculuğunu yaptığım, bana ait tüm siteler google'da ve kendi alanlarında en iyi yerdeler.

aktivizm amaçlı kurduğum bir oluşuma ait 3 aylık site

• Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)

cwt adlı üyeden alıntı

paylaşır ama sizin gibi paylaşmaz
"Haa fikir dersen ben sanada fikir veririm guzelde kazanırsın"
benim ne kadar kazandığımı, nerede olduğumu ve neler başarmadığımı nerden biliyorsunuz?

arama motoru sektöründe çalışmadığım için kendimi google ile kıyaslayamam.
ama kuruculuğunu yaptığım, bana ait tüm siteler google'da ve kendi alanlarında en iyi yerdeler.

aktivizm amaçlı kurduğum bir oluşuma ait 3 aylık site

Siz yine anlamadınız bahsettiğim konuyu
masus uç örnek verdim ama adam fikir üretmiş yapmış arama motoru fikirdir sizin grupta fikir ama ben 3 yıl sonra evini arabanı alabileceğin bir yol haritasıda çıkartabilirim buda yatırımlık site demektir konu bu yoksa herkes site açar kapar

• Üyelik 28.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ...
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1469
  • Beğeniler 384 / 373
  • Ticaret 20, (%100)

Siz yine anlamadınız bahsettiğim konuyu
masus uç örnek verdim ama adam fikir üretmiş yapmış arama motoru fikirdir sizin grupta fikir ama ben 3 yıl sonra evini arabanı alabileceğin bir yol haritasıda çıkartabilirim buda yatırımlık site demektir konu bu yoksa herkes site açar kapar

benim 3 şirketim var.
3.Şirketim Çankaya Cinnah caddesinde ve şu an ordayım.
yolunuz düşerse neler kazandığımı yerinde görmenizi isterim

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)

cwt adlı üyeden alıntı

benim 3 şirketim var.
3.Şirketim Çankaya Cinnah caddesinde ve şu an ordayım.
yolunuz düşerse neler kazandığımı yerinde görmenizi isterim

Sonuç ?
Şimdi bende mal beyanındami bulunayım istersiniz 3 şirketim var ne alaka
3 şirketi olan biri genç ve öğrenme azminde olan bir kişiye yol göstermeli kestirip atmamalı
wmaracida her üye eşittir benim gözümde ama paylaşan yardimlasan 1 adım öndedir
Ufak bir olay anlatayım
Ben otomobil tutkunuyum bir arkadaşım beygiri güçlü benimkinden daha yeni bir spor araba almıştı birgün gel kapışalım diye tutturdu haftalarca kağıt üzerinde bakarsan herseyi üstün benim spor arabamdan ama ben geçeceğimi zaten biliyordum buna rağmen hep salladım kırılmasın rencide olmasın diye.birgün ortam içinde devam ettirince gel dedim haliyle geçtim sonra olmadi uzunda kapışalım ok dedim masus arkadan seyrettim sonra aracının gücünü nerede tikanacagini bildigim icin gazi dipledim ve 260 la yanindan geçtim benim arabamında son sürati o nasıl gidebilir bu araç diye şaştı kaldı

Akabinde
Bu sonuçta kişinin vermesi gereken cevap yanılmışım senin araban güçsüz olmasına rağmen geçti tebrikler büyük konuşmuşum diyeceğine bu arabayi satıp baska araba alacağım ve geçeceğim seni demesi beni şaşırtmadı ben geçtikten sonra yaşayacaklarimi görebilirken o arkadaş sadece o anı gorebiliyordu ve kendini onunla avutuyordu.

düşmez kalkmaz bir allahtır siz 3 şirketim var oyum buyum var demekle bir yere geldim diyorsaniz tam oradasınız o sizin hayata bakışınızdır ve ben değiştiremem değiştirinde diyemem.
bakmak var görmek var

• Üyelik 28.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ...
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1469
  • Beğeniler 384 / 373
  • Ticaret 20, (%100)

Sonuç ?
Şimdi bende mal beyanındami bulunayım istersiniz 3 şirketim var ne alaka
3 şirketi olan biri genç ve öğrenme azminde olan bir kişiye yol göstermeli kestirip atmamalı
wmaracida her üye eşittir benim gözümde ama paylaşan yardimlasan 1 adım öndedir
Ufak bir olay anlatayım
Ben otomobil tutkunuyum bir arkadaşım beygiri güçlü benimkinden daha yeni bir spor araba almıştı birgün gel kapışalım diye tutturdu haftalarca kağıt üzerinde bakarsan herseyi üstün benim spor arabamdan ama ben geçeceğimi zaten biliyordum buna rağmen hep salladım kırılmasın rencide olmasın diye.birgün ortam içinde devam ettirince gel dedim haliyle geçtim sonra olmadi uzunda kapışalım ok dedim masus arkadan seyrettim sonra aracının gücünü nerede tikanacagini bildigim icin gazi dipledim ve 260 la yanindan geçtim benim arabamında son sürati o nasıl gidebilir bu araç diye şaştı kaldı

Akabinde
Bu sonuçta kişinin vermesi gereken cevap yanılmışım senin araban güçsüz olmasına rağmen geçti tebrikler büyük konuşmuşum diyeceğine bu arabayi satıp baska araba alacağım ve geçeceğim seni demesi beni şaşırtmadı ben geçtikten sonra yaşayacaklarimi görebilirken o arkadaş sadece o anı gorebiliyordu ve kendini onunla avutuyordu.

düşmez kalkmaz bir allahtır siz 3 şirketim var oyum buyum var demekle bir yere geldim diyorsaniz tam oradasınız o sizin hayata bakışınızdır ve ben değiştiremem değiştirinde diyemem.
bakmak var görmek var

benim için etnik köken, ırk,dil ve paranın hiç bir önemi yok.
insanlara eşit oranda saygı gösterir ve güvenirim.
aşağıdaki ifadeler size ait
bu ifadelerinize istinaden yanıt verdim.
başkasını örnek gösterince ben başkasından bana ne şeklinde siz bir yanıt vermedim.ben de kendime göre web'den kazandığım parayla 3 şirket kurdum. kısacası kendimi örnek verdim.

"masus uç örnek verdim ama adam fikir üretmiş yapmış arama motoru fikirdir sizin grupta fikir ama ben 3 yıl sonra evini arabanı alabileceğin bir yol haritasıda çıkartabilirim buda yatırımlık site demektir konu bu yoksa herkes site açar kapar "

• Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)

cwt adlı üyeden alıntı

benim için etnik köken, ırk,dil ve paranın hiç bir önemi yok.
insanlara eşit oranda saygı gösterir ve güvenirim.
aşağıdaki ifadeler size ait
bu ifadelerinize istinaden yanıt verdim.
başkasını örnek gösterince ben başkasından bana ne şeklinde siz bir yanıt vermedim.ben de kendime göre web'den kazandığım parayla 3 şirket kurdum. kısacası kendimi örnek verdim.

"masus uç örnek verdim ama adam fikir üretmiş yapmış arama motoru fikirdir sizin grupta fikir ama ben 3 yıl sonra evini arabanı alabileceğin bir yol haritasıda çıkartabilirim buda yatırımlık site demektir konu bu yoksa herkes site açar kapar "

Ama işte saygı göstermediniz üyeye sert bir üslupla kendi fikrinizce sana kimse yardim etmez dediniz yani siz kendi duruşunuzu beyan ettiniz bende böyle yapmanız yanlış fikir vermek yol göstermek dahası bak ben böyle yol aldım 3 şirket yaptım.sende yapabilirsin gibisinden destek olmanız lazım her mesajımdaki özne bu
belki cenab-i allah yuru ya kulum diyecek ve bu kardeşimiz güzel işlere imza atacak
kimi insanlar samimi gelir kimi ise 20 bin liraya traktör sitesi açtım günde 20 bin kisi giriyor diye konu açar açtığı ile kalır bu forumda bunları seçmek ayıklamak bizim elimizde ben aynı kefeye koyamıyorum bu tarz insanları :)

• Üyelik 28.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ...
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1469
  • Beğeniler 384 / 373
  • Ticaret 20, (%100)

Ama işte saygı göstermediniz üyeye sert bir üslupla kendi fikrinizce sana kimse yardim etmez dediniz yani siz kendi duruşunuzu beyan ettiniz bende böyle yapmanız yanlış fikir vermek yol göstermek dahası bak ben böyle yol aldım 3 şirket yaptım.sende yapabilirsin gibisinden destek olmanız lazım her mesajımdaki özne bu
belki cenab-i allah yuru ya kulum diyecek ve bu kardeşimiz güzel işlere imza atacak
kimi insanlar samimi gelir kimi ise 20 bin liraya traktör sitesi açtım günde 20 bin kisi giriyor diye konu açar açtığı ile kalır bu forumda bunları seçmek ayıklamak bizim elimizde ben aynı kefeye koyamıyorum bu tarz insanları :)

saygı göstermediğimi iddia edebilirsiniz ama öyle bir düşüncem olmadı
kendisi düşünüp fikirler, projeler üretsin.
belki gurur duyabileceğimiz bir projeyi hayata geçirmiş olur.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al