lostyazilim

Warez Temayı Satın Almak

34 Mesajlar 3.305 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Ozzyfb Ozzyfb ozancorumlu.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)

cgrclk adlı üyeden alıntı

Wordpress temalarının ayarları database üzerine kayıt edilir. Siz temayı satın aldıktan sonra yeni dosyaları ftp yolu ile eski dosyaların üzerine yazarsanız ayarlarınızda çok fazla kayıp yaşanmaz. Yaşansa bile güncellemelerden kaynaklanan ufak tefek kayıplar olur. Belki de hiç kayıp yaşamazsınız bu şekilde. Temayı silmeyin ve sadece satın aldıktan sonra dosyaları yenileyin. Ayarlar dediğim gibi database üzerinde olduğundan ayarları kaybetme olasılığınız çok düşük. Bir de güncelleme yapmadan önce de arkadaşların dediği gibi ayarları Sahifa temasının panelinden export edip yedek alırsanız yeniden aynı ayarları yükleyerek devam edebilirsiniz.

Ftp ile eski dosyaların üzerine yazmaktan kastınız, ftp nin içerisindeki thems klasörü içindeki sahifa klasörü silmeyip, satın aldığım sahifa klasörünü direkt buraya atıp(aynı adda oldğu içiin üzerine mi yazılsın diye soracak sanırım) işlemi gerçekleştirmekten mi bahsediyorsunuz ? (Şu an çarpım tablosunu bilmeden çift katlı integral çözmeye çalışıyorum, bilgi seviyem bu kadar kötü, kusura bakmayın.)

Ek Olarak:

NovaMan adlı üyeden alıntı

Evet hepsi aynı şekilde olacaktır.

Çok teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı. Biraz daha araştırma ve mümkün olursa biraz daha bilgilendirmeden sonra gönül rahatlığıyla inşallah gerçekleştireceğim bu işlemleri.

Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı

http://goo.gl/YZb0E2
wmaraci
reklam

RadiKaL RadiKaL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Çiftçi
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 281 / 398
  • Ticaret 8, (%100)
Hepsi aynı kalır bende sizin gibi yapıyorum suan temayı aldım 100 dolar verdim hayatımda ilk kez :) yapimciya söyledim warez kullanıyorum diye utancimdan öldüm oda karşımda olsa ne yapardım bilemiyorum

• Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)

RadiKaL adlı üyeden alıntı

Hepsi aynı kalır bende sizin gibi yapıyorum suan temayı aldım 100 dolar verdim hayatımda ilk kez :) yapimciya söyledim warez kullanıyorum diye utancimdan öldüm oda karşımda olsa ne yapardım bilemiyorum

Tecrübeleriniz paylaşır mısınz peki ? Ne gibi işlemlerle hepsi aynı kalmakta ? Yukarda arkadaşların vermiş oldukları yönergeler doğrultusunda mı, başka yollar mevcut ya da gerekli mi ?

RadiKaL RadiKaL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Çiftçi
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 281 / 398
  • Ticaret 8, (%100)
Senin tüm ayarların veritabanında yüklü. Eğer tema dosyalarını düzenlemediysen temayı satın aldıktan sonra indir ve eski temanın üzerine yazdır. Ben daha host yedeklerini alıyorum. Geçmişte öyle yapmıştım. 4 yıl aradan sonra temayı almaya karar verdim. Allah kolaylık versin

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)

RadiKaL adlı üyeden alıntı

Senin tüm ayarların veritabanında yüklü. Eğer tema dosyalarını düzenlemediysen temayı satın aldıktan sonra indir ve eski temanın üzerine yazdır. Ben daha host yedeklerini alıyorum. Geçmişte öyle yapmıştım. 4 yıl aradan sonra temayı almaya karar verdim. Allah kolaylık versin

Ftp üzerinde temayla ilgili sanırım extra bir işlem yapmadım. Yukardaki arkadaşın söylediği gibi o halde, ftp den üzerine yapıştırıyoruz satın aldığımız dosyayı. Sanırım anladım. Teşekkür ederim. Sana da kolaylıklar dilerim.

cgrclk cgrclk Fortis Fortuna Adiuvat Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 3270
  • Beğeniler 1014 / 1983
  • Ticaret 53, (%100)

Ozzyfb adlı üyeden alıntı

Ftp üzerinde temayla ilgili sanırım extra bir işlem yapmadım. Yukardaki arkadaşın söylediği gibi o halde, ftp den üzerine yapıştırıyoruz satın aldığımız dosyayı. Sanırım anladım. Teşekkür ederim. Sana da kolaylıklar dilerim.

Aynen öyle, tema klasörünün ismi aynı olsun, eski dosyaların üzerine yenilerini yazın.

Plain Plain Freelancer Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 799
  • Beğeniler 64 / 241
  • Ticaret 42, (%100)
Eğer warez olan güncel ve bir değişiklik yapılmadıysa (lisans kaldırmak dışında) veritabanından tema ismini aynı yapıp ayarları saklayabilirsiniz.

edit: mesajları okumadan yazdım cevap verilmiş sanırım zaten.

• Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)

Aynen öyle, tema klasörünün ismi aynı olsun, eski dosyaların üzerine yenilerini yazın.

httpdocs/wp-content/themes/sahifa dizin bu şekilde. Satın alacağım tema da aynı olduğu için adı da safiha olacaktır sanırım değil mi ? ftp de soldan sahifa isimli dosya klasörünü tutup sağa çekip attığımda bana aynı isimli klasörün üzerine mi yazılsın gibi bir şey soracak ve ben de evet diyeceğim. Ve işlem bitmiş olacak. Doğru mu anladım acaba ?

Ve bir şey daha, ben bu işlemi yaptıktan sonra eski tema da silinmiş olacak mantık olarak sanırım, daha sonra eski temada aldığım, yukarda arkadaşın bahsettiği import expport hangisininse işte, onun içindeki kopyaladıklarımı satın aldıklarımda yapıştıracağım ?

Umarım doğru anlamışımdır.

(İçinizden küfür edebilirsin :/)

Ek Olarak:

Selçuk Yalın adlı üyeden alıntı

Eğer warez olan güncel ve bir değişiklik yapılmadıysa (lisans kaldırmak dışında) veritabanından tema ismini aynı yapıp ayarları saklayabilirsiniz.

edit: mesajları okumadan yazdım cevap verilmiş sanırım zaten.

Güncel derken ? En son sürümü mü şu an benim kullandığım Sahifa bilmiyorum açıkçası. Son sürüm değil ise bir sorun mu teşkil eder ?

cgrclk cgrclk Fortis Fortuna Adiuvat Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 3270
  • Beğeniler 1014 / 1983
  • Ticaret 53, (%100)

Ozzyfb adlı üyeden alıntı

httpdocs/wp-content/themes/sahifa dizin bu şekilde. Satın alacağım tema da aynı olduğu için adı da safiha olacaktır sanırım değil mi ? ftp de soldan sahifa isimli dosya klasörünü tutup sağa çekip attığımda bana aynı isimli klasörün üzerine mi yazılsın gibi bir şey soracak ve ben de evet diyeceğim. Ve işlem bitmiş olacak. Doğru mu anladım acaba ?

Ve bir şey daha, ben bu işlemi yaptıktan sonra eski tema da silinmiş olacak mantık olarak sanırım, daha sonra eski temada aldığım, yukarda arkadaşın bahsettiği import expport hangisininse işte, onun içindeki kopyaladıklarımı satın aldıklarımda yapıştıracağım ?

Umarım doğru anlamışımdır.

(İçinizden küfür edebilirsin :/)

Ek Olarak:

Güncel derken ? En son sürümü mü şu an benim kullandığım Sahifa bilmiyorum açıkçası. Son sürüm değil ise bir sorun mu teşkil eder ?

Bilmemeniz normal, sinirlenmiyoruz :) Evet aynen dediğiniz şekilde yapacaksınız, doğru anlamışsınız. Muhtemelen warez tema kullandığınız için versiyonu eskidir, indirdiğiniz dosyalar güncel versiyon olur. Herhangi bir sorun teşkil etmez. Export import olayı sadece yedek işi. Eğer olurda ayarlarınız giderse diye. Tedbir amaçlı yani. Ayarlarınız gitmezse import etmenize gerek kalmayacaktır.

• Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 1121
  • Beğeniler 277 / 210
  • Ticaret 2, (%100)

Bilmemeniz normal, sinirlenmiyoruz :) Evet aynen dediğiniz şekilde yapacaksınız, doğru anlamışsınız. Muhtemelen warez tema kullandığınız için versiyonu eskidir, indirdiğiniz dosyalar güncel versiyon olur. Herhangi bir sorun teşkil etmez. Export import olayı sadece yedek işi. Eğer olurda ayarlarınız giderse diye. Tedbir amaçlı yani. Ayarlarınız gitmezse import etmenize gerek kalmayacaktır.

Zaman ayırıp cevap veren her arkadaşa çok teşekkür ederim. Sağolun. İşlemi gerçekleştirdikten sonra sonucu bu başlığa yazacağım. Bundan sonra bu sorunu yaşayacak arkadaşlara da umarım yardımcı bir konu olmuştur.

Tekrar herkese çok teşekkürler.
cgrclk

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 19 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 19 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al