-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam hafta sonu tatil olan bir fabrikada (Otomotiv) çalışıyorum. 2 gün tatil yapmak gerçekten keyifli fakat işten keyif alamıyorsan (ki alamıyorum) benim için bir önemi yok. Burada tatil olarak bakmamalısın bence, keyif alacağın işleri araştırmalısın. Ben bilgisayar başında olmaktan keyif alıyorum, baskı merkezine görüşmeye gittim. Belli zamanlarda gece gündüz burada olacaksın dedi, kabul dedim ama başka sebeplerden giremedim.
Site işlerine yönelmişin, keşke devam etseydin. Bir plan-program çerçevesinde emin adımlarla yürüdüğün zaman sana bol vakit ve para kalacak. Şimdi bu sektörün ne getirisi olduğundan bahsetmeyeceğim, az çok duymuş-görmüş olmalısınız. Bilindik bir sitenin sahibini Facebook'tan takip ediyordum, abartısız diyorum adamın poposu koltuk yüzü görmemiştir. Her gün geziyor, sosyal aktiviteler falan filan. Tam özenilecek bir hal yani.
Bende şimdi nasip olursa site işlerine tam anlamıyla yönelmeyi hedefliyorum. Getirisi az, zamanı bol iş arayışındayım. Sanırım seninde bu isteğine DeFacto, LCW gibi satış danışmanlığı işlerinin part time versiyonları uyuyor. DeFacto'da 640 TL maaş var, bolca zaman. Takip etmende yarar var.
iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Bence 4 - 5 Yıl boyunca açıktan okulu bitir, bilgisayar bölümünü okumanı öneririm daha sonra bilgisayar mühendisi olmanı seçerim Allah izin verirse bende bilgisayar mühendisi olmayı planlıyorum üniversite taban puanlarıda okadar yüksek değil cumartesi pazar okusan diğer günler çalışsan yaşın kaç bilmiyorum bu şekilde 5 - 6 senede işini eline alırsın yani hayatın kurtulur diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitch Partner Streamer
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
20, (%90)
Hocam ben senin yerinde olsam Aşçılık da varmış Al bi prof kamera koy mutfağına başla içerik üretmeye koy YouTube'a çatır çatır kazan paranı cumartesinde pazarında pazartesinde senin olsun. YouTube hakkında epey fikir sahibiyim imzamda kanalım danışmak istersen pm.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sosyal olan her şey.