lostyazilim

Cumartesi Pazar Tatil Olan işler nelerdir ?

31 Mesajlar 27.240 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Turkgucu21 Turkgucu21 CheffAvsar Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Commis de Cuisine
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 918
  • Beğeniler 158 / 207
  • Ticaret 2, (%100)

ermaneray adlı üyeden alıntı

Ahçılık ta maalesef böyledir restaurant sektörü böyledir
Memurluk torpil harici zor
gastronomi olarak kurumsal firmalarda yemek yapabilirsin yemek derken ürün denemeleri bunlar tedarikçi firmaların bünyesinde olur cumartesi pazar çalışmazsın
Yine gıda sektöründe satış yapabilirsin sektörde iyi satış personeli yok ve sirkülasyon çok var firmalar iyi satışcıları ellerinden kaçırmak istemezler
Fabrikalarda beyaz yaka olursanda çalışmazsın cumartesi pazar

Gastronomi olmak için pro olmak gerek hocam şatış olabilir üzerinde araştırma yapmalıyım teşekkürler.

wmaraci
reklam

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)

Turkgucu21 adlı üyeden alıntı

Gastronomi olmak için pro olmak gerek hocam şatış olabilir üzerinde araştırma yapmalıyım teşekkürler.

Emin ol çok profesyonel olmaya gerek yok ne şef ler tanıdım 15 k maaş alıp lezzetleri yakalayamayan reçeteyi tutturamayan

Satış konusu daha iyi ama alt sınıf markalar satan firmalarla başla referans yap portföy oluştur

Okeskin Okeskin SUPREMACY Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 880
  • Beğeniler 836 / 288
  • Ticaret 18, (%100)
Hocam hafta sonu tatil olan bir fabrikada (Otomotiv) çalışıyorum. 2 gün tatil yapmak gerçekten keyifli fakat işten keyif alamıyorsan (ki alamıyorum) benim için bir önemi yok. Burada tatil olarak bakmamalısın bence, keyif alacağın işleri araştırmalısın. Ben bilgisayar başında olmaktan keyif alıyorum, baskı merkezine görüşmeye gittim. Belli zamanlarda gece gündüz burada olacaksın dedi, kabul dedim ama başka sebeplerden giremedim.

Site işlerine yönelmişin, keşke devam etseydin. Bir plan-program çerçevesinde emin adımlarla yürüdüğün zaman sana bol vakit ve para kalacak. Şimdi bu sektörün ne getirisi olduğundan bahsetmeyeceğim, az çok duymuş-görmüş olmalısınız. Bilindik bir sitenin sahibini Facebook'tan takip ediyordum, abartısız diyorum adamın poposu koltuk yüzü görmemiştir. Her gün geziyor, sosyal aktiviteler falan filan. Tam özenilecek bir hal yani.

Bende şimdi nasip olursa site işlerine tam anlamıyla yönelmeyi hedefliyorum. Getirisi az, zamanı bol iş arayışındayım. Sanırım seninde bu isteğine DeFacto, LCW gibi satış danışmanlığı işlerinin part time versiyonları uyuyor. DeFacto'da 640 TL maaş var, bolca zaman. Takip etmende yarar var.

iyi.

KadirKC KadirKC WORDPRESS Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 1290
  • Beğeniler 0 / 208
  • Ticaret 27, (%100)
Bence 4 - 5 Yıl boyunca açıktan okulu bitir, bilgisayar bölümünü okumanı öneririm daha sonra bilgisayar mühendisi olmanı seçerim Allah izin verirse bende bilgisayar mühendisi olmayı planlıyorum üniversite taban puanlarıda okadar yüksek değil cumartesi pazar okusan diğer günler çalışsan yaşın kaç bilmiyorum bu şekilde 5 - 6 senede işini eline alırsın yani hayatın kurtulur diye düşünüyorum.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 18.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 918
  • Beğeniler 158 / 207
  • Ticaret 2, (%100)

OkanKeskin adlı üyeden alıntı

Hocam hafta sonu tatil olan bir fabrikada (Otomotiv) çalışıyorum. 2 gün tatil yapmak gerçekten keyifli fakat işten keyif alamıyorsan (ki alamıyorum) benim için bir önemi yok. Burada tatil olarak bakmamalısın bence, keyif alacağın işleri araştırmalısın. Ben bilgisayar başında olmaktan keyif alıyorum, baskı merkezine görüşmeye gittim. Belli zamanlarda gece gündüz burada olacaksın dedi, kabul dedim ama başka sebeplerden giremedim.

Site işlerine yönelmişin, keşke devam etseydin. Bir plan-program çerçevesinde emin adımlarla yürüdüğün zaman sana bol vakit ve para kalacak. Şimdi bu sektörün ne getirisi olduğundan bahsetmeyeceğim, az çok duymuş-görmüş olmalısınız. Bilindik bir sitenin sahibini Facebook'tan takip ediyordum, abartısız diyorum adamın poposu koltuk yüzü görmemiştir. Her gün geziyor, sosyal aktiviteler falan filan. Tam özenilecek bir hal yani.

Bende şimdi nasip olursa site işlerine tam anlamıyla yönelmeyi hedefliyorum. Getirisi az, zamanı bol iş arayışındayım. Sanırım seninde bu isteğine DeFacto, LCW gibi satış danışmanlığı işlerinin part time versiyonları uyuyor. DeFacto'da 640 TL maaş var, bolca zaman. Takip etmende yarar var.

Değerli yorumun için öncelikle teşekkür ederim. Bende senin gibi düşündüm işte dedim adam gibi bi site açarım gelirimiz ordan olur siteyi oturturum modlar yönetir bende hergün gezerim diyodum ama çok zormuş hocam tek başına böyle birşey olmuyormuş bunu öğrendim. Bu otomotiv işini beğenmeme sebebiniz nedir acaba ?

Ek Olarak:

KadirKC adlı üyeden alıntı

Bence 4 - 5 Yıl boyunca açıktan okulu bitir, bilgisayar bölümünü okumanı öneririm daha sonra bilgisayar mühendisi olmanı seçerim Allah izin verirse bende bilgisayar mühendisi olmayı planlıyorum üniversite taban puanlarıda okadar yüksek değil cumartesi pazar okusan diğer günler çalışsan yaşın kaç bilmiyorum bu şekilde 5 - 6 senede işini eline alırsın yani hayatın kurtulur diye düşünüyorum.

bu kadar zamanım olamıyor kardeşim işten geldikten sonra hiç birşeyle uğraşmak istemiyorsun yorgun bitkin oluyorsun zaten

Okeskin Okeskin SUPREMACY Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 880
  • Beğeniler 836 / 288
  • Ticaret 18, (%100)

Değerli yorumun için öncelikle teşekkür ederim. Bende senin gibi düşündüm işte dedim adam gibi bi site açarım gelirimiz ordan olur siteyi oturturum modlar yönetir bende hergün gezerim diyodum ama çok zormuş hocam tek başına böyle birşey olmuyormuş bunu öğrendim. Bu otomotiv işini beğenmeme sebebiniz nedir acaba ?

Hocam sektörle ilgili sıkıntı yok, bir markanın yan fabrikası. Yönetim aşırı berbat, amirlerin kişisel çıkarları için mesaiye kalınması, sabit yerin olmaması, biri parçaya okey deyip bir üstünün redlemesi ile tüm emeğin boşa gitmesi gibi bir sürü saçmalıklar. Tüm bunlar olmayıp, sabit stabil şekilde ilerleyebilse, her şey çok güzel olacak ama :)

Onun dışında otomotiv üreten firmalarda çalışman iyi olabilir, giriş-çıkışlar genelde sabittir. Duruşlar, tatiller falan derken bolca vaktin olur. Bizim fabrika Ramazan bayramında, bayram tatiliyle birlikte 15 gün çalışma yapmamış. Ocak ayında da 3-5 gün tatil yapıldı. Aşırı kar yağışı oldu, 2 günde tatil yapıldı. Direk üretici fabrikalar mantıklı seçim olabilir.

iyi.

sinans1996 sinans1996 twitch.tv/romanticarcher Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Twitch Partner Streamer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 1225
  • Beğeniler 110 / 260
  • Ticaret 20, (%90)
Hocam ben senin yerinde olsam Aşçılık da varmış Al bi prof kamera koy mutfağına başla içerik üretmeye koy YouTube'a çatır çatır kazan paranı cumartesinde pazarında pazartesinde senin olsun. YouTube hakkında epey fikir sahibiyim imzamda kanalım danışmak istersen pm.
Mrkurt

kişi bu mesajı beğendi.

Sosyal olan her şey.

• Üyelik 18.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 918
  • Beğeniler 158 / 207
  • Ticaret 2, (%100)

OkanKeskin adlı üyeden alıntı

Hocam sektörle ilgili sıkıntı yok, bir markanın yan fabrikası. Yönetim aşırı berbat, amirlerin kişisel çıkarları için mesaiye kalınması, sabit yerin olmaması, biri parçaya okey deyip bir üstünün redlemesi ile tüm emeğin boşa gitmesi gibi bir sürü saçmalıklar. Tüm bunlar olmayıp, sabit stabil şekilde ilerleyebilse, her şey çok güzel olacak ama :)

Onun dışında otomotiv üreten firmalarda çalışman iyi olabilir, giriş-çıkışlar genelde sabittir. Duruşlar, tatiller falan derken bolca vaktin olur. Bizim fabrika Ramazan bayramında, bayram tatiliyle birlikte 15 gün çalışma yapmamış. Ocak ayında da 3-5 gün tatil yapıldı. Aşırı kar yağışı oldu, 2 günde tatil yapıldı. Direk üretici fabrikalar mantıklı seçim olabilir.

Bu yöndende araştırma yapıcam teşekkür ederim bilgilendirme için

sinans1996 adlı üyeden alıntı

Hocam ben senin yerinde olsam Aşçılık da varmış Al bi prof kamera koy mutfağına başla içerik üretmeye koy YouTube'a çatır çatır kazan paranı cumartesinde pazarında pazartesinde senin olsun. YouTube hakkında epey fikir sahibiyim imzamda kanalım danışmak istersen pm.

Giderleri kim karşılayacak çalıştıgım iş yerinde bunu yapamam sen karşılarsan malzemeleri neden olmasın :D ama baya zengin olman lazım dünya mutfağı çok karmaşık bişe sosların içine giren malzemeleri bulmakta zordur metrodan başka yerde bulmak zor bi ton para gider
Okeskin

kişi bu mesajı beğendi.

sinans1996 sinans1996 twitch.tv/romanticarcher Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Twitch Partner Streamer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 1225
  • Beğeniler 110 / 260
  • Ticaret 20, (%90)

Bu yöndende araştırma yapıcam teşekkür ederim bilgilendirme için

Giderleri kim karşılayacak çalıştıgım iş yerinde bunu yapamam sen karşılarsan malzemeleri neden olmasın :D ama baya zengin olman lazım dünya mutfağı çok karmaşık bişe sosların içine giren malzemeleri bulmakta zordur metrodan başka yerde bulmak zor bi ton para gider

Sen hiç açlık görmedin herhalde eldekilerle neler yapabilirsin onları çekiceksin zaten o dediklerini YouTube'a çekip yüklüyorlar kim yapıyor 100 insanımızdan belki 5 tanesi bergamot sos kullanıyor :D

Sosyal olan her şey.

• Üyelik 18.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 918
  • Beğeniler 158 / 207
  • Ticaret 2, (%100)

sinans1996 adlı üyeden alıntı

Sen hiç açlık görmedin herhalde eldekilerle neler yapabilirsin onları çekiceksin zaten o dediklerini YouTube'a çekip yüklüyorlar kim yapıyor 100 insanımızdan belki 5 tanesi bergamot sos kullanıyor :D

usta şefler gülmek için girp youtubeye onları izliyolar bizede gülmelerinimi istiyon :D

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al