-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Emi Ajans / Founder
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar, ben bu konuyu iyi ki açmışım buraya diye düşünüyorum. Zira, konuda da belirttiğim üzere ben Natro'dan şikayetçi değilim, veya konu Natro'nun kalitesi de değil, zaten kullanan herkesin de ortak özelliği, anladığım kadarıyla, sorun olsa da kaliteli hizmet veriyor mantığı. Şimdi ben buradan şunu çıkardım, ortak kullanımı olan suncuların dışarıdan atak aldığı zaman daha fazla hasara yol açmaması için yapması gereken dışarıdan veri alımını durdurmak. Şuan taşıdığım sunucuya bile atak var mesela. Bunu nereden anlıyorum? Gelen spam trafikten ve dahi spam üye kayıtlarından, çok sürmez mesela, şuan bulunduğum sunucu da kısa bir süre sonra kapanır gibi geliyor bana. Buna da yapabilecek hiç birşey yok. Her defasında siteyi silip yeniden yükleyeceğim.
Hatta ben siteyi ilk sildiğimde şöyle birşey gelmişti başıma. Sitenin sunucusunu değiştireceğim, nasıl olduğunu Natro'dan söylediler, sql yedeğini aldım, ftp dosyalarını ne yaparsam yapayıom indiremiyorum. Çıldırmak üzereydim yine. Herşeyi göze alıp siteyi de ftp yi de tamamen boşalttım. Taşıdıktan sonra wordpressi tekrar kurup kendi sql dosymı import ettim çok şükür bütün mesele çözülmüştü o zaman :)
Yani mesele Natro'nun kalitesi değil. bu konu yanlış anlaşılmasın. Çözüm yolları nelerdir bunları öğrenmek ve araştıran olursa onlara da faydalı olmak :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Allah hepimize rahmet eylesin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Çözüm natronun kalitesi.
Arayıp timeout süresini yükseltin dediğinizde size ne cevap veriyorlar. EVET - HAYIR ?
Turhosta yükseltiyorlar mesela.
Ben natro kullanıyordum aldığım hizmetten memnun değildim siteme saldırı oluyor diye siteyi kapatıyorlardı sürekli. Aradım bu nasıl hizmet sosyal medyada forumlarda konu açıcam nasıl hizmet verdiğiniz söyleceğim dedim. Adam aynen şu şekilde
-Sen kimi tehtit ediyorsun. İstediğin yerde paylaş. Bizde hizmet böyle dedi.
İnan kafamdan salamıyorum şu yukarda geçen cümleyi aynen adam böyle söyledi. Ben şuan kullandığım firmadan çok menum örnek site hata yazdırıyor mesala index php line 9 diye söylüyorum kodun düzgün halini yolluyorlar böyle yaparsanız düzelir diyorlar. Fark bu işte.
cagdaskorkmaz.com.tr
icoren
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
O bir Cyerol
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Saldırıyı engellemeli natro yani büyük bir şirketsen saldırı engelleyecek gücün olmalı bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Emi Ajans / Founder
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam pek fazla terimlerini bilmem ama, her ne kadar büyük de olsan toplu saldırı yapıldığı zaman senin de yapabilecek birşeyin kalmaz çoğu zaman. Hatta o toplu salıdırının adı DOSS ATTACK sanırım. Yanlışım varsa özür dilerim herkesten. Yani Natro'nun burada yapabilecek çok fazla birşeyi olduğunu düşünmüyorum.
Allah hepimize rahmet eylesin!