-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Konu ile ilgili keywords'ları girerken nasıl bir yol izlemeliyiz.
Örneğin;
1- Bumu; sakarya haberleri, sakarya haber, sakarya haber siteleri, sakarya haber manşet, sakarya son haberler.....
2- Bumu; sakarya haberleri, haber, haber siteleri, haber manşet, son haberler....
Birincisi mi doğrudur ikincisi mi?
Yani konunun başlığı Sakarya haberleri ise, diğer keywords'larda sürekli sakarya kelimesini kullanmak mı doğrudur yoksa son eklerini yazmak mı?
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Sakarya haberleri, sakarya ili haberleri, sakarya guncel haber, sakaryadan son dakika haberleri, sakarya fotograflari, sakarya videolari gibi.
Aslında birincisi yani.
Site iceriginizde ne varsa sadece o; yüksek aranma hacmi olan kelimeler ile keyword calismasi yapmanizin bir anlami yok diye dusunuyorum.
Anahtar kelime sitenizi google amcamiza en net ozetleyen kisa tümcelerdir, az, spesifik ve öz olmalı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
dekor
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iyide atıyorum örnek
dirilis tek parça izle, diriliş hd izle, diriliş indirmeden izle, bu şekil yazsan bile bazı seo uzmanları buna sıpam diyo bu spamsa sizin yazdığınızda spam hiç farkı yok özgünlüğü nerde ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
CenkOnsoy adlı üyeden alıntı
Sakarya haberleri, sakarya ili haberleri, sakarya guncel haber, sakaryadan son dakika haberleri, sakarya fotograflari, sakarya videolari gibi.
Aslında birincisi yani.
Site iceriginizde ne varsa sadece o; yüksek aranma hacmi olan kelimeler ile keyword calismasi yapmanizin bir anlami yok diye dusunuyorum.
Anahtar kelime sitenizi google amcamiza en net ozetleyen kisa tümcelerdir, az, spesifik ve öz olmalı.
yüksek hacimli arama kelimelerinden zaten uzak duruyorum verdiğim örnek bir kelimeydi o an o aklıma geldiği için yazdım. Yani demek istediğim sakarya kelimesi her keywords'un içerisinde yer almalı mı almamalı mı? En başta ana kelimeyi kullanmak yeter mi yetmez mi?
Açıkcası bugüne kadar ilk dediğim gibi yaptım hep ve bir sıkıntısını yaşamadım ama okudukça gördükçe farkettim ki ikinci dediğim gibi yapan sitelerde var hatta bu tarz yöntemin daha sağlıklı ve iyi olduğu söyleyen seo uzmanı olarak kendilerini tanıtan kişilerde var.
Bu yüzden kararsız kaldım doğrusu hangisi konusunda
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Bende anlamadım bazıları diyor anahtar kelime kullanın bazıları diyor kullanmayın ortada kaldım valla.
www.grafikmen.com | Grafik deposu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Site ana sayfa indexi ile postlari karistiriyorsunuz. Farklı kategorilerde ve yazi bicimlerinde tabi ki farkli kelimeler kullanılacaktır. Ancak 15 türevi yazmaniza gerek yok; içerik ne, kullanici girince ne gorecek, ne ile alakali gibi sorulara cevap vermesi yeterlidir. X izle, x full hd izle, x canli izle, x ilk sen izle, x yeni film izle gibi sacma sapan turevlere gerek yok demeye calisiyorum ;)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
CenkOnsoy adlı üyeden alıntı
Site ana sayfa indexi ile postlari karistiriyorsunuz. Farklı kategorilerde ve yazi bicimlerinde tabi ki farkli kelimeler kullanılacaktır. Ancak 15 türevi yazmaniza gerek yok; içerik ne, kullanici girince ne gorecek, ne ile alakali gibi sorulara cevap vermesi yeterlidir. X izle, x full hd izle, x canli izle, x ilk sen izle, x yeni film izle gibi sacma sapan turevlere gerek yok demeye calisiyorum ;)
hocam şimdi postlar için benim bahsettiğim 1.örnek mi yoksa 2.örnek mi doğrudur :D
ve Anasayfa index için hangi yöntem doğrudur ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1. örnek keywordsler için uygundur ikinci örnek ise meta keywordsler için uygundur.
Profesyonel makale hizmeti için iletişime geçebilirsiniz.