-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
bende açıcaktım son anda vazgeçtim iyikide vazgeçmişim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
haberler.com dan tut mynet e daha bir çoğu yemek tariflerinide yayınlamaya başladılar adamlar haber sitesi değil genel blog oldu kimseye pay bırakmıyorlar kizlarsoruyor.com dan seo dan tut afedersin her boka yer vermişler ne alaka ise neyse öyle işte piyasanın içine pıçtılar
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kesinlikle katılıyorum da bir nokta da ayrılıyorum.
Ülkenin şu işlerle uğraşan kısmının kaçının profesyonel anlamda uğraştığı muamma zaten. İnternet de biraz vakit geçirip bir blogdan 3-5 bir şey kazanan arkadaşlar hemen soluğu wm sitelerinde alıyor. Aaa sağlık sitesi iyi aaa yemek sitesi iyi diye yapıştır bi domain al bi host kur WP yazmaya çizmeye başlıyor sonuç? Bu işi profesyonel anlamda yapan kişilerden aldıkları kopya içeriklerle o siteleri yükseltip kendilerini batırıyorlar. Özgün çalışanlara ne oluyor? Ya çok beklemek zorunda kalıyorlar ya da yatırım yapıp geri getirisini yine bekliyorlar.
Ya arkadaşım zaten internet de senin düşündüğün şeyi daha önce düşünüp gerçekten prof. olarak uygulayan adamlar var. Bak yukarıda ne demiş arkadaş mynet den tut da haber sitelerine kadar kadın sitelerine kadar zaten herkes iyi kazanç getiren kapılarda yer alıyor ya sen niye o sıraya giriyorsun güzel kardeşim :D
Çözüm de önereyim madem eleştirdim. Spesifikleşin arkadaşlar bak ciddi anlamda çok iyi kazanırsınz iyi demiyorum bak çok iyi diyorum. Aylar önce açıp sadece 1-2 tane sektörle ilgili hard kaliteli özgün içerik girip(en az 3000 kelime) köşeye attığım site bana aylık 1000 TL den fazla veriyor. Sektörü mü ? Tabi ki paylaşamam ama şunu söyleyeyim. Benim site o alanda en iyi site. Zaten o alanda olan sitelerin sayısı bir elin parmaklarını geçmezken paatt diye siteyi kral bir şekilde yapınca google amca da bana güzellik yaptı tabi.
Özetle: Herkesin olta attığı yere bir olta da sen atma. Git başka yere salla emin ol orada da çok kısmet var. İnternet bir dünya ve biz mahallemizden çıkmalıyız artık :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Yemek siteleriyle ilgili bir tespitimi sizlerle de paylaşayım arkadaşlar, hazır bu aralar yemek sektörü ile ilgilenmiyorken :)
Site ismi, ya da kelime vermeden anlatacağım yalnız bunu da baştan belirteyim...
Bir yemek sitem var, yaklaşık da bir 4 senelik falan sanırım domain, site sürekli açık. Günlük 6 özgün konuya kadar sitede içerik eklediğim zamanlar oldu. Elle tutulur gözle görülür bir konuda yükselmedim, istediğim hit, ya da geliri elde edemediğim için devam etmedim site hala açık duruyor; ama sadece açık duruyor :)
Bugünlerde bir kadın sitesi projem var. Site daha çok yeni, içinde 100 içerik yok, bazen günde 1 konu ekliyorum, bazen 2-3... ama o kadar.
Bu kadın sitesinde toplam 5-6 yemek tarifinden başka bir yemek tarifi yok. Ama... Bu tariflerden bir tanesi, yemek isminde, Google'de 1. sıra... Örneğin, pilav tarifini yazmışım, pilav Google'de 1. olmuş...
Bu noktada benim anladığım şudur ki: Google yemek siteleri için bir güzellik düşünüyor. Hatta son güncelleme ile güncellemesini hayata geçirmiş de olabilir.
Takdir yemek sitesi açmayı düşünen arkadaşların... :)