-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web yazılım
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir süre başvuruda bulunma (1-3 Ay gibi) bu süreçte site'ne makale yazdırabilir veya kendin yazabilirsin en az 25+ Adet ve 250-300 kelimeli olmalı sonrasında başvurunu tekrarlaman senin içinde daha sağlıklı olacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Harita Mühendisi
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@deepstate tavsiyeleriniz için teşekkürler hocam. Söylediklerinizi not aldım.
Siteyi incelediyseniz Pratik Bilgiler kısmı boş duruyor, iki yazı tek var. Bahsettiğiniz makaleler orası için mi?
Öylesine biri işte...
dem
Durma çalış !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Bu tasarımı daha önce de görmüştüm çok başarılı ve görünümü çok canlı duruyor yani tema çok başarılı. Diğer açıdan değerlendirdiğimde böyle üyeliklere verilen ödüllü kampanyalarda üyeler daha fazla puan almak için daha çok tarif girmeleri gerekiyor, onlarda genelde diğer yemek tariflerinden kopyalıyor, kim gönderirse göndersin tariflerde oynama yapmanı tavsiye ederim,google, adsense konusunda biraz hassas bu nedenle kopya içeriği gördüklerinde ilk onaylar zor oluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
56 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Ş** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
herkes değerli tavsiyelerde bulunmuş ben de naçizane "alexa" hatırlatmasını yapayım...Ne yap ne et 1000k'nın altına indir alexa değerini. İlk 100 bindeysen hele istersen içeriğini botla google'ın kendisinden çek. Nazları küçük ölçekli siteye geçiyor. Alexa değeri zirvedeyse ****o, dizi - film yayını vesaire yapmıyorsan her koşulda alırsın onayı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
ben birkaç site ile reddedildim, sana verdikleri cevabı verdiler. Videoların özgün değilse bundan olabilir.
Şimdi tövbe zamanı..
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Harita Mühendisi
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@dem, evet tema çok şık ve güzel duruyor, ekseriyet sitenin görsellerine göre değerlendirme yapıyor tasarım o sebeple önemli diye düşündük. Dediğiniz aklıma geldi tarifleri kontrol etmekte fayda var.
@dragoumis35, alexa değerleri için metod ve makale tavsiyeleriniz var ise alabilirim.
@hepyasemin, videolar da öyle tema ile beraber gelenler içerisinde. Sosyal medya aracılığı ile bir takipçimiz kendi videosunu gönderdi o kadar eklendi. Video tarifler konusunda henüz bir adım atmışlığımız maalesef yok. Oradan da kaybediyoruz anlaşılan :-)
Tavsiyelerinizi not aldım, teşekkür ederim.
Öylesine biri işte...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo Editörü
-
-
Ad Soyad
S** Y**