Domain alacak adam zaten alıyor info veya com Google'da Domain pazarına giriş yaptı hocam Seo konusunda Matt doğruları söylüyor.İnfolu domainin iç seo yapısı tamamen düzeltilsin Google tarafındaki optimizasyonlar yapılsın daha sonrada dış seo yapılsın bakın bakalım anasayfaya nasılda tırmanıyor.
Yok ustam tırmanmıyor işte kanıtı. İlk günden beri böyle devam ediyor.
Ek Olarak:
Öncelikle SEO konusunda her sorunun bir cevabı yok. Bu yazdığım ifadenin iki anlamıda geçerlidir. İlk sorunuzun cevabını Google dışında kimse bilmiyor olabilir. Google kesin bilgileri vermez. Çoğu zaman SEO uzmanları deneme yanılmalarla ortaya çıkarırlar. İkincisi SEO da bazı soruların bir cevabı değil birden fazla cevabı olabiliyor.
Tam görünen bir neden yoksa tesadüfi de olabilir. Ancak siz çok basit bir hata yapmışsınızdır. Haberiniz olmaz. Biri sitenize farklı bir link vermiştir. Daha neler neler. Olasılık çok fazla. Ancak elbette tam eşit şartlarda ve NŞA'da ele alırsak; .com uzantısı .info uzantısından her zaman daha geride kalmaktadır. Üzerinde çalışma yapmazsanız index alması uzun sürebilir, veya kopya durumu olabilir, aynı tarihte alınmış iki domaine benzer içerikler eklediyseniz sizin site kopya kalmış olabilir.
Bu şekilde sabaha kadar neden yazılabilir. Ancak .com eşit şartlarda bir kaç tık daha öndedir özellikle de .info ya göre.
Ek Olarak: Sizin aldığınız .info daha önce kötü tecrübeler yaşamış da olabilir.
Tam görünen bir neden yoksa tesadüfi de olabilir. Ancak siz çok basit bir hata yapmışsınızdır. Haberiniz olmaz. Biri sitenize farklı bir link vermiştir. Daha neler neler. Olasılık çok fazla. Ancak elbette tam eşit şartlarda ve NŞA'da ele alırsak; .com uzantısı .info uzantısından her zaman daha geride kalmaktadır. Üzerinde çalışma yapmazsanız index alması uzun sürebilir, veya kopya durumu olabilir, aynı tarihte alınmış iki domaine benzer içerikler eklediyseniz sizin site kopya kalmış olabilir.
Bu şekilde sabaha kadar neden yazılabilir. Ancak .com eşit şartlarda bir kaç tık daha öndedir özellikle de .info ya göre.
Ek Olarak: Sizin aldığınız .info daha önce kötü tecrübeler yaşamış da olabilir.
Anladım ustam. Sonuçta .com da benim değil .info da benim değil. Burada doğruyu bulmaya çalışıyoruz ki faydalı olalım. Şuan 2 ihtimal var.Ya tesadüf yada .com diğerinden önde.
Ek Olarak:
Heee, seo falan hikaye. Web siteleri roman, kodlar masal.
Başlık seçimlerinde dikkatli olmalısınız, bu işten başarılı bir şekilde ekmek yiyen insanlar var.
Başlık seçimlerinde dikkatli olmalısınız, bu işten başarılı bir şekilde ekmek yiyen insanlar var.
Çok dikkatli bir başlık attım. Olayı farklı yerlere çekmeye gerek yok. Bu başlığı böyle algılanayan tek kişi olmanın gurunu yaşa. Yukarı da 2 tane seo işinden ekmek yiyen arkadaşımız da yorum yazdı ve senin gibi algılamadı. Dikkat çekmek istiyordun çektin. Hayırlı olsun. Madem o kadar ekmek yiyen var o zaman yazacaklar buraya fark bu diye.