-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtuber
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Niye olmasın? Bırakın da artık herkes özgür yaşasın be kardeşim kimene kimin inancından düşüncesinden cinselliğinden. Millet yeni şeyler üretiyor, uzaya gidip keşif yapıyor Türkiye hala ramazanda o olurmu bu günah mı, eşcinsellik olmamalı aile yapısına ters. Bırakın bu işleri Allah aşkına ya.
Her kim bize karşı ayaklanırsa kendisini ölü kabul etmelidir.
JexyR
Codeigniter / Symfony
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım Müh.
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eşcinsellik bir tercihtir. Hormon bozukluğu başka birşeydir. Bir insanda ötörojen hormon bozukluğu varsa bu kişi kendini kız gibi hisseder ve vücudu da böyle şekillenir ancak organ olarak erkektir.
2 Tane kendini kız gibi hisseden birisinin ilişki yaşaması maktıken ters. Bu kişiler karşı cinsten hoşlarnırlar yani kendini kız gibi hisseden birinden değil erkeklerden hoşlanır.
Bunun tıbben tedavisi vardır.
Eşcinsellik başlı başına ib... tir kendine ben i... diyebiliyorsa bir erkek. Gitsin babasına istesinler diğer erkeği.
Batılaşıcaz diye i.... olmanın alemi yok zaten yeterince gençlerin beyni yıkandı batılılaşmak adı altında.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
İslami bir kenara bırakacak olursak - haşa, bırakamayız da - normal şartlara dönelim, eşcinsel ilişki sapıklıktır. Tedavi edilebilir bir durumdur. Şu meşhur erkeklik/kadınlık hormonları meselesi. Toplumumuzu böyle ahlak dışı şeyler özendirmeyin. Yarın (allah göstermesin ) çoçuğumuz gelip baba ben .... diye bir cümleye başlarsa, ne diyeceksiniz?
Lût kavmiydi sanırım, neden helâk olduklarını biliyorsunuz. İşte tam bu meseleden ötürü. Eşcinsellik ilk insanlardan beri varolan bir durum, tercih meselesi olduğuna katılıyorum. Örneğin kadınların bilmem kaçta kaçının lezbiyenliğe yatkın olduğunu okumuştum bir yerde. Buna örnek olarakta tüm dergilerin, hatta kadınlara yönelik çıkan dergilerde bile çıplak veya bikini kadın pozları olmasıymış felan.