-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Arkadaşlar uzun süredir düzenli olarak dişlerimi fırçalıyorum. Ağız çalkalama suları, misvak v.s bir sürü yöntem denedim ama dişlerim beyazlamadı aksine diş etlerimdeki beyazlıklar arttı. Ne önerirsiniz?
Ayrıca sabahları mutlaka ağız kokusu oluyor ve yemek yemezsem geçmiyor. Fırçalamak nafile.
Kanuni
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Müh
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Sigara, çay, kahve dişleri sarartır. Kahvaltıdan sonra dişlerini fırçala. Süt, yoğurt, peynir tüketerek kalsiyum al. (Doğala en yakın süt ürünleri BİM'inkiler.) Yine çare olmazsa doktora gidebilirsin.
Ağız kokusu için 2 şey önereceğim:
1- Yatmadan birkaç saat evvel yemek yemeyi bırak.
2- Yatmadan evvel maydonoz yemek, tatlı bir nefesle uyanmaya, diş ağrısını gidermeye yarar. (Hz. Muhammed S.A.V)
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Sabahları ekşi ve acı ağız tadı safra mizacının baskın hale gelmesindendir. Gece yatmadan önce bir kaç meyve ye. Veya lahana patates marul gibi sebze ye. Büyük ihtimal faydası olur. Dişi beyazlatma olayı ise aldığın kalsiyum fosfor kadar demir miktarını hesaplamayı gerektirir.
Böbrek ve karaciğerin rahat olması kalsiyum kullanımını etkiler. Eğer kan değerlerinde demir değeri yüksekse bir süre demirli gıdaları terketmelisin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Onur
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
65, (%98)
Akşam 8 den sonra ağır yemekler yememelisin. Diş etlerinde şişmeler ve iltihap gibi şeyler oluyorsa Listerin kullanmanı öneririm. Diş ipi ile dış furçalamayı düzenli kullanırsan tüm sorunların düzeleceğini düşünüyorum İsa abi. Diş doktorum bana böyle söylemişti. Ayrıca asitli içecekler dişlere çok zararlıymış söyleyeyim dedim. Karbonatla limon suyu karışımıyla diş beyazlatılıyor ben denedim faydasını görmüştüm. İnternetten anlatımı var istersen bakabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Hocam diş taşlarını temizlettir sonra gel bana dua et :)