lostyazilim

Bir grup aydın ve sanatçıdan PKK’ya ‘ateşkes’, hükümete ‘operasyonları durdurma’ çağrısı

112 Mesajlar 11.513 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Demeley Demeley Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Özel Dedektif
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 429
  • Beğeniler 0 / 96
  • Ticaret 7, (%100)

nettebilgi adlı üyeden alıntı

Skypeden tartışmayacağım ben birazdan işime döneceğim sadece yukarıda 5-6 cümlelik bir yzı yazdım onu alıntı yapıp altına kendi düşüncelerini yazacaksın okuyup gideceğim. İşlerim çok birikti çünki seni bekliyorum.

Tekrar alıntı yapar mısın madem beklıyorsun tam bulamadım beklıyorum bende gıdecegım

Ek Olarak:

LikeSend adlı üyeden alıntı

Pm den tehdit ediyorsun madem burada neden süt dökmüş kedi gibi yazıyorsun ? Sen burada bir şey yazıyorsan ve yanlış olduğunu düşünüyorsam gelir ben de fikrimi yazarım zaten forumun amacı bu . Hdpli falan da değilim 500 kez yazdım, üstelik pmden kürtsün biliyorum demişsin :D şimdi saçma sapan kafatasçı iddialarını çürütmek için yüzyüze tanıştığım arkadaşları çağırmaya bir gerek yok. Doğru bir şey var ise bunu söylemek için x y z milletten olmaya gerek yok.

Kurban olduğum beni yaratan Allah'ım bu verdiğin bedenden Türk milletine bayrağına dinine ve atasına saygısızlık yapanların canlarından can almadan askerimin şehidimin kanının acısını alanlardan olmadan benim sen canımı alma @[LikeSend](userid:3820) sana laf yetiştirmeyeceğim sende amin de Yaradan inşAllah bir gün bizi hayatta karşılaştırır hayat bu o zaman uzunca dertleşiriz çıkmak zorundayım şimdi sen güzelce at tut burada

wmaraci
reklam

FilmleriTV FilmleriTV WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

isousluer adlı üyeden alıntı

LikeSend Sizin açıklamanız gayet mantıklı bir açıklama hocam. Fakat FilmleriTV'ye sorduğum soruların tam cevapları değil. Ayrıca son paragrafta hala Kürtler'e ayrımcılık yapıldığı fikrine şahsen katılmıyorum.

Siz PKK Kürtler'in doğasına aykırı diyorsunuz FilmleriTV halk PKK'yı benimsiyor diyor. Aradaki fark bu. :)

Siz cidden benim dediklerimi anlamıyorsunuz. Daha önce bilerek böyle bir tutum içindesiniz diye düşünüyordum şimdi anlıyorum ki olmuyor bir şeyler anlaşamıyoruz.

Ben demiyor muyum halk alternatif bir temsilci arıyor PKK'nin bölgedeki tek hak arayıcı olmasından rahatsız. Çocuklarının bir hiç uğruna ölüp öldürmesini kabul etmiyor diye?

Ben demiyor muyum halkın istediği barıştır diye.

Sanırım bölge halkı dağda ölenlere de üzülüyordan PKK'yi benimsediği sonucunu çıkardınız. İnsanların akrabalarının çocuklarının ölmesine üzülmesi kadar doğal bir şey yoktur. Onların ölmesini istememesi kadar doğal bir şey yoktur. Onlar için hala çocuklarıdır dağdaki PKK'li değildir.

nettebilgi nettebilgi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1454
  • Beğeniler 254 / 430
  • Ticaret 8, (%100)

Demeley adlı üyeden alıntı

Tekrar alıntı yapar mısın madem beklıyorsun tam bulamadım beklıyorum bende gıdecegım

Eğer bu ülkede sosyal devlet kurulmuş olsaydı, zengin fakir arasındaki uçurum olmamış olsaydı, doğu ile batı aynı anda kalkındırılmış olsaydı, Atatürk'ün kalkınma politikaları rafa kaldırılıp Kürt ağanın ve törenin eline teslim edilmemiş olsaydı, anadolu, patronun, beyin kölesi yapılmamış olsaydı, köy enstitüleri kapatılmayıp, yurdun en ücra köşelerinde bile akıllı, üretken insanlar gönderiliyor, köylü kalkındırılıyor olsaydı, çiftçi topraksız, işçi işsiz, öğrenci okulsuz bırakılmamış olsaydı, devletin her başına geçen servet sahibi olmamış olsaydı, yandaş kayırma olmamış olsaydı bu ülkede ne fakirlik, ne bölünme, ne pkk, ne terör, ne de faşizm olurdu. Herkes mutlu, bilimle teknolojiyle uğraşır, fakirlik olmaz, üniversiteliler işsiz, köylüler topraksız kalmazdı. Ve şuan kimse birbirini terörizm le suçlamaz herkes ya işiyle, ya sanatıyla, yada hobisiyle uğraşır olurdu.

Terör örgütleri neden ortaya çıkar, Neden Beslenir, Nasıl Büyür bu konular hakkın da da kısa cevap istiyorum.

Terörün nasıl bitirileceğine dairde bir iki cümlelik yazı istiyorum senden kısaca.

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

LikeSend Sizin açıklamanız gayet mantıklı bir açıklama hocam. Fakat FilmleriTV'ye sorduğum soruların tam cevapları değil. Ayrıca son paragrafta hala Kürtler'e ayrımcılık yapıldığı fikrine şahsen katılmıyorum.

Siz PKK Kürtler'in doğasına aykırı diyorsunuz FilmleriTV halk PKK'yı benimsiyor diyor. Aradaki fark bu. :)

Filmleri tv ideolojik görüşünden dolayı benimsiyor olabilir :)

Bunları daha çok kürtlerle konuşup yorumlamak lazım, ben kürt değilim ve derdinin tam olarak ne olduğunu da bilmem mümkün değil. Bizim devlet geçmişten beri derdi olanları değil kürtlerin ne derdi var diyenleri dinlediği için bu haldeyiz :) genelde sorunu olanı değil, benim sorunum yok diyen örneği alıp bakın işte bir sorun yok diyip duruyoruz.
isousluer

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

FilmleriTV adlı üyeden alıntı

Siz cidden benim dediklerimi anlamıyorsunuz. Daha önce bilerek böyle bir tutum içindesiniz diye düşünüyordum şimdi anlıyorum ki olmuyor bir şeyler anlaşamıyoruz.

Ben demiyor muyum halk alternatif bir temsilci arıyor PKK'nin bölgedeki tek hak arayıcı olmasından rahatsız. Çocuklarının bir hiç uğruna ölüp öldürmesini kabul etmiyor diye?

Ben demiyor muyum halkın istediği barıştır diye.

Sanırım bölge halkı dağda ölenlere de üzülüyordan PKK'yi benimsediği sonucunu çıkardınız. İnsanların akrabalarının çocuklarının ölmesine üzülmesi kadar doğal bir şey yoktur. Onların ölmesini istememesi kadar doğal bir şey yoktur. Onlar için hala çocuklarıdır dağdaki PKK'li değildir.

Yoruldum artık FilmleriTV. Şimdilik mesaimi bitireyim. :) Sonraki tartışmalarda görüşmek üzere.
FilmleriTV

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

Yoruldum artık FilmleriTV. Şimdilik mesaimi bitireyim. :) Sonraki tartışmalarda görüşmek üzere.

Beni de yordunuz. Nerde halk PKK'yi istiyor, benimsiyor yazmışım gösterseniz iş çözülecek aslında. Çünkü onu ifade etmek istemedim. Belki ben meramımı yanlış ifade ettim. Lütfen gösterin tekzip edeyim.

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

FilmleriTV adlı üyeden alıntı

Beni de yordunuz. Nerde halk PKK'yi istiyor, benimsiyor yazmışım gösterseniz iş çözülecek aslında. Çünkü onu ifade etmek istemedim. Belki ben meramımı yanlış ifade ettim. Lütfen gösterin tekzip edeyim.

Herhangibir mesajda yazmadın. Genel olarak yazdıklarını baz alarak söyledim. Ben de yanlış anlamış olabilirim. Kusura bakma.

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

Demeley adlı üyeden alıntı

Kurban olduğum beni yaratan Allah'ım bu verdiğin bedenden Türk milletine bayrağına dinine ve atasına saygısızlık yapanların canlarından can almadan askerimin şehidimin kanının acısını alanlardan olmadan benim sen canımı alma LikeSend sana laf yetiştirmeyeceğim sende amin de Yaradan inşAllah bir gün bizi hayatta karşılaştırır hayat bu o zaman uzunca dertleşiriz çıkmak zorundayım şimdi sen güzelce at tut burada

Türk milletine bayrağına dinine ve atasına saygısızlık yapanların canlarından can almadan askerimin şehidimin kanının acısını alanlardan

Kusura bakma kardeşim hiç biri değilim ben, ayrıca yazdıklarımı okuyup anladıysan daha fazla kan dökülmemesi için gerekenleri yazdım, pkkyı muhatap alarak kürtlerin lideri sayarak yapılan çözüm sürecinin de yanlış olduğunu bundan 2 yıl önce de söylüyordum.
Atıp tuttuğumda yok tarih ortada kafama göre yorumlayacağım bir konu değil bu zaten, aksi iddianı doğrulayan kürtlerin bu ülkeye göçle geldiklerini yazan ya da kürtlerin topraklarının kürt-türk savaşı yaşanarak kazanıldığını doğrulayacak bir kaynağın varsa buyur sun okuyalım beraber.

• Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

Herhangibir mesajda yazmadın. Genel olarak yazdıklarını baz alarak söyledim. Ben de yanlış anlamış olabilirim. Kusura bakma.

Rica ederim, sıkıntı değil. Ama görüşüm kesinlikle bölge halkının PKK'yi benimseyip, istediği değildir. Bilakis artık PKK'yi silahsızlandıracak, çocuklarını kurtaracak bir zemin istediğini düşünüyorum.

O kadar uzun yazıyoruz bir virgülü yanlış yerde kullanırım ya da hiç kullanmam anlam bambaşka bir yere gider bundan dolayı göstermenizi istedim. Gerçekten tekzip etmek istediğimden yani. Yoksa böyle bir suçlama alenen bölge halkına da hakarettir.

tuuruls tuuruls Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Z**
  • Mesajlar 1618
  • Beğeniler 10 / 651
  • Ticaret 41, (%100)

nettebilgi adlı üyeden alıntı

Eğer bu ülkede sosyal devlet kurulmuş olsaydı, zengin fakir arasındaki uçurum olmamış olsaydı, doğu ile batı aynı anda kalkındırılmış olsaydı, Atatürk'ün kalkınma politikaları rafa kaldırılıp Kürt ağanın ve törenin eline teslim edilmemiş olsaydı, anadolu, patronun, beyin kölesi yapılmamış olsaydı, köy enstitüleri kapatılmayıp, yurdun en ücra köşelerinde bile akıllı, üretken insanlar gönderiliyor, köylü kalkındırılıyor olsaydı, çiftçi topraksız, işçi işsiz, öğrenci okulsuz bırakılmamış olsaydı, devletin her başına geçen servet sahibi olmamış olsaydı, yandaş kayırma olmamış olsaydı bu ülkede ne fakirlik, ne bölünme, ne pkk, ne terör, ne de faşizm olurdu. Herkes mutlu, bilimle teknolojiyle uğraşır, fakirlik olmaz, üniversiteliler işsiz, köylüler topraksız kalmazdı. Ve şuan kimse birbirini terörizm le suçlamaz herkes ya işiyle, ya sanatıyla, yada hobisiyle uğraşır olurdu.

Terör örgütleri neden ortaya çıkar, Neden Beslenir, Nasıl Büyür bu konular hakkın da da kısa cevap istiyorum.

Terörün nasıl bitirileceğine dairde bir iki cümlelik yazı istiyorum senden kısaca.

Birincisi Atatürk'ün istediği şey bu değil Toprak Reformuydu. (araştırınız)
Çalışan ile çalışmayan arasında tabi ki fark olacak, ben oğluma mı bakacağım doğuda ki adama mı bakacağım? Tabi bağışlar, yardımlar olur da eşit olmamız imkansız. Dünyanın düzeni bu zaten.

Ayrıca köylülerden bahsediyorsunuz, şu an ki Cumhurbaşkanı en büyük örnek, Rize'nin bilmem hangi köyünden çıkmış bir isim. Ve daha nice örnekleri var. Lazı Kürdü vs. vs. çalışan, azmi olan ne olursa olsun kazanır arkadaş. Boş yapmayalım artık ya.

Ben çalışacağım, o yatarken ona yardım mı edeceğim?

Sen elinden geleni yap, sonra yardımını bekle. Canımız feda öyle..

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al