lostyazilim
tr.link

Bir grup aydın ve sanatçıdan PKK’ya ‘ateşkes’, hükümete ‘operasyonları durdurma’ çağrısı

112 Mesajlar 11.740 Okunma
lstbozum
tr.link

Demeley Demeley Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Özel Dedektif
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 429
  • Beğeniler 0 / 96
  • Ticaret 7, (%100)

Responsive adlı üyeden alıntı

Forum yönetimi nerede beyler ?

Geçen açtığım ekşi ve cizreyle alakalı konuyu hiçbir uyarı vs. yapmadan ben yokken silmişler. Foruma aykırıdır vs diye umursamadım pek fakat,

Bu FilmleriTV denen troll, cezası bittiğinden beri yine hdp (dolayısıyla pkk) propagandası yapmaya devam ediyor.. Madem benim konularım, yorumlarım hiçbir uyarı yapılmadan siliniyor, bu herifin onca kışkırtıcı konusu neden hala açık ? Benle mi bir sorunu var bu yönetimin yoksa filmleritv denen herif yönetimin içinden biri mi ?

Benim şimdiye kadar 1 konum, 4-5 tane de mesajım hiçbir uyarı, açıklama yapılmadan silindiler. Neden silindiklerinin açıklamasını istiyorum. Gareziniz bana mı sizin ?

Aynı şekilde ben de yönetimi ülke bütünlüğüne laf edenlere ve PKK destekçilerine destek verenlere cezaa vermeye davet ediyorum.

wmaraci
reklam

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

SefaUygun adlı üyeden alıntı

Bırakın allah aşkına,ne zaman yaşadığınız köye asker,jandarma baskın yapıp sürükleyerek götürdü sizi? Kaçı geri dönemedi? Orda yaşayan insanlarda kaçı sürekli dövüldü,örselendi,hakaret edildi? Ordaki şartları bilmeden yorum yapmak bu kadar kolay olmamalı.

Ekonomik ve sosyal olarak kötü şartlarda yaşayan insanlar her yerde olabilir ve kimse bunun için yaşadığı topraklardan ayrılmak,bölünmek istemez.Kim huzurlu bir ortamda canını hiçe sayarak böyle bir savaşın içine girer? Ancak bir insanın ailesine,değerine,şerefine ya da onuruna hakaret edilir,fiili saldırılarda bulunulursa o toplumun bölünmesi kaçınılmazdır.Ben haklıların yanındayım,sonuna kadarda bunların karşısında duracağım.Sadece ideolojileri için asılan gençlerimiz,Kürt olduğu için cezaevlerine atılıp işkence görenler,yaşadığı topraklarda gün yüzü gösterilmeyen insanlar.Hepsi kara bir lekedir.Ve kesinlikle söylüyorum ki,bu ortamların temeli oluşturan devlet'tir.Faşist ve yobaz düşüncenin dogmalarından kurtulamamış insanlardır.

Bunu ırkçılığın zincirlerinden kurtulmadıkça,kendi iradenizle düşünmedikçe anlayamayacaksınız.Bir gün gelecek siz ya da biz sözde vatan için boş yere can vereceğiz.

Ne zaman halkın,insanın devletten daha değerli olduğunu,halkın devleti var ettiğini anlarsak,kirli politikaların karşısında cesurca durabilirsek gençler ölmeyecek,bu amaçsız savaş sona erecek.

Yahu güzel kardeşim konuyu sağından tutup soluna doğru çekiyorsun sen. Sen doğudaki insanlar ilkel şartlarda yaşıyor, eğitim-sağlık hizmetleri minimum dediğin için ben öyle yorum yaptım. Aynı ilkel şartlarda batıda yaşayan insanlar da var.

Ayrıca senin o dediklerin 90'lı yıllarda olmuştur ve ben bunu inkar etmiyorum. Sözde tüm mesajlarımı okumuşsun. Ben o yıllarda Kürtler'e yapılan zulmü görmemizlikten gelmiyorum. Farkındaysan her mesajımda günümüzden bahsediyorum. Günümüzde o saydıklarının hiçbiri olmuyor. Günümüzde Kürt sorunu yok terör sorunu var diyorum. PKK bıraksa bizim Kürtlerle hiçbir sorunumuz yoktu şu an diyorum. Ama yok illa at gözlüklerinin dışına çıkmadan yorum yapıyorsunuz. Kafana göre istediğin cümleye cevap verip istediğine vermiyorsun. Madem cevap vereceksin her söylediğime cevap ver.

Irkçılığın zincileri diyorsun benim forumda ırkçılığa dair bir mesajımı bulamazsın. İnancım gereği ırkçılağa karşı biriyim zaten. Git ırkçı olan insanlara yaz bunları.

konusal konusal Saygılı olmak lazım. Kullanıcı
  • Üyelik 25.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Yazıcı - Okuyucu
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 470
  • Beğeniler 203 / 246
  • Ticaret 1, (%100)
Şırnak Valiliğinden Duyuru :
İlimiz Cizre ilçesinde 4 Eylül 2015 günü saat:20.00 da başlayan sokağa çıkma yasağı 12 Eylül 2015 Cumartesi günü saat 07.00 itibariyle sona erecektir.

Bu süre zarfında güvenlik kuvvetlerimiz Bölücü Terör Örgütü Mensuplarına karşı başarılı bir operasyon gerçekleştirmiştir.

Bu süreçte sabır ve duyarlılıkla hareket eden çok değerli Cizreli vatandaşlarımıza en içten teşekkürlerimi ifade ediyorum.

Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Bölücü Terör Örgütü Mensuplarına karşı vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumaya ve kamu düzenini sağlamaya devam edeceğiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 11.09.2015

ŞIRNAK VALİLİĞİ

wmaracı

SefaUygun SefaUygun WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Anestezist
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 717
  • Beğeniler 87 / 266
  • Ticaret 6, (%100)

isousluer adlı üyeden alıntı

Yahu güzel kardeşim konuyu sağından tutup soluna doğru çekiyorsun sen. Sen doğudaki insanlar ilkel şartlarda yaşıyor, eğitim-sağlık hizmetleri minimum dediğin için ben öyle yorum yaptım. Aynı ilkel şartlarda batıda yaşayan insanlar da var.

Ayrıca senin o dediklerin 90'lı yıllarda olmuştur ve ben bunu inkar etmiyorum. Sözde tüm mesajlarımı okumuşsun. Ben o yıllarda Kürtler'e yapılan zulmü görmemizlikten gelmiyorum. Farkındaysan her mesajımda günümüzden bahsediyorum. Günümüzde o saydıklarının hiçbiri olmuyor. Günümüzde Kürt sorunu yok terör sorunu var diyorum. PKK bıraksa bizim Kürtlerle hiçbir sorunumuz yoktu şu an diyorum. Ama yok illa at gözlüklerinin dışına çıkmadan yorum yapıyorsunuz. Kafana göre istediğin cümleye cevap verip istediğine vermiyorsun. Madem cevap vereceksin her söylediğime cevap ver.

Irkçılığın zincileri diyorsun benim forumda ırkçılığa dair bir mesajımı bulamazsın. İnancım gereği ırkçılağa karşı biriyim zaten. Git ırkçı olan insanlara yaz bunları.

Ben senin kardeşin felan değilim önce o üslubu bırak zaten bu son cevap konuya yazacağım.

Bu işin öncesi,sonrası yoktur.Acılar zamanla unutulmaz aksine gün geçtikçe daha çok alevlenir.Kürtlere kötü davranıldığını kabul ediyorsan bunu geçmişteydi diyerek aklayamazsın.Senin yakınını öldürseler "ya geçmişte kaldı unuttuk" diyebilir misin? Devlet yaptığı hataların özrünü içtenlikle dilemedi ve açtığı yaraları sarmadı.

İnan hala o eski zihniyet oralarda devam etmekte,Kürtler gittiği her yerde ikinci sınıf insan muamelesi görmektedir.Sınıf arkadaşını,komşunu vs örnek gösterme bana.Bir şekilde hayata tutunmuş insanlara kimse böyle davranamaz.Ben hala o bataklıkta yaşayan,haklarını alamayan Kürtlerden bahsediyorum.

Ayrıca yakın zamanda olan bir haberi oku derim;
http://www.evrensel.net/haber/260435/muglada-zorla-ataturk-bustu-opturulen-ibrahim-cay-jandarma-isin-icinde

wmaraci
wmaraci

senol77 senol77 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek güvenlik
  • Konum Yalova
  • Ad Soyad Ş** E**
  • Mesajlar 277
  • Beğeniler 57 / 57
  • Ticaret 1, (%100)
Yusuf,yusuf tavırları sankı

www.unutulmazezgiler.info

FilmleriTV FilmleriTV WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

senol77 adlı üyeden alıntı

Yusuf,yusuf tavırları sankı

Anlayamadım ne yazdığınızı yusuf yusuf tavrı nedir acaba?

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

Ben senin kardeşin felan değilim önce o üslubu bırak zaten bu son cevap konuya yazacağım.

Bu işin öncesi,sonrası yoktur.Acılar zamanla unutulmaz aksine gün geçtikçe daha çok alevlenir.Kürtlere kötü davranıldığını kabul ediyorsan bunu geçmişteydi diyerek aklayamazsın.Senin yakınını öldürseler "ya geçmişte kaldı unuttuk" diyebilir misin? Devlet yaptığı hataların özrünü içtenlikle dilemedi ve açtığı yaraları sarmadı.

İnan hala o eski zihniyet oralarda devam etmekte,Kürtler gittiği her yerde ikinci sınıf insan muamelesi görmektedir.Sınıf arkadaşını,komşunu vs örnek gösterme bana.Bir şekilde hayata tutunmuş insanlara kimse böyle davranamaz.Ben hala o bataklıkta yaşayan,haklarını alamayan Kürtlerden bahsediyorum.

http://www.evrensel.net/haber/260435/muglada-zorla-ataturk-bustu-opturulen-ibrahim-cay-jandarma-isin-icinde

Sen bana sen diye hitap ederken ben sana kardeşim diye insanca bir şekilde hitap ettim fakat şu mesajınla anladım ki buna layık değilsin. Sana iyi tartışmalar.

Turkgucu21 Turkgucu21 CheffAvsar Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Commis de Cuisine
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 918
  • Beğeniler 158 / 207
  • Ticaret 2, (%100)
Bu ülkede türk milliyetçilii var olana kadar bende kürt milliyetçiliğini yaparım bu kadar basit o yapınca vatan sever ben yapınca terörist sen kalk 5 - 10 yaş arasındaki çocukları öldür ondan sora PKK bizi vuri diye ağla

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)

O değilde bu ülkede 2. sınıf insan muammelesi gören varsa kesinlikle kürtler değil bunu çok iyi biliyorum. Kürtlerin zuluım gördü dediğiniz tarihte sadece kürtler değil solcular ülkücüler sağcılar kısacası tüm insanlar zulum gördü. Kim karşı düşünceden birini göre öldürdü sonuçta. Konuyla alakam yok ama şu saçma sözden artık bıktık ya.

"kürtlere 2.sınıf insan muammelesi yapılıyor"

Bırakın bu işleri ya. Mersinden Çanakkaleye kadar tüm sahil şeridini dolaş bak. Barlarda plajlarda büfelerde kafelerde kimlerin sözü geçiyor. Ben Antalyalıyım. Konyaaltı plajında bile neredeyse Türkten çok Kürt esnaf vardı.

Ben olmasına veya olmamasına karışmıyorum ama sene 2015 ve hala bu ülkede bir grup insanın ırkı yüzünden dışlanma görüyor diyorsanız ciddi bir sıkıntı var.

Ha dışlanma var mı ? Var. Kime var inanca var. Benim Peygamberim emrettiği için sakal bırakıyorum ve bu yüzden insanların dışlayıcı veya alaycı bakışlarını farkediyorum.

Siz hiç Antalyada bir karış sakalla dolaştınız mı ?

:) Hamdolsun ben utanmadan dolaştım her ne kadar insanlar garip garip baksalarda. Bırakın şu 2.sınıf muhabbetlerini.

Şuan Kürtlere verilmeyen tek şey hükümet. Yani devlet

Bu arada şu seçimden sonra bi Türk açılımı yapsalar iyi olur :)

tuuruls tuuruls Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Z**
  • Mesajlar 1618
  • Beğeniler 10 / 651
  • Ticaret 41, (%100)
Ülkenin adı Türkiye olduğu sürece Türk Milliyetçiliği olması gayet mantıklı.

SefaUygun sana gelince, Trabzon'da kimse sürüklenerek götürmedi, çünkü %99'u insan gibi yaşayıp ekmeğinin derdinde. Olası bir terörist duyumunda jandarmadan önce halk silahlanıyor bilmem anlatabildim mi? Herif sana kardeşim diyor saygıdan sen "ne kardeşi" ayağına yatıyorsun. Ne ayaksın arkadaşım sen?

Sonra ırkçı dersiniz, ne deseydi? Sayın kürt kardeşim dese ırkçılık, kardeşim nese ne bu samimiyet hayırdır yani amacını söyle de ona göre tartışalım değil mi?

nettebilgi sana gelince çok sayın wm aracı üyesi arkadaş, doktor ile bir maden işçisi aynı maaşı alamaz aynı seviyede tutulamaz. bunu diyorum bende. Doktorun yaşadığı zorluklar kalıcı, işçinin yaşadıkları fiziki, 2 güne geçer. (iş ölümlerine bağlama sakın! onlar yöneticilerinin ahmaklığı) sonra, 20 yıl okuyanlar hiç okumayanın aynı veya yaklaşık maaşlarını istemem. örnek, işçi alır 5 bin aylık doktor alır 15bin 20 bin. hakkıdır çünkü. hem okudu hem hayat kurtarıyor, elini bile öperim. bırak şu eşitlik olayını. eşitlik dediğin hukukta olmalı. çocuklara destek kısmında haklısın evet, eli ekmek tutana kadar elinden tutulmalı yetim öksüzlerin falan, her insana iş olanağı da sağlanmalı vs. vs. gider bu. bunu da söylemiştim. konuşmak için konuşmazsan sevinirim. çünkü genelde içi boş oluyor.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al