Korkmaz adlı üyeden alıntı
Anladım hocam. Genede İOS.
ANDROİD İŞLETİM SİSTEMİNE İSTERSEN 16 GB RAM KOY. GENE ANDROİD.
Samsung s6 %80 ram yiyor boşta. Bırakın bu androidci ayaklarını da. İOS kadar güzel bir işletim sistemi varmı diye sorun.
Resim atmak için programa gerek yok. Takıyorsun güven diyorsun. Dosya olarak açıyor. ;)
1500 tl telefon yanı sıra ne yetmiyor anlayamıyorum , yok 3 ayda pert oluyormuş o kadar telefon kullandım ki hiç biri 3 ayda pert olmadı ve aileme verdiğim halde bazen yine ben kullanıyorum tıkır tıkır çalışıyor tek sorunu kamerası, ses sistemi, download oranı gibi bazen daha iyi ekran çözünürlüğüne ihtiyaç duymanız 3000 tl verdin ben 1500 tl verdim ee hadi dediğiniz gibi oldu 3 yıl geçti pert ben 1500 tl daha veririm sizin telefonunuz olur siz ise bi 3000 tl daha verirsiniz ayrıca dayanıklılık, ses, kamera yalan dolan hiç güzel olmadığı halde hala güzelmiş gibi davranmak 2011 den bu yana aynı kamera 6s ve 6s+ hariç herkes illa takılmış bir samsung , dünyada milyonlarca android telefon var ki hepsini toplasan apple onlara denk bile olamıyor hadi onu geçtim hep samsung diyorsunuz madem samsung androidtten kazandığı ciro apple 1.5 katı, birinci soru bu ona bakılırsa iostada bir sürü açık varda hackerlar bunları kullanmıştı ram dediğiniz olay ise s6 nın hızlıca çıkış yapmış olması s6+ aynı sorun yok , mesela asus tam bir performans canavarı ve fiyat olarak çok iyi yani f/p ürünü zenfone 2 var son güncellemeden kaynaklanan sorundan telefon sıkıntı yaşadı, ee suç kimde yazılımı yapanlarda , lg de 810 snapdragon ısınıyor diye piyasadan kaldırıp 808 koydu, suç kimde androitte mi ? snapdragon yapan firmada , htc sürekli plastik tasarımla geliyordu , şimdi tasarımı yapanlar dğeişti metal daha ön planda suç kimde androitte mi tutturmuşsunuz apple apple diye bir getirisi yok, bir kazancı yok he belki bazı ürünlerden daha iyi olabilir fakat yenilikçi değil , dayanıklıda değil, donanım olarak iyi de değil , çıkıp niye kanıtları reddemiyorsunuz da yok öyle yok böyle açık işte hani inanmıyorsanız , bir araştırın olmadı videolarını izleyin benchmarklardan , speed ve kamera testlerine , muzik testlerine ne kadar rezalet bir telefona 3 bin tl verildiği göz önünde , onu geçtim iphone herşeyi sonradan getiren bir firma çok kısaca derim ki şu piyasada iphone 6 var ekranın niye full hd bile değil bu kadar basit çünkü donanımsal olarak 0, diğer telefonlarla 2k video izlerken bunu iphone 6 la yapamazsınız niye çünkü küçük değişikler getirip ne koyarsam alır bu millet diyo ve öylede oluyo ek olarak adam zaten iphone 6s yada + bekleyemeceğini söylemiş bence o kadar para verip almak saçmalık , dediğim gibi çok mu kastı ver bi 1500 tl daha kafan rahat olsun o kadar para vereceğine çalınsa düşse, birşey olsa anlık kalp krizi sebebi