Lagger
SEO & Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhaba, aylarca evden cikmadim yattım ve geçen günlerde halısaha gidip iyi bir ter döktüm taki sonraki gün bacakların iflas edene kadar kaslarımdan resmen gözyaşı damlıyor uzun sure yürüyünce yada ayakta durup bir yere oturunca öyle böyle değil çok kötü bir sancı giriyor. Dolapta kas gevşetici krem buldum ama hiç kullanmadim şimdi bilmeden yaomiyim dedim yanrinda ise gidicem çok calisicam bu akşam sursem işi etkilermi ? Ne kadar surmem gerekiyor? Kolunun ustune dusmustum onun için ne kullanabilirim? Kasların rahatlaması için hangi sıcaklıkta duş almam gerekiyor? Yardım i olana tesekkurler
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Hocam siz yine bir doktor bulun. Ama kremi çok sürerseniz kaslar ekstra yorgunluk hissettiri , kremi abartmayın :) duş için ılık tavsiyem. Çok soğukta sıcakta kasları zedeler.
Yine de kesin çözüm bir doktor bulun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Antrenmansız maç yapmak büyük bir hatadır kardeşim. Kasların dışında kalbin de aşırı yorulur.
Şu anda yapman gereken duş alıp iyice dinlenmek. Kremi her yerine süremeyeceğin için etki göstermez. İş yapamayacak gibi hissediyorsan acil servise gidip durumunu anlat yardımcı olurlar.
Geçmiş olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aman hocam sende. sür nolcak
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
56, (%100)
Arkadaşların dediği gibi ılık bir duş alın, kremin prospektüsünü okuyun, sonra uygunsa sürün.