lostyazilim

Ziyaretçilerden Şikayetçiyim!

55 Mesajlar 9.127 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

fruzgar fruzgar ProPvPServerlar Kimlik Onayı
  • Üyelik 06.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SD
  • Konum Ordu
  • Ad Soyad F** R**
  • Mesajlar 792
  • Beğeniler 258 / 257
  • Ticaret 11, (%100)

anonymated adlı üyeden alıntı

Elinize dilinize sağlık hocam. Özellikle yorum için para vermek zorunda kalmasak keşke. Hayır param olmadığı için değil. Ama insanlar yorum yapma alışkanlığı kazansa keşke, sorun bu.

Evet hocam haklısınız bu durumun üzülerek şundan kaynaklanacağını düşünüyorum:
İnsanımız da çekememezlik olabilir iyi bir iş çıkarmış olanı veya kendisinden daha iyi bir iş ortaya koymuş olanı tebrik edemiyor onun daha fazla yükselmesini istemiyor. Halbuki Adı/URL metodunu kullanarak veya yorumunun sonuna kendi linkini koysa backlink kazanacak hit alıcak kendisi de yükselicek
UNKEF anonymated

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Alper Alper WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 254
  • Beğeniler 102 / 69
  • Ticaret 4, (%100)

anonymated adlı üyeden alıntı

Evet hocam. Daha az önce bize "çalış köpek" diye yorum geldi. Blogcular olarak dengesiz insanlar her zaman çıkabiliyor karşımıza.

Evet hocam, malesef ülkemiz içerisinde saygısız bir çok insan var. İnsan gibi eleştirmeyi değil, küfür ederek eleştiri yapmayı tercih eden insanların sayısı bir hayli fazla.
anonymated

kişi bu mesajı beğendi.

umayya umayya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / K
  • Meslek Senarist/yazar/icerik editoru
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 130 / 43
  • Ticaret 30, (%100)
Çok doğru bir noktaya değinmişsiniz. Ne kadar çokmuşuz bu konudan şikayetçi olan :) Ama webmasterlığa başlamadan önce bende hiç bir yere yorum yapmazdım ve reklamlara kesinlikle tıklamazdım. Bunun sebepleri çevremdeki herkeste hemen hemen aynı virüs bulaşır korkusu bu konuları bilmeyen ve ilgilenmeyen herkeste çok fazla var. e postama erişirler korkusu da önemli bir etken. Bir de üşengeçlik var tabi.
Bir şey daha var bizim insanımız genel anlamda üretici değil zaten fikir üretmek, yazı yazmak çok zor geliyor millete. hazırcı ve tüketici bir milletiz kabul etmek lazım.
anonymated

kişi bu mesajı beğendi.

umayya40@gmail.com

kepslook kepslook Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenciyim
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 40
  • Beğeniler 8 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Bu yazıyı izninizle bloguma eklemek istiyorum web sitenizide paylaşabilirmiyim? tabi sakıncası yoksa
anonymated

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

webmaster58 webmaster58 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek seni alakadar etmez
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 134
  • Beğeniler 3 / 16
  • Ticaret 0, (%0)
kültür seviyesi yüksek insan sayısı az zihniyet böyle gelişmiyor tamamen şunuda hesaba katmak lazım sen hastalık hakkında bir makale yazarsın yada bir program hakkında örnek veriyorum diş ağrısı hakkında buraya gelecek adamın ne koşulda geldiğinide düşünmek lazım düşünsene adamın kafa sarılı diş ağrısını nasıl geciririm derdinde bu adamın dünya umrunda olmaz. veya adam bir program arıyor crackli veya değil 50 tane siteye baktı seninkinde buldu bu adama bişi diyemezsin o kadar abuk sabuk şey varki internette millet artık spinder ile basıyor içeriği anlamlı olsada basıyor olmasada basıyor. bide şu var tabi mizim milletin bloglar biraz aşina olmadığı tarz mahmudun dünyası diye bi blogun var bi başkasından yorum bekliyorsun abes kaçıyor gibi bişey bir web sitesi olarak bakmıyor gelen vatandaş emin ol youtubede dandik bi videoda ondan çok daha fazla yorum alırsın yani üşengeclik değil bence millet öyle şeyler arıyor yeri geldiğinde öyle tartışmalara giriyorki bir çoğunuz youtube videoları altında görmüşssünüzdür gizlilik diyorsunuz bizim milletimiz email vermektende isim vermektende çekinmez en ufak bir tartışmada yüzlerce kişi arasında basıyor veriyor kendi telefonunu bırak emaili telefonunu veriyor adam sıkıyor sa ara lan felan diyor :) üretkenlik hiç bir ülkede bence bizim ülkemiz kadar üretkenlik yoktur gerek web gerek başka konular olsun en ilginc capslar bizden çıkıyor görmedinizmi o sosyal medya sitelerindeki kulp taktıkları ünlüleri yeri geliyor başbakana bile kulp takıyor bizim millet ama bizim sitelerimiz neden yorum almıyor bu bence zamanla alakalı sadece oturmuşlukla alakalı başka bişeyle değil. yabancılara oranla daha az yorum alıyor diyorsunuz ama adamın oraya yorum yazmakla çıkarının ne olduğunu bilmiyorsunuz belki rank peşinde belki kendini duyurma peşinde belki gercekten takip ettiği bi konu kanser hastalığı ile ilgili bi blog yazarsın bunu en çok yorumlayan paylaşan kanser hastalarıdır örnek olarak bunun gibi ve şuda var sen sesini ne kadar duyurabiliyorsun türkiye ne kadar duyurabiliyor bu dalda kusura bakmayında türkiye ne kadar büyük olursa olsun bu gün bi amerika etmez nufus olarak.
anonymated

kişi bu mesajı beğendi.

Tuborg Tuborg 44/34 Kullanıcı
  • Üyelik 08.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek bilişim
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 1 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
Siz webmastersiniz tamam da aynı zamanda ziyaretçisiniz de.
Siz peki ziyaret ettiğiniz sitelerin kaçına yorum yazıyorsunuz, kaçını sosyal medyada paylaşıyorsunuz? :)
anonymated

kişi bu mesajı beğendi.

KadirHames KadirHames Emekli Seo Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek öğretici
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 2080
  • Beğeniler 438 / 437
  • Ticaret 32, (%94)
hocam sonuna kadar katılıyorum bu makalenize ben bunun önüne gectim işte ben indir bindir işi yapyorum sitelerimde öncelikle sunun altını çizeyim bunu kendiniz denemeyin ziyaretci bana muhtac bunu belki böbürlenmek havalara girmek olarak algılıyor olabilirsiniz lakin ben bu işte hep birinciyim size söyle acıklamada bulunayım bir kitabın ismini yanlıs yazıp upload edmişim ve gelen herkes kitabı benden çalarak kendi sitelerinde paylasmıslar bu kitap dün lazım oldu kitabı aramaya basladım her indirdigimin içinde benim logom var :D linkler degişiyordu ama benim logom hic degişmedi bunu yazma sebebim ben bu işte iyiyim ben ziyaretcileri istedigim şekle sokabilirim siz denemeyin ben linklerimi kapattım 3 günde paylasımdan cok mesaj vardı suan paylasımın 2 katı mesaj var :D ve öyle abuk subuk yazanlar saymıyom sildigim bir ton mesajda hariç ..yani ben emegime saygı duyulmuyorsa onlara zorluk cıkartırım madem bana geliyorsun ben link kıslatmıyorum onla bunlar gibi sana virüs vermiyorum ve ilk bende varsa bunada bir cevap yamzak bence sana düşer öyle alıp gitmek saygısızlıgın daniskası olur.
benim bir sitem vardı aynen yukarda belirttigim gibi tertemiz bir siteydi günlük tekili 10 bin sitenin cevap kimse yazmıyor birde gelen kesim okuyan kesim yani elit tabaka ve üstüne birde mahkeler basladı işte o avukat senin bu avukat benim kovalamaca sitem düştü nihayetinde ziyayaretcilere benim kadar kzgın olan biri olabilirmi bundan sonra kurmus oldugum düzenimde ziyaretci geliyorsa hayrına gelmiyor ben iyiyim ki bana geliyor gitsin rakipten indirsin hic umrumda degil ben indirden kazanmıyorum ki :D uzun lafın kısası ben cok dertliyim
anonymated

kişi bu mesajı beğendi.

işte buu

devburak devburak #SoftwareDeveloper Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 266
  • Beğeniler 43 / 39
  • Ticaret 0, (%0)
zorla mıı???
anonymated

kişi bu mesajı beğendi.

anonymated anonymated Webnoloji.net Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Teknoloji ve Psikoloji
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)

kepslook adlı üyeden alıntı

Bu yazıyı izninizle bloguma eklemek istiyorum web sitenizide paylaşabilirmiyim? tabi sakıncası yoksa

Merhabalar. Yazının linkini eklemek şartı ile elbette paylaşabilirsiniz. Hatta bundan memnuniyet duyarım.

Ek Olarak:

Tuborg adlı üyeden alıntı

Siz webmastersiniz tamam da aynı zamanda ziyaretçisiniz de.
Siz peki ziyaret ettiğiniz sitelerin kaçına yorum yazıyorsunuz, kaçını sosyal medyada paylaşıyorsunuz? :)

Bunu yazı içinde belirttim hocam. Yorum attığımı ve reklamlara tıkladığımı da :)

Ek Olarak:

Elbette kimseyi zorlamıyorum. Zaten bunu yapamam da. Sadece mantıklı ve açıklayıcı bir şekilde olayı ele alarak, bunu ziyaretçilerimden rica ediyorum.

UNKEF UNKEF WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)
Bizim insanımızda diğer arkadaşların söylediği tek bir şeye katılıyorum, "okumayı sevmiyorlar."
Ancak insanımız, diğer ülke insanlarından çok çok daha zeki ki bunu atalarımızın hemen hemen hepsi söylemiş, kanıtlamış ve son kanıtlayıp söyleyen Atatürk'tür.

@erekaone arkadaşın söylediği kesinlikle doğru. Facebook üzerinden bir link gönderiyorum komik bir fotoğraf veya yazı, gönderdiğim kişiler "bu ne virus mu bize virus mu atıyosun" vb. şeklinde geri yazıyorlar.
Bazı karakter yoksunları tarafından(kişiler veya firmalar) sırf kısa yoldan kar etmek, insanları kandırmak(DOLANDIRMAK, SAHTEKARLIK) için bazı kesmin kötü amaçlı yazı, içerik, uygulama vb. oluşturmalarından kaynaklanıyor insanların beğenmemesi, paylaşmaması, açıp bakmaması. Uzak duruyorlar. Devamını Oku butonundan bile çekinir durumdalar.

wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al