-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Merhaba arkadaşlar bu yazımda
Alexa sıralama düşürme yöntemlerinden bahsedeceğim...
İlk önce bir
uyarıda bulunmak istiyorum : " Piyasada ki
Alexa düşürücü programlardan kaçının , eskiden bu yöntemle iyi yerlere geliniyordu fakat artık Alexa bu tür çalışmalar yapan siteleri tespit etmektedir.Kendinizi kandırmaktan başka birşey yapmazsınız.
Doğal yöntemler herzaman faydalı sonuçlar verir"
Gelelim yöntemlerimize ;
- Alexa sitelere otomatik olarak sıralama veriyor ama biz Alexa'ya girerek sitemizi tastikliyoruz.
- Sitenize özel Alexa Toolbar oluşturun ve takipçilerinize , tanıdıklarınıza , çalışıyorsanız ofisdeki bilgisayarlara , internetkafe işletmecisi tanıdığınız varsa bütün bilgisayarlarına toolbarınızı kurdurun ve tarayıcılara anasayfa olarak ayarlayın.[ben lisedeyken lisedeki bütün bilgisayarlara(müdür,müdür yardımcıları dahil) alexa toolbarımı kurmuştum :D]
- Sitenize Alexa Widgetleri ekleyin.
- Webmaster sitelerinde bilgi verici(seo,tasarım,programlama vs.) konular açın ve kaynak olarak sitenizi vererek hit sağlayın(Webmasterler çoğunlukla alexa toolbar kullanır)
- Webmasterlere yönelik yazılar yazın.(arama motorlarından webmaster çekebilirsiniz)
- Özgün yazılar girin copy/paste olarak iş yapmayın kullanıcıları bu yöntemle sitenizde daha uzun süre tutabilirsiniz.
- Blogunuz varsa Alexa adlı bir kategori oluşturun ve Alexa hakkında yazılar yazın.
- Sosyal ağları kullanarak hit çekin(facebook,twitter...),bu işi otomatik olarakda yapabilirsiniz bknz.
- Alexa 5 yıldız + yorum uygulamalarına katılın
- Sitenizin tasarımını kullanıcı mantığıyla planlayın! Kullanıcıyı sitenize aşık edinki daha fazla sitenizde zaman geçirsin.
- Benzer , rastgele yazılar eklentisi kurun ki diğer yararlı makalelerinizin okunma şansı artısın
- Sunucunuz hızlıysa oto-reflesh kodu koyabilirsiniz (pek tavsiye etmem şayet ben bir makale okurken pat diye sayfa yenilenirse sinirlenirim ve siteden çıkarım karar sizin)
<script>
function waitfor()
{
window.location.reload();
}
setTimeout("waitfor()",60000);
</script>
değer milisaniye cinsindedir.
Yazar: Mustafa ÖZEL
Kategori: Alexa
Web Adresim: Pekmez Gibi
2 kişi bu mesajı beğendi.
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Ellerinize sağlık hocam :) Makalelerinizi beğeniyorum.
Bu arada son söylediğiniz oto yenilemeyi ben kendi sitemde yapıyorum ama sadece ve sadece anasayfada.Bence en mantıklısı bu ve 1 dakika olarak ayarlıyorum...
Riza
1337 @ trendyol
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
1337
-
-
Ad Soyad
R** S**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Hocam internet kafelere kurduracaksın ama her bilgisayar aynı IP üzerinden bağlanacağı için fazla etkisi olmaz :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
1337
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sayfa yenileme olayında sitelerin birine yorum yazmaya çalışırken zorlanmıştım. Yorumu yazarken sayfa yenileniyordu ve yazdıklarım siliniyordu. Sitenin sahibine durumu bildirmeye çalışacaktım fakat iletişim sayfası da sürekli yenilendiği için mesaj atamamıştım.
Sayfa yenileme gibi boş şeylerle uğraşmayın. Özellikle blog yazarları için söylüyorum. Siz hangi isim yapmış blog sitelerinde sayfa yenileme gördünüz?. Konuyu açan arkadaşın dediği gibi ben de sayfa yenileme olan siteleri takip etmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Elinize sağlık hocam. Çok güzel bir yazı olmuş.
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co
erdilin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğretmen
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
güzel yazı bir tavsiyede benden en hızlı alexa düsürmesi auto surf siteleridir deneyin derim
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
VeniVeciVokke adlı üyeden alıntı
Ellerinize sağlık hocam :) Makalelerinizi beğeniyorum.
Bu arada son söylediğiniz oto yenilemeyi ben kendi sitemde yapıyorum ama sadece ve sadece anasayfada.Bence en mantıklısı bu ve 1 dakika olarak ayarlıyorum...
ilk önce teşekkür ederim güzel yorumunuz ve tavsiyeniz için
tek bir sayfada olması pek bir sıkıntı yaratmaz dediğiniz gibi..
Rick35 adlı üyeden alıntı
Hocam internet kafelere kurduracaksın ama her bilgisayar aynı IP üzerinden bağlanacağı için fazla etkisi olmaz :)
hocam çoğul hit gelecek aynı ip adresi olmasada alexaya siteniz pinglenecek her türlü getirisi olur :)
teşekkür ederim hocam :)
oda bir hileye giriyor hocam kendinizi kandırırsınız :)
teşekkür ederim hocam :)
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Güzel bir yazı olmuş Mustafa, eline sağlık :)
1 kişi bu mesajı beğendi.