WebmaSter adlı üyeden alıntı
Sistemin sitede sabit duracaksa bir mantıgı yok önemli olan sisteminin sayfalar arasında gezinmesidir...? bi benzeride bende var...Başarılar dilerim
Sistem sayfada sabit duracak şekilde değil içinde random sürelerde gezecek şekilde kodlanmıştır
ve bunu her site gösterimine başladığında Gösterilen sitenin ziyaret süresi random bir süre ve içinde gezme süresi de yine random bir süre olarak göstermektedir
Programın sitelerinizin içerisinde gezebilmesi için sitelerinizi eklerken alt taraftaki Sitemi Gez kutucuğunu doldurmanız gerekmektedir
Aksi halde dediğiniz gibi sistem sayfayı açar ve orada bekler ama bu kutucuğu doldurursanız siteniz açıldığında alt sayfalarda da random sürelerde gezilir
Eğer ekleyen kullanıcı bu kutucuğu işaretlememişse o zaman sizde program siteyi açıp orada bekliyor zannedersiniz
Bu durumda da sizin yorum yaparken programı incelemeden yorum yaptığınız sonucuna varabiliriz keşke güzelce inceleyip bu yorumları öylece yapsaydınız.
Benim asıl anlamadığım bu zaten en önde ve sürekli değişen sayılarla bu anlattıklarım görünmekte
Yada siz programı açıp yüzüne şöyle bir baktığınızdan eminseniz büyük bir ihtimalle o rakamları incelemek fırsatı bulamamışsınız demektir
İsterseniz dikkatlice bakın bu dediklerimin böyle olduğunu zaten göreceksniz
Ek Olarak:
clrkdt adlı üyeden alıntı
Benim asıl cevabını merak ettiğim soru ; Google'un kandırıldığını farkedip edemeyeceği... bu programı kullandığımız taktirde , sandbox - ban gibi bir problemle karşılaşılmıyacağı garantisi varmı bunu bizimle paylaşın bence.. Riski ne kadarsa onuda paylaşınki programı kullanıcak arkadaşlar başlarına gelicekleri önceden bilerek kullansınlar ;) ne demek istediğimi anlayan anlıyor zaten ;) anlamayanlar için bir açıklama lütfen.!!!
Burada şunu söylemek isterim bu sistemin ne google ı ne de bir başkasını kandırmak gibi bir alt yapısı yok
Olayın işleyiş şekli şöyle; Biz 1000 kişilik bir gurup olarak değişen sürelerde birbirimizin sitesini ziyaret ediyoruz ve bunun ne herhangi bir proxy ziyaret karıştırılmıyor
Bu durumda birbirimizin sitesini ziyaret etmemizin kime ne zararı olabilir veya aynı ziyaretçinin aynı siteyi günde 3 beş defa ziyaret etmesinin ne zararı olabilir.
Kaçımız günde kaç defa wmaracı.com u ziyaret ediyoruz her defasında ip mi değiştiriyoruz veya bu ziyaretlerimizle googe ı yada başka birin mi kandırıyoruz
Programın yaptığı da bu işte sizin tek tek açıp birbirinizin sitesini ziyaret edemeyeceğiniz için program sizin yerinize bunu yapıyor
Başka bir çalışma mantığı yoktur
Konuyu baltalamak isteyenlerin dediğinin aksine siteyi açıp orada beklemiyor random sürelerde sitenin alt sayfalarında geziniyor hatta sitenizde reklam ve benzeri yabancı linkler varsa onlara da tıklıyor
Daha ne yapsın arkadaşlar aynı bir insanın hareketlerini simüle ettim ben
16 bin satır kod yazdım sadece gerçekten google ın bile çözemeyeceği bir algoritma geliştirdim
Programcılıkla ilgisi olan arkadaşlar bilirler;siz bir siteyi ziyaret ediyorsanız her pcde değişik sürelerde ziyaret ediyor ve her pc de değişen sürelerde alt sayfaları geziyorsanız bunu değil google hiç bir algoritma çözemez
Ben kod yazar çözerim diyen varsa ve bunu ispat ederse saygıyla alnından öperim
Saygılarımla Muhammed Ravullu
Ek Olarak:
Bana bu tür şeyler hep riskli gelmiştir , o yüzden merakımı hoşgör , emeğine saygı duyuyorum fakat biliyorsun iyi bir web sitesi kurmak için çok emek veriliyor , sandboxa girip emeklerin boşa gitmesini engellemek adına , bilmeyen arkadaşlarıda bilgilendirmek adına bir açıklama yaparsan çok memnun olurum.
Saygılarımla
Sayın clrkdt gerçekten çok haklısınız bizde sizin bu emeklerinizin daha iyi yerlere gelmesi hemde çoluk çocuğumuzun ekmeği için bu tarz çalışmalar yapıyoruz amacımız dürüst helal ekmek yemek o sebeple sizi çok iyi anlıyorum
Emre adlı üyeden alıntı
Hepimiz
[COLOR=red]kardeşiz[/COLOR], bu
öfke ne diye?
[COLOR=blue]Paylaşmak[/COLOR] dururken, bu
[COLOR=indigo]kavga[/COLOR] ne diye? Sakin olun arkadaşlar.
Emre bey ortamcı ve yapıcı tavırlarınızdan ötürü sizi kutluyorum
Arkadaşların merak ettikleri ve dikkat çekmek istedikleri konulara ne üslupla olursa olsun ışık tutmaları hoşuma gidiyor böylece öyle veya böyle karanlık gibi görünen noktalar da aydınlanmış oluyor
Herkese sonsuz teşekkürler
Ek Olarak:
Bana bu tür şeyler hep riskli gelmiştir , o yüzden merakımı hoşgör , emeğine saygı duyuyorum fakat biliyorsun iyi bir web sitesi kurmak için çok emek veriliyor , sandboxa girip emeklerin boşa gitmesini engellemek adına , bilmeyen arkadaşlarıda bilgilendirmek adına bir açıklama yaparsan çok memnun olurum.
Saygılarımla
Emre adlı üyeden alıntı
Hepimiz
[COLOR=red]kardeşiz[/COLOR], bu
öfke ne diye?
[COLOR=blue]Paylaşmak[/COLOR] dururken, bu
[COLOR=indigo]kavga[/COLOR] ne diye? Sakin olun arkadaşlar.
WebmaSter adlı üyeden alıntı
bu sistemin aynısından var :) ziyaretçinin nerden geldiğini de google analytic üzerinden takip ettiriyoruz...5 yıldırda var anlasa çoktan anlardı :)
Webmaster hocam siz bu sitemin aynısından var derken gerçekten neyi kastettiğinizi anlamıyorum
Bu sistemin benzeri ewet var ve çok sevdiğim ayrıca saygı duyduğum ve kardeşim gibi gördüğüm iki tane pırıl pırıl arkadaşıma ait
Eğer onu kastediyorsanız oda bizim sayılır ayrıca bana google maps te il ülke ve anahtar kelime üzerinden arama yapan ,siteyi mapste bulduğu zaman tıklayıp içine giren ve sitelerin alt linklerinde random sürelerde gezen bir tane program adı verin saygıyla önünüzde eğileyim
Bu programın yaptığı işi yapabilen değil program web sitesi ismi bile veremezsiniz
Ben 41 yaşındayım ve yıllardır yazılımla (c#) özellikle de seo yazılımları ve seo hizmetleri vermekle ile uğraşıyorum dediğim kriterlere uyan bir tane daha programa rastlamadım.Emin olun eğer rastlasaydım ondan daha üstün özelliklerde olanını yapardım yıllardır edindiğim bilgi ve tecrübeleri bu programa aktardım
Haklısınız şu an bu program çok yeni ama emin olun bir kaç aya kadar bu program ülkemizde çok konuşulacak aktif üye sayısı 1500-2500 sınırını geçtiği zaman sizde bende göreceğiz ki web master arkadaşlarımızın ve bireysel olarak sitelerini önlere taşımak isteyen herkesin vaz geçilmez hit kaynağı olacak
Çünkü bu programdan hayali tek bir hit hiç bir siteye gitmez gönderdiği hitler tamamen kullanıcıların ipleri üzerinden gerçek organik ve tekildir.
Yarın öbür gün sizin de bu programa ihtiyacınız olabilir o nedenle çok fazla baltalamayıp coderide bu kadar rencide etmeseniz iyi olur
Tutun ki hiç ihtiyacınız olmayacak yinede bir şeyler üretip paylaşan insanlara yaklaşımınız böyle olmamalı ben sizi esefle karşılıyorum sadece
Size kininizin nedenini soruyorum ona da cevap vermiyorsunuz
Benim anladığım kadarıyla siz fanatik olarak karşı çıkıyorsunuz yoksa bir bilgi sahibi olduğunuzdan değil
Tüm bunlar ışığında lütfen sadece karalamak adına benim anlayışsız olduğumu ima etmeye çalışmayın ben sizi gayet iyi anlıyorum ama maalesef sizin bu tarz ürünlerden pek anladığınız söylenemez
Bilip bilmeden yorum yapmaya çalışıyorsunuz size tavsiyem programı şöyle bir açıp biraz kurcalayın neler yapıyor bir inceleyin sonrada aktif kullanıcı sayısı 5-10 bini bulduğunda neler yapabileceğini bir hayal edin o zaman bence bu yaptığınız eğer fanatizm değilse bundan vazgeçeceksiniz
Ve bundan sonra şahsıma yada konuma balta vurmaktan da vazgeçin
Ben emek edip bir ürün sundum beğenen kullanır beğenmeyen kullanmaz
Eleştiri yapsanız anlayacağım ama siz belden aşağı vuruyorsunuz biraz üslubunuza dikkat edin bence
Saygılarımla
Muhammed Ravullu