suradaki basliga yazmistim, kopyaliyorum.
https://wmaraci.com/forum/sikayetim-var/kontor-dolandiricilarida-varmis-312538.htmlDogamiz geregi birden fazla yapilan islemlerde otomatik olarak guven duygusu olusmaktadir. Dolandiricilarin da istedigi aslinda budur. ilk 9 islem 4 5 tl olur, 10. islem 10 tl olur, parayi kapip kaybolurlar. 10 tl icin yapilir mi demeyin, sizinle ayni anda o verdiginiz skype uzerinde belki 50 kisi daha vardi. Ya gunun birinde dolandirilirim diye dusuneceksiniz ya da araya saglam kanallar/aracilar koyacaksiniz.
Yeni uyeyim ama burada kimsenin ticaretine cok da bakmiyorum! ornekle aciklarsam. Ben bir makale seti yazdiriyorum, 100 tl oduyorum. dolandiricilar ekip olarak siteye dadaniyor. bi uc baslik makale yazildi yazdim verdim, hop ticaret puani. simdi benim ticaret puanim ile bu hayali ticaretin puani ayni oluyor.. uzadikca uzuyor.
Bankalar, paypal vs gibi sistemlerin devasa dolandiricilik birimleri var. Yapilmak istenen sey cok guzel ama gercek hayatta oyle olmuyor. Yine de yapilacak seyler var.
- Banka kartindan (kredi karti) google in yaptigi gibi 0.xx miktar cekip bunu sisteme girdirerek onaylamak.
- cep telefonu ve tc kimlik no onaylatmak.
- banka kartindaki adiyla, cep telefonu ve tc kimlik no cross check yapmak.
- Bence sistemde bir de aracilik hizmeti olmali. ornegin xxx fiyata domain almak istiyorum. satici benden sisteme gidip parayi cektirmeyi talep edebilmeli. Ben parayi yatirinca (ciddi alici olarak), alici da transfer edince islem onaylanmali. Sistemde ozel moduller olmali. Domain al sat icin whois bilgilerindeki 1 eposta adresinden 1 eposta adresine otomatik kontrol gibi. Domain register bilgileri
s@satici.com dan a@alici ya gibi.
Bence guzel proje, fikir olarak destek vermek isterim, kabul ederseniz.
Guncelleme
Bakin simdi gordum
https://wmaraci.com/forum/sikayetim-var/kontor-dolandiricilarida-varmis-312538.html En altta link var, linkdeki yaziyi okuyunca adamin 1 islem yaparak guven kazandigini ve sonrasinda nasil dolandirildigini yazmis.