lostyazilim
tr.link

Ciddi Ciddi Teknoloji Sitesi Açanlar Var?

22 Mesajlar 2.808 Okunma
acebozum
tr.link

narinhosting narinhosting narinhosting.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek İnternet Danışmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ş** N**
  • Mesajlar 1390
  • Beğeniler 217 / 455
  • Ticaret 15, (%93)
Teknoloji sitesi kuran birisi olarak aşamalar çok zorlayıcı geçiyor.Ama benim edindiğim tecrübelere göre teknoloji sitesi açanlar aşağıdakileri yapması gerekiyor.

+Ciddi bir ekip (12 kişilik ekip kurduk)
+Facebook ve Twitter'da aktiflik
+Reklama yeterli bütçe ayırma
+Mümkünse büyük şirketlerle anlaşma sağlamak
+Seo alanında başarım sağlamak
+Yazılan tüm yazılarda ilk sayfaya çıkabilmek (başarı budur)
+Hedeflediğiniz anahtar kelimelerde şu tarihte şu sırada olacağaım diyerek gerekli maddi harcamayı yapma
+Takipçilere öyle birşey sununki farklılığınızı anlasınlar.

Teknoloji sitesi yeterli bütçe isityor maalesef.Kimse tek başına teknoloji sitesi yürütemez.12 kişilik bir ekip bazen sorunlarla uğraşmaktan günü 1 yazıyla kapatıyor.Bu böyle olmamalı saat başı yazı girilmesi lazım teknoloji sitesine.Bu iş çok emek istiyor ilgi özveri istiyor.Ama emin olun bunları yapan başarıya ulaşacaktır :)

wmaraci
reklam

cthax cthax @emileyt.vanlife Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 3486
  • Beğeniler 1222 / 1221
  • Ticaret 130, (%100)
Arkadaşlar ben imzam da da gördüğünüz sitenin sahibiyim Sitemi açalı Analiz kısmından da görebileceğiniz gibi 1 yıl 3 ay olmuş durumda ben teknolojice'den ne mı kazandım ? Aşağıda an itibarı ile ekran görüntüsü mevcut

Peki ne kadar yatırım Yaptım? Ayda 2 editör Maaşı 300 TL ve her ay en az +150 Tanıtım yazısı banner,ektsra makale desteği vs

Peki 410 lira kazandığım bir siteye bu tarihe kadar neden 5000 Liraya yakın para ödedim ve hala ödüyorum.Günde min. 6-7 makale giriliyor

Öncelikle marka olma yolunda ilerlemek için

Ben 1 kişiyim öyle diğer rakiplerimin bahsettiği gibi bir ekibim yok sadece dediğim gibi iki editör ve arada sırada forumdan satın alarak eklediğim makaleler var.

Diğer site sahiplerine lafım yok fakat bende diğer bir hevesle açılan siterin kapanmasını bekliyorum çünkü bu gerçekten bir heves işi değil ciddiye alınması gerek bir projedir.

Amaçlarımdan biri ileride yurt dışında ki Teknoloji fuarlarında canlı ya da anlık teknoloji videolarından tutupta, Siteme forum kısmı eklemeye kadar aklımda daha bir sürü proje var.

Evet dediğiniz gibi her gün de açılan yeni siteler mevcut ve bakıyorsunuz 4 ay sonra satılıyor.

İnsanlar galiba çok paralar kazanılıyor sanıyor ama işin rengi öyle değil maalesef.

Demem o ki evet ben gerçekten bu işi ilerleteceğime inanıyorum.

Golsime Extazylinks beyyin
OiS Rastena narinhosting

kişi bu mesajı beğendi.

BRHMCR BRHMCR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum Ukrayna
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 744
  • Beğeniler 0 / 216
  • Ticaret 3, (%100)
Yıllardır forumu takip ediyorum teknoloji sitesi açanlar bi şekilde konu açmışlar alakalı alakası adamlara dedim ki bak kardeşim gel vazgeç şu işten emeğine, zamanına, hevesine yazık..

Adamlar dinlemedi. Özgün içerik gircem yeaaaaaaa, çok farklı olcek yeaaaa...

Fark dediler baktım themeforestta ki warez temalar vardı veya eccepure midir nedir o dandik tema vardı :))))

Burdan sesleniyorum noldu kardeşim noldu hani özgün yazıyodunuz? ya video çeksen bile ofisin yok ortamın yok anlatım dilin sıfır, sempatiklikten eser yok. Videodanda olmazdı zaten...

Bunlara söylenecek söz yok şimdi kimbilir neyin peşindedirler .D
Golsime

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 23.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ş** N**
  • Mesajlar 1390
  • Beğeniler 217 / 455
  • Ticaret 15, (%93)
BRHMCR Bu nasıl bir yorum ? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ?
Eleştirilerinde belki bir sınırı vardır bilirsiniz...Birde eccepure temasının yapımcısı bu forumda " dandik" demişsiniz ama neye göre kime göre dandik :)

Biz buradayız uğraşıyoruz.Hedefi olan topluluklar herşeyi başarır emin ol.Senin demenle oldu diye birşey yok :)

Birşey olmadı kardeşim.Çok genel konuşmuşsun inş lafı gömmezler sana :D :)
Ogulcan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

BRHMCR BRHMCR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum Ukrayna
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 744
  • Beğeniler 0 / 216
  • Ticaret 3, (%100)
@narinhosting dostum bi ürün piyasaya süren kim olursa olsun iyi/kötü yorumlara katlanmak zorunda. İyi yorum yapılınca iyi kötü yapılınca kötü olmaması lazım. Gerçi sahibinin bişey dediği yok.

Benim naçizane fikrim o temayı görünce fıttırıyorum arkadaş. Beğenemiyorum bir türlü. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Ben bi tema beğenirim siz beğenmezsiniz bunlar olabilir.

Dandik dediysekte kendi fikrimi belirttim yine diyorum bence dandik arkadaş, şimdi biri çıkar benim için kral bir tema der geçer banane arkadaşım.

Bak misal senin sitenin tasarımını beğendim daha önce görmediğim bi tasarımdı. Fakat domain uzantısı ve adı bozmuş gitmiş.

Para kazanılmayan bi işin peşinden koşturmam. Teknoloji sitesi açanların çoğu adsense alıp onaylatırım yan gelip yatarım kafasındalar ama hala bilmiyorlar o şekilde giderlerde beş para kazanamayacaklar.

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
Webtekno da yakın bir zamanda kuruldu sayılır. Eğer paran varsa doğru yolu da izliyorsan. Zirveye oyman mümkün. İmkansız diye birşey yok. Bugün bir sosyal ağ çıkacak ve en çok kullanılan sosyal ağlardan biri olacak deseler gülersin.

Twitter oda sonra çıkan bir sosyal ağ. Birde Goole+ var ama yüzüne bakan çok az kişi var. Strateji ve içerik önemli

cagdaskorkmaz.com.tr

HuseyinALHAS HuseyinALHAS WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Paramedik
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 649
  • Beğeniler 91 / 168
  • Ticaret 50, (%100)
güzel bir ekip ile herşey olabilir.

• Üyelik 23.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ş** N**
  • Mesajlar 1390
  • Beğeniler 217 / 455
  • Ticaret 15, (%93)

BRHMCR adlı üyeden alıntı

@narinhosting dostum bi ürün piyasaya süren kim olursa olsun iyi/kötü yorumlara katlanmak zorunda. İyi yorum yapılınca iyi kötü yapılınca kötü olmaması lazım. Gerçi sahibinin bişey dediği yok.

Benim naçizane fikrim o temayı görünce fıttırıyorum arkadaş. Beğenemiyorum bir türlü. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Ben bi tema beğenirim siz beğenmezsiniz bunlar olabilir.

Dandik dediysekte kendi fikrimi belirttim yine diyorum bence dandik arkadaş, şimdi biri çıkar benim için kral bir tema der geçer banane arkadaşım.

Bak misal senin sitenin tasarımını beğendim daha önce görmediğim bi tasarımdı. Fakat domain uzantısı ve adı bozmuş gitmiş.

Para kazanılmayan bi işin peşinden koşturmam. Teknoloji sitesi açanların çoğu adsense alıp onaylatırım yan gelip yatarım kafasındalar ama hala bilmiyorlar o şekilde giderlerde beş para kazanamayacaklar.

Herkes eleştirme hakkına sahiptir ancak eleştirirken tkaınılan uslup çok önemlidir.Hayırlı akşamlar...

OiS OiS WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci / Programcı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 92 / 79
  • Ticaret 25, (%96)

Korkmaz adlı üyeden alıntı

Webtekno da yakın bir zamanda kuruldu sayılır. Eğer paran varsa doğru yolu da izliyorsan. Zirveye oyman mümkün. İmkansız diye birşey yok. Bugün bir sosyal ağ çıkacak ve en çok kullanılan sosyal ağlardan biri olacak deseler gülersin.

Twitter oda sonra çıkan bir sosyal ağ. Birde Goole+ var ama yüzüne bakan çok az kişi var. Strateji ve içerik önemli

Bence Wektekno olayı çok başka hocam. Adamları ilk flash oyun siteleri açtıklarından beri takip ediyorum. Gelişmelerini neredeyse adım adım izledim diyebilirim. Bu adamlar asıl vurgunu flash oyun sitelerinden yaptılar(Şuan bilmiyorum ama en son 3 tane siteleri vardı). Sonra Webteknoyu açtılar daha fb sayfaları bin bile değildi ben beğendiğimde. Standart seviyede bir teknoloji sitesiydi daha sonra Teknolojiye Atarlanan Adam programıyla Ekin Kollama en büyük kitleyi topladı. Daha sonra üstüne iki çekiliş yapıp şuan ki kitle var ellerinde. Zaten elinde kitlesi olanın parasıda gelir. Gerisini para halletti.

Teknoloji sitesinde farklı birşeyler yapmak şart. He paranız varsa çekiliş yapın, sosyal medyanın yoğun kullanın bitirin olayı.

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
OİS Biliyorum hocam. Bir webmaster formunda reklamları vardı. Ozamandan takip ediyordum. Hatta webteknodan sony kulaklık kazandım :)
OiS

kişi bu mesajı beğendi.

cagdaskorkmaz.com.tr
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al