Herşeyden önce yeryüzündeki insan kılıklı şeytan mahluklara çözüm bulmalıyız. Gerçekden çok üzücü şeyler gördüm bunlar hangi beyin ile bu tür şeyleri yapıyorlar aklım almıyor biz belki günde 3-5 hayvana fayda sağlıyoruz ama diğer tarafta 300-500 hayvan eziyet görmekte.
Abi Allah bunları ıslah eylesi yaaaa :(
Ek Olarak:
Hocam siteniE bir adet paypal bağış botunu koyun p bağış ile mamalar alın ,aldığınız mamaların fişlerini gün gün,paypal görüntüleri ile koyun ,böylece insanlar paraların gerçekten hayvanlara gideceğine emin olur ve gönüllerinden daha fazlası gelir.
Ardından bağışlar 50 100 olduğu zaman gidin (sadece mama ile sınırlı kalmayın yani) osb plaka alın kulübe yapın/yaptırın alın bunlarında maliyetlerini kpyun fiş örnekleri ile vs.
Siteniz kendiliğinden gelişecektir.
Başarılar
Ardından bağışlar 50 100 olduğu zaman gidin (sadece mama ile sınırlı kalmayın yani) osb plaka alın kulübe yapın/yaptırın alın bunlarında maliyetlerini kpyun fiş örnekleri ile vs.
Siteniz kendiliğinden gelişecektir.
Başarılar
Hocam hepsini yapıcaz.Çok doğru konulara değinmişsiniz.O kadar ticaret amaçlı bu işe el atmış insan bulunuyorki.Bu işten hayır adına paraları toparlayıp cebini dolduran çok kişi biliyoruz.Allahın izniyle yapılan yardımlarla,kendi yaptıgım yardımlarla zamanı gelince barınaklar kurabiliriz.Allah izin verirse gerçekten hayır yapacağız.Lafta kalmayıp elimizden gelenin en iyisini yapacağız.
Ek Olarak: Evsizhayvanlar.com hayvanlara yardim projesini blog olarak aktif ettim arkadaşlar.İnşallah çok güzel işler başarıcaz.Bu konuya mesaj yazarak bize destek veren arkadaşlarımızdan da Allah razı olsun.Sonumuz hayırlara vesile olur inşallah.
Sağlıcakla kalın