lostyazilim
tr.link

Evsiz Hayvanlar

15 Mesajlar 2.159 Okunma
acebozum
tr.link

Sirius Sirius WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Youtube
  • Konum ABD
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 1332
  • Beğeniler 0 / 468
  • Ticaret 17, (%100)
Hocam size maddi manevi her türlü desteği sağlarım elimizden geldiğince. Çok yararlı bir proje oldugunu düşünüyorum. Umarım lafta olmaz.
Fatihaydin

kişi bu mesajı beğendi.

googleasistan
webimgo

Fatihaydin Fatihaydin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kalite
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 125 / 144
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam evsizhayvanlar.com domaini aldım reseller elimizde 1-2 güne kuracağım.Kendi evimde kuş,balık,kedi bakıyorum.Kedim doğurdu 3 tane yavrusu var.Mahallede aç kalan bütün canlılara elimden geldiğince bakıyorum.Bazı komşular sağolsunlar kaplarda onlarda mama su koyuyorlar bu durum beni çok sevindiriyor.Bizler rahat rahat karnımız tok yaşıyabiliyoruz.Geçen gün diyorum sigaraya 8 tl para verebiliyorum.19 Gündür sigara kullanmıyorum.Sigarayı bıraktım.Sigaraya vereceğim paranın %75 inide hayvanlar için harcıyorum.Ben elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum ama bir yere kadar destek olabiliyorum.Bütün vatandaşlarımız kapılarının önüne bir kap mama koysalar hiç birşey kaybetmezler.Sokaklarda 1 tek aç canlı bile kalmaz.İnşallah bütün ablalarımız,abilerimiz,kardeşlerimiz hayvanlara eziyet eden canileri uyarılarlar,azıcıkta olsa bu dili olupta konuşamayan güzelliklere yardımcı olurlar.Hayır için bir proje aktif edelim dedik.Allahın izniyle sonuna kadar götürmeyi planlıyoruz.Hayırlısı olur inşallah.

Sirius Sirius WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Youtube
  • Konum ABD
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 1332
  • Beğeniler 0 / 468
  • Ticaret 17, (%100)
Herşeyden önce yeryüzündeki insan kılıklı şeytan mahluklara çözüm bulmalıyız. Gerçekden çok üzücü şeyler gördüm bunlar hangi beyin ile bu tür şeyleri yapıyorlar aklım almıyor biz belki günde 3-5 hayvana fayda sağlıyoruz ama diğer tarafta 300-500 hayvan eziyet görmekte.
Fatihaydin

kişi bu mesajı beğendi.

cthax cthax @emileyt.vanlife Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 3486
  • Beğeniler 1222 / 1221
  • Ticaret 130, (%100)
Hocam siteniE bir adet paypal bağış botunu koyun p bağış ile mamalar alın ,aldığınız mamaların fişlerini gün gün,paypal görüntüleri ile koyun ,böylece insanlar paraların gerçekten hayvanlara gideceğine emin olur ve gönüllerinden daha fazlası gelir.

Ardından bağışlar 50 100 olduğu zaman gidin (sadece mama ile sınırlı kalmayın yani) osb plaka alın kulübe yapın/yaptırın alın bunlarında maliyetlerini kpyun fiş örnekleri ile vs.

Siteniz kendiliğinden gelişecektir.
Başarılar
Fatihaydin

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Fatihaydin Fatihaydin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Kalite
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 125 / 144
  • Ticaret 1, (%100)

underworld adlı üyeden alıntı

Herşeyden önce yeryüzündeki insan kılıklı şeytan mahluklara çözüm bulmalıyız. Gerçekden çok üzücü şeyler gördüm bunlar hangi beyin ile bu tür şeyleri yapıyorlar aklım almıyor biz belki günde 3-5 hayvana fayda sağlıyoruz ama diğer tarafta 300-500 hayvan eziyet görmekte.

Abi Allah bunları ıslah eylesi yaaaa :(

Ek Olarak:

cthax adlı üyeden alıntı

Hocam siteniE bir adet paypal bağış botunu koyun p bağış ile mamalar alın ,aldığınız mamaların fişlerini gün gün,paypal görüntüleri ile koyun ,böylece insanlar paraların gerçekten hayvanlara gideceğine emin olur ve gönüllerinden daha fazlası gelir.

Ardından bağışlar 50 100 olduğu zaman gidin (sadece mama ile sınırlı kalmayın yani) osb plaka alın kulübe yapın/yaptırın alın bunlarında maliyetlerini kpyun fiş örnekleri ile vs.

Siteniz kendiliğinden gelişecektir.
Başarılar

Hocam hepsini yapıcaz.Çok doğru konulara değinmişsiniz.O kadar ticaret amaçlı bu işe el atmış insan bulunuyorki.Bu işten hayır adına paraları toparlayıp cebini dolduran çok kişi biliyoruz.Allahın izniyle yapılan yardımlarla,kendi yaptıgım yardımlarla zamanı gelince barınaklar kurabiliriz.Allah izin verirse gerçekten hayır yapacağız.Lafta kalmayıp elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Ek Olarak: Evsizhayvanlar.com hayvanlara yardim projesini blog olarak aktif ettim arkadaşlar.İnşallah çok güzel işler başarıcaz.Bu konuya mesaj yazarak bize destek veren arkadaşlarımızdan da Allah razı olsun.Sonumuz hayırlara vesile olur inşallah.

Sağlıcakla kalın

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al