-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtube
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hocam size maddi manevi her türlü desteği sağlarım elimizden geldiğince. Çok yararlı bir proje oldugunu düşünüyorum. Umarım lafta olmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kalite
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam evsizhayvanlar.com domaini aldım reseller elimizde 1-2 güne kuracağım.Kendi evimde kuş,balık,kedi bakıyorum.Kedim doğurdu 3 tane yavrusu var.Mahallede aç kalan bütün canlılara elimden geldiğince bakıyorum.Bazı komşular sağolsunlar kaplarda onlarda mama su koyuyorlar bu durum beni çok sevindiriyor.Bizler rahat rahat karnımız tok yaşıyabiliyoruz.Geçen gün diyorum sigaraya 8 tl para verebiliyorum.19 Gündür sigara kullanmıyorum.Sigarayı bıraktım.Sigaraya vereceğim paranın %75 inide hayvanlar için harcıyorum.Ben elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum ama bir yere kadar destek olabiliyorum.Bütün vatandaşlarımız kapılarının önüne bir kap mama koysalar hiç birşey kaybetmezler.Sokaklarda 1 tek aç canlı bile kalmaz.İnşallah bütün ablalarımız,abilerimiz,kardeşlerimiz hayvanlara eziyet eden canileri uyarılarlar,azıcıkta olsa bu dili olupta konuşamayan güzelliklere yardımcı olurlar.Hayır için bir proje aktif edelim dedik.Allahın izniyle sonuna kadar götürmeyi planlıyoruz.Hayırlısı olur inşallah.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtube
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Herşeyden önce yeryüzündeki insan kılıklı şeytan mahluklara çözüm bulmalıyız. Gerçekden çok üzücü şeyler gördüm bunlar hangi beyin ile bu tür şeyleri yapıyorlar aklım almıyor biz belki günde 3-5 hayvana fayda sağlıyoruz ama diğer tarafta 300-500 hayvan eziyet görmekte.
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Hocam siteniE bir adet paypal bağış botunu koyun p bağış ile mamalar alın ,aldığınız mamaların fişlerini gün gün,paypal görüntüleri ile koyun ,böylece insanlar paraların gerçekten hayvanlara gideceğine emin olur ve gönüllerinden daha fazlası gelir.
Ardından bağışlar 50 100 olduğu zaman gidin (sadece mama ile sınırlı kalmayın yani) osb plaka alın kulübe yapın/yaptırın alın bunlarında maliyetlerini kpyun fiş örnekleri ile vs.
Siteniz kendiliğinden gelişecektir.
Başarılar