-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
scobur sen masraf yapamdan ayda 600 tl kazanacağın site yapıcağını iddaa ediyorsun sanırım şuan ? ayrıca birşey daha editörlükten yazı yazmaktan sıkılıyorum zihniyetindeki birisi nasıl sabredicek çok merak ediyorum başarılar dilerim ama hiç bir şey yapamayacağınız kanaatindeyim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.
WWT
NazımYılmaz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Tasarım Departman Sorumlus
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
DesignTr adlı üyeden alıntı
scobur sen masraf yapamdan ayda 600 tl kazanacağın site yapıcağını iddaa ediyorsun sanırım şuan ? ayrıca birşey daha editörlükten yazı yazmaktan sıkılıyorum zihniyetindeki birisi nasıl sabredicek çok merak ediyorum başarılar dilerim ama hiç bir şey yapamayacağınız kanaatindeyim.
neyse forumdan banlanmak istemiyorum :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel : nazimyilmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim,
Benden sana bir abi tavsiyesi. Hangi iş kafana yatıyorsa, hangi işi gerçekten en iyi yapabiliyorsan ona yoğunlaş derim. Oyundan mı anlıyorsun, oyun sitesi aç. Filmden mi anlıyorsun, o konuya yönel. Yaptığın işi çok sev. Yoksa herhangi bir site açıp bir ay sonra herhangi bir gelişme gösteremeyip kapatmak zorunda kalırsın. Yaptığın şeyi sevmen lazım, sevmek için de sevdiğin şeyi yapman lazım.
Aklına ne yatıyorsa başla. %100'ünü ver o siteye, hayal kırıklığına uğraman mümkün değil gerçekten. Sadece özenli, düzenli, özverili çalış. Hit artış/düşüşleri seni üzmesin. Bil ki geçecektir. Sen siteye yoğunlaş, %100'ünü ver, ziyaretçi gelecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Oyun hakkında pek bir bilgim yok maalesef fakat kendini diğer oyun siteleriyle rekabet edecek seviyede görüyorsan, ben yaparım, kaliteli olur, uğraşır ve didinirim, elimden geleni ardıma koymam diyorsan olmayacak şey yok güzel kardeşim.
Gece yatağa yatmadan önce ben bu işe %100'ümü veriyor muyum diye soruyorsun, "evet" cevabını alıyorsan her zaman doğru yoldasındır. İyi sektör kötü sektör yok bence, o siteyle ne kadar uğraştığın çok önemli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
Konuyu 1 yılda hiç para harcamadan ayda 20 milyar kazananlar basmış, ne diyim allah bereket versin :)
Bana kalırsa günde 20 tl kazanmak lüks, harçlığını çıkarmanın ötesinde bir şey. Eğer harçlığını çıkarmak istiyorsan ve hiç bir konuda bilgin yoksa site açma, bulaşma bu konuya. Emekle olcak iş değil, bilgi sahibi olman lazım. Bilgi sahibi değilsende paran olması lazım.
Amacın harçlık çıkarmak ise makale yazarlığı yapabilirsin, en mantıklısı o şuan senin için benden demesi ;)